Liv, Kærlighed

I går gik jeg en dejlig lang tur med min hund Bromme i en skov tæt på, hvor vi bor.

Selvom at jeg egentlig har besluttet at gåturene er "telefon-fri-zone", så blev det alligevel til en del billeder. Jeg kunne simpelthen ikke lade være, når naturen nu tog sig så godt ud!

Vi følte os meget langt væk på eventyr, selvom vi i virkeligheden ikke var mere end et par kilometer hjemmefra.

Dejlig efterårstur med den lille tosse. Nøj hvor jeg elsker ham.

God tirsdag aften derude!

~ Stine

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Ugen der gik, Liv

Denne uge er gået SÅ hurtigt!

Ugen er bl.a gået med vinsmagning i søndags med arbejdet mit, eksamensskrivning, biograftur med mine skønne drenge (vildeste overspringshandling) og meget mere eksamensskrivning...

Og og og... jeg er endelig blevet færdig og klar til at aflevere i dag kl. 12! Det er den vildeste følelse at være nået så langt i min uddannelse. Jeg kan se lyset! Der er ca. 1/2 år tilbage nu og det kommer til at gå hammer stærkt.

Nu mangler jeg lige en mundtlig eksamen, og så kan jeg forhåbentlig sige at jeg har bestået tredje og sidste praktikperiode. Wich me luck!

~ Stine

Likes

Comments

Indretning, Liv, Ugen der gik

Hold nu op en dejlig aften jeg havde med mine kollegaer fra børnehaven i går.

Som skrevet i det tidligere indlæg, var vi på Hotel Niels Juel i Køge fra fredag til lørdag på pædagogisk weekend.

Efter et super givende oplæg omkring kommunikation og samarbejde gik vi hver især til vores værelser og slappede lidt af, inden vi skulle spise lækker middag i hotellets restaurant. Personligt havde jeg lige nogle ting ifht. min eksamensopgave som skulle kigges på inden alt det sjove kunne starte.

Kl. 18:15 gik vi i kælderen, hvor der bl.a. er en utrolig flot vinkælder, som I kan se på billederne. Her fik vi velkomstdrinks og legede lidt selskabslege inden maden blev klar.

Derefter gik vi op i restauranten og wow en lækker aftenmenu! Lammeculotte med bagte rodfrugter og rødvinssovs! Til dessert blev der serveret hinbærmousse med æblesorbet og friske brombær. Til menuen fik vi også utrolig lækker vin.

Da middagen var slut, gik vi tilbage i kælderen og SÅ blev der grinet og festet på livet løs. Vi legede bl.a. 'Gæt & Grimasser', spillede dart og billiard og fik sunget med på gode gamle danske hits.

Tak til mine kollegaer for en herlig aften.

~ Stine

Likes

Comments

Indretning, Kærlighed, Liv, Ugen der gik
Denne weekend er jeg på pædagogisk weekendmed mit praktiksted.
Vi skal

være på det dejlige Hotel Niels Juel

i Køge fra fredag til lørdag, og sikke et lækkert sted. Rigtig god service og utrolig lækker mad. Værelserne er så fine (som I kan se på billederne), og fint rene at komme til.

Fandt nogle fede detaljer på mit hotelværelse, som jeg er ret vild med (typisk nok ligger der jo en bibel i skrivebordsskuffen). Biblen lader jeg ligge i skuffen, men vil lige kaste et ekstra blik på den fede væg med maritim udsmykning!

Håber I har en dejlig weekend!

~ Stine

Likes

Comments

Liv, Ugen der gik

Denne uge har været über presset!
Masser af arbejde i børnehaven og næsten lige så meget arbejde på caféen om aftenen.

Der er lige nu ca. én uge til deadline på min eksamensopgave og jeg manger MEGET, før jeg kan kalde mig færdig og er klar til at aflevere. Så nu SKAL jeg altså i gang med at få færdiggjort opgaven.

Trods al presset og stressen i denne uge, er det dog blevet til nogle dejlige ture i den skønne natur omkring min lejlighed, som I kan se på billederne ovenfor. Det øverste billede har jeg taget nede på caféen. Der er simpelthen så hyggeligt dernede, og jeg elsker at arbejde der.

Imorgen tager jeg på pædagogisk weekend med mit praktiksted. Håber det bliver hyggeligt og lærerigt...

Rigtig god weekend til alle!

~ Stine

Likes

Comments

Liv, Kærlighed

Jeg sidder lige nu (lidt komisk med en kaj-kage) og skriver på min eksamensopgave for 3. og sidste praktikperiode.

Til sommer er jeg færdiguddannet som pædagog med speciale i dagtilbudspædagogik, og nøj hvor jeg glæder mig! Kan langsomt, men sikkert, se lyset for enden af tunnelen.

Det bliver hamrende godt at være færdig. Det har været 3 gode, lærerige, hårde og vilde år. Det startede med en flytning til Århus. Uden penge, med forsinket studiestart (derfor ingen SU), et problematisk parforhold og udfordringen i at stå fuldstændig på egne ben for mere eller mindre første gang (4 timet væk fra alle jeg kendte).

Halvvejs igennem uddannelsen flytter jeg så tilbage til Sjælland og lille, men dejlige, Næstved. Må forlade de gode venner og veninder på studiet i Århus og overflytte til et nyt uddannelsessted. Parforholdet slutter og det viser sig, at være noget af det bedste der nogen sinde er sket for mig. Jeg bliver 1000x gladere end jeg havde været gennem de foregående 2 års tid.

Nu sidder jeg så her. Snart skal min opgave afleveres. Den er langt fra færdig, men jeg er fortrøstningsfuld. For jeg ved, hvad jeg har med i rygsækken og fortryder intet af det jeg har oplevet i de 3 år, jeg har studeret. Det har alt sammen været med til at forme mig som person, men også som professionel.

Åh lad mig være disciplineret her de sidste dage og timer inden deadline!

God aften derude

~ Stine

Likes

Comments