Indretning, Liv, Kærlighed

Hej derude!

I dag har jeg studeret hjemme - dvs. lavet opgave med pigerne fra studiegruppen imorges og siden hygget mig med tegning og serie...

Imorgen står den på skole igen, og senere arbejde i København. Har for nyligt fået job som eventtjener for Tjenerteamet. Det er super spændende og udfordrende.

Her får I et billede af mit nyeste "værk". Håber I kan lide det.

God aften!

~ Stine

Likes

Comments

Mad, Liv, Kærlighed

Godmorgen på en herlig søndag!

I dag står den på arbejde på caféen - vi har brunch om søndagen - så det er med at have spist en mættende morgenmad hjemmefra (ellers dør jeg af at se alt det lækre mad).

Tidligere (folkeskolen) spiste jeg ikke hverken morgen- eller middagsmad. Det er en længere historie, men da jeg kom på efterskole begyndte jeg at spise regelmæssigt og som man jo skal. Det hjalp mig, at alt var serveret på en buffet og at jeg havde mange valgmuligheder.

I dag kan jeg ikke komme igennem dagen, hvis jeg "glemmer" et måltid. Specielt morgenmaden er blevet vigtig for mig. Hvis jeg ikke får spist om morgenen, bliver hele dagen ødelagt.

Her får I et bud på en ret simpel morgenmad, som er super nem lige at smække sammen.

Du skal bruge:

Græsk yoghurt
Honning
Kerner eller frø efter eget valg (jeg bruger oftes solsikkefrø)
En halv banan (en hel efter hvor stor den er)
Lidt blåbær

Tricket er at varme honningen nogle sekunder i mikroovnen og så blande det i yoghurten. Ellers skal alt andet bare blandes sammen - pynt lidt med banan og bær.

Dejlig søndag til jer

~ Stine

Likes

Comments

Indretning, Liv, Mad

Sikke en dejlig aften jeg havde i går!
Nøj altså - fik tegnet lidt (billederne kan ses i min historie på instagram nogle timer endnu) spist frikadeller og en dejlig aftensnack i form af bananpandekager med honning og blåbær.

I dag står den på skole til kl. 14 og så er det bare hjem til tegnebrættet! Weekenden står på arbejde på caféen - så det er med at få slappet af når man kan.

Glædelig weekend derude!

~ Stine


Likes

Comments

Indretning, Kærlighed, Liv

Tirsdag tirsdag tirsdag - du har i sandhed været fuld af regn og gråvejr i dag!

Nu hvor julen er forbi og det igen er et nyt år, venter jeg altså bare på at det gider at blive forår. Er rimelig træt af møgvejret og vil bare gerne kunne sidde ude på min altan med et lille tæppe og et glas vin.

Men det er det jo lidt for koldt til endnu - så må blive inde og gi mig til noget. Her får I lidt billeder af mine seneste "værker". Afprøver nogle nye ting for tiden - tape, stempler og glansbilleder som en del af min "doodle-cartoon"-stil.

Håber I kan li det?

God eftermiddag derude!

~ Stine

Likes

Comments

Indretning, Kærlighed, Liv

Glædelig lorte mandag derude!

Ej altså, det har jo egentlig været en hel lækker mandag - for mit vedkommende i hvert fald.

Min dag startede med den dejligste morgenmad - æg, bacon, grønne bønner, vand med citron og kaffe med sukker!

Så stod den på lidt tegning ved spisebordet - prøver nogle nye ting i øjeblikket (stempler og tape, uh spændende!)

Efter at have tegnet en lille times tid, var det tid til at få byttet lidt julegaver og nøøøj der var også maaange tilbud i butikkerne - så hov... der røg lige lidt ekstra med hjem til mig. Alt i alt en herlig lorte mandag.

I får lige lidt stemningsbilleder fra min lejlighed med på vejen!

Håber jeres dag har været rigtig dejlig!

~ Stine

Likes

Comments

Liv, Mad, Indretning

Åh tirsdag! - min sidste fridag inden den igen står på arbejde imorgen..

I går aftes reddede jeg lidt rundt med et nyt design. Kalder det "Foods" og tænker det som et fint lille billede der passer super godt ind i køkkenet eller spisestuen.

Jeg har tegnet så meget her i juleferien, at min tommelfinger var helt følelsesløs (altså seriøst følelsesløs) i går aftes. Den var først nogenlunde normal i morges. Tror jeg lige skal passe lidt på med, hvordan jeg holder, når jeg tegner i så lang tid.

Håber I kan lide det?

God bagjul og godt nytår!

~ Stine

Likes

Comments