Liv, Ugen der gik, Mad

Så blev det tirsdag aften jo!

Sikke en dejlig dag det har været. Dagen har været fyldt med kærlighed fra de dejlige børn på arbejdet, sjov og ballade.

Efter arbejde kom Emilie og @frederikkebkjaer hjem til mig i den nye lejlighed til ovnstegt kylling, sovs og kartofler. Rigtig hyggeligt og skide sjovt!

Kæft nogle dejlige piger!

Efter maden fik vi ustyrligt lyst til is. Så vi hoppede ned af min gade, hvor den veganske isbutik Nicecream ligger. Top lækker is i hammer godt selskab!

Alt i alt en pisse god tirsdag

~ Stine

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Liv, Ugen der gik

Hej derude!

I onsdags flyttede jeg ind på mit værelse på Vesterbro! HOLD NU OP hvor jeg elsker det. Jeg deler lejligheden med en anden pige, og hun er simpelthen så sød.

Tingene falder mere og mere på plads herinde. Jeg elsker mit arbejde, mine kollegaer og "mine" børn i vuggestuen. Det er virkelig også en befrielse, ikke at skulle bruge omkring to timer på transport hver dag. Nu kan jeg gøre det på 30 minutter i alt!

Denne fredag var jeg (for 4. gang) ude med mine dejlige veninder og kollegaer Frederikke og Emilie. Det er nærmest blevet en "fredags-tradition" at vi spiser ude, men næste gang bliver på tirsdag hjemme hos mig i den nye lejlighed. Shit det bliver hyggeligt!

Min fredag var rigtig sjov og hyggelig, men lørdag aften blev det lige lidt mere alvor.

Efter at have været på en lille eftermiddagstur med Frederikke og et barn hun passer, fik jeg pludselig midt i GREASE (i tv) helt sindssygt smertefulde kramper i min mavesæk. Hvilket senere viste jeg at være resultatet af en kraftig maveinfektion, som jeg åbenbart havde reddet mig i løbet af dagen.

Det blev kun værre og værre, og jeg besluttede mig at ringe til akuttelefonen. De sendte en ambulance.

Jeg tilbragte altså min lørdag nat og søndag morgen på Hvidovre Hospital stærkt dehydreret og i store smerter. Fik dog rigtig god behandling.

Nu er jeg hjemme igen. Jeg har det godt, men jeesus for en weekend.

Håber I har det godt derude?

God søndag aften

~ Stine

Likes

Comments