Mad, Liv, Ugen der gik

Hej derude!

Jeg har en viiiild nyhed at fortælle, men først får I lige lidt fra min weekend.

Hold nu op hvor har jeg hygget mig. Lørdag stod på sommerfest med vuggestuen og vores udflytter børnehave. Vi tog med bus til udflytteren (ca. 1 times kørsel) og brugte hele dagen på deres fede sted! En dejlig stor gård med lade, høns, kaniner, bålplads og meget mere. Jeg var færdig, da jeg kom hjem, men sikke en dejlig dag.

Søndag stod den så på familiedag hos min mor og hendes mand på Falster. Vi fik rigtig dejlig frokost med hjemmelavet hønsesalat og det hele! UHA det var godt! Til dessert havde min svigerinde lavet den vildeste kage (se billederne)! En rigtig prinsessekage til ære for min niece, som lige er blevet 7 år.

NU TIL MIN VILDE NYHED!

Jeg fik i dag besked fra min chef om, at hun gerne vil fastansætte mig pr. 1. september - altså på fredag! OG jeg sagde sgu da lige ja! Hold nu kæft hvor er jeg lettet og glad.

Det betyder at jeg nu har fast arbejde! Wuhu! Og så endda samme sted som min skønneste veninde @frederikkebkjaer !

Håber I har haft en lige så fed mandag som mig?

~ Stine

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Liv, Ugen der gik, Mad

Så blev det tirsdag aften jo!

Sikke en dejlig dag det har været. Dagen har været fyldt med kærlighed fra de dejlige børn på arbejdet, sjov og ballade.

Efter arbejde kom Emilie og @frederikkebkjaer hjem til mig i den nye lejlighed til ovnstegt kylling, sovs og kartofler. Rigtig hyggeligt og skide sjovt!

Kæft nogle dejlige piger!

Efter maden fik vi ustyrligt lyst til is. Så vi hoppede ned af min gade, hvor den veganske isbutik Nicecream ligger. Top lækker is i hammer godt selskab!

Alt i alt en pisse god tirsdag

~ Stine

Likes

Comments