Kærlighed, Liv, Ugen der gik

*Dyb indånding*

Hold nu op en dejlig weekend. Hyggelig fredag med min mutti på det skønne Falster, en længere togtur til Valby og hammer hygge med en fyr, vi kan kalde ham K.

I dag har jeg fået lavet vipper hos søde Sascha fra @lashbysas, der holder til hos Naturlig Smuk på Frederiksberg (resultatet kan I se på billedet ovenfor).

Da jeg var færdig hos Sascha fik jeg mig en god gåtur til Hovedbanen, hvor jeg lige nubbede en lækker vanilla latte med på vejen.

Glimmer på jeres søndag fra mig!

~ Stine

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Ugen der gik, Liv

Så gik efterårsferien sgu... eller altså for dem der har haft ferie. Der har ingen ferie været til mig, tværtimod. Jeg har været i børnehaven hver dag og på caféen to aftener.

Så der er blevet arbejdet igennem i denne uge, det er også grunden til at dette indlæg ikke kommer på en torsdag, men en fredag istedet.

Dagene har budt på lidt hvert. Her er lidt hyggebilleder fra ugen der gik.

~ Stine

Likes

Comments

Kærlighed, Liv

​I dag blev jeg så 22 år. 
Har haft en virkelig dejlig afslappet dag sammen med min mor og hendes mand
på Falster.
Da jeg har arbejdet de sidste maaange søndage, var det bare hammer lækkert at bruge en dag på hygge med de aller nærmeste.

Blev vækket med morgenbord, som min skønne mutti havde disket op med. På bordet stod en kæmpe kasse med smukt rødt bånd. Den var fyldt med gaver. Lys, servietter, 2 plaider, lækre varme sokker og en ny el-kedel. Alt sammen i min yndlingsfarve - sart rosa (undtagen el-kedlen, den er sort). Derudover fik jeg også den smukkeste buket blomster af min mor og hendes mand lavet af Sommers Blomster i Stubbekøbing, og så er der en LÆKKER jakke på vej med posten fra min storebror.

Dagen sluttede med en af mine livretter - sushi! Super dejlig dag og føler mig helt genopladet til mandagen i morgen.

Håber I har haft en dejlig weekend

~ Stine

Likes

Comments

Ugen der gik, Liv, Kærlighed

Her er lidt billeder fra min uge.

Ugen er gået med at hjælpe til i min brors nye hus ved Smørum. Jeg kørte derop med min lille hund, som selvfølgelig skulle med og hygge. Han er dog lidt pivet når det gælder kombinationen af kold bil og køretur. Derfor bliver han tit puttet lidt ekstra indtil bilen bliver varm nok, til at han kan få tæppet af.

Ellers har jeg knoklet med eksamensopgave, indkald på skolen, skriveværksted, personalemøder og selvfølgelig arbejde i børnehaven om dagen.

I går var jeg på arbejde på caféen, hvor det sidste billede stammer fra. Jeg elsker cappuccino og er vild med at lave dem til gæsterne. Man har mulighed for at lave super lækker cremet skum og samtidigt et lille fint mønster.

God aften derude

~ Stine

Likes

Comments

Kærlighed, Liv

Lige i øjeblikket er jeg i fuld gang med min 3. praktik på pædagoguddannelsen. Jeg har været i børnehave i ca. fire måneder og har to måneder tilbage, inden jeg skal i skole igen (og påbegynde bachelor).

Helt fra min opstart i børnehaven, har jeg mærket på flere planer, hvorfor det er vigtigt at være en del af en god personalegruppe, og hvorfor professionel kommunikation er hamrende vigtigt for at have et godt og trygt arbejdsmiljø.

Et miljø hvor man kan føle sig tryg blandt sine kollegaer, og kan komme til sin leder og udtrykke sig helt åbent og frit. I et godt arbejdsmiljø kan man sige til sine kollegaer, hvad man har brug for.

Det handler hverken om at være "over-venlig" eller det modsatte, du bør opføre dig og behandle de kollegaer, som du gerne selv vil behandles. Så kan der selvfølgelig opstå misforståelse, men der er det vigtigt at gøre en indsats for at lære hinanden at kende, så man bedre kan kommunikere uden at såre.

Det handler rent og skær om, at man som ansat tager godt imod en nyankommen kollega ligegyldigt om de er studerende eller fuldtids- fastansat. Det er et menneske, der skal være en del af den eksisterende praksis, måske kan denne person give noget nyt og spændende til netop din hverdag.

Hvis man hele tiden går rundt og gemmer på, hvordan man har det i en personalegruppe, så er der ingen der ved det, og ingen der kan gøre noget ved det. Så hvis du har noget at sige, så gå til personen og sig det... det bliver ikke nemmere af at tie.

Når det er sagt, så ved jeg godt at det ikke altid er nemt at sige svære og til tider hårde ting, som er følsomme. Men jeg tror på, at hvis man letter sit hjerte for de ord, tanker og følelser der trykker - så bliver hverdagen meget nemmere og lysere.

Jeg valgte, de gange jeg havde noget at sige til noget eller nogle, at vende det med min leder og så gå til den person som jeg ville tale med, få et møde stablet på benene med henblik på at begge parter kunne tale ud og prøve at forstå hinanden bedre.

Mine råd til dig, der ikke føler dig godt tilpas i personalegruppen på din arbejdsplads:
1. Find ud af hvad det er der nager dig.

2. Søg evt. rådgivning hos din fagforening. De er der for dig og vil hjertens gerne hjælpe dig til en løsning.

3. Skriv dit "problem" ned og tænk dig om. Tænk på hvordan du vil sige det til din chef eller leder. Prøv at kigge lidt indad og formuler det, så det ikke lyder som et angreb. Det er vigtigt at du er professionel, når du "fremlægger" din sag.

3. Få aftalt et møde med din leder, chef eller lign. med henblik på at få støtte fra dem.

4. Hold gejsten og buk ikke under for afslag eller modgang. Det handler om dig og din arbejdsglæde i hverdagen. Din leder bør være interesseret i, at du også har det godt, der hvor du er.

Det var et langt indlæg, men jeg er af den overbevisning at det her er hamrende vigtigt.

Rigtig god tirsdag!

~ Stine

Likes

Comments