Liv, Mode

ENDELIG!
Jeg har længe ledt efter et sæt (bluse og buks) i matchende mønster. Synes det er så cool med helt ens print - og ville ønske jeg havde flere sæt som dette.

I lørdags var jeg lige et smut i Bilka, da jeg skulle købe noget for min mor, men dér så jeg det! Mit nye (skide lækre) sæt. Jeg elsker printet med de lyserøde kirsebær/rose-agtige blomster på det meget mørkeblå stof. Det er utroligt dejligt tyndt, men ikke gennemsigtigt, stof og det er simpelthen bare så rart at have på.

Jeg gav 79kr. for skjorten og 99kr. for bukserne! Det kan sgu da ikke blive billigere! Sæt det sammen med lidt bling - f.eks. guldøreringe, guldhalskæde, mange gyldne ringe og nogle høje støvler. Det giver lige et ekstra "pift".

Beklager at kvaliteten på billederne er så dårlig.. Men sådan er det, når man primært tager billeder med Snapchat haha!

God tirsdag!

~ Stine

Likes

Comments

Kærlighed, Liv

Glædelig "lorte-mandag" derude!

Jeg tilbragte min weekend i dejligt selskab, nemlig med min skønne familie! Jeg tog ned til min mor på Falster i lørdags og hyggede med Danmark har Talent og lækker mad. Jeg blev dog simpelthen så træt at jeg gik død allerede kl. 21 i lænestolen.

Søndag var min mor og jeg lige forbi den lokale blomsterhandler i Stubbekøbing - Sommer's Blomster. En helt fantastisk butik, ikke kun med blomster, men også med alle mulige andre fede ting. Her fandt jeg den bedste læbepomade! Den er helt naturlig og dufter så skønt af pink grapefrugt. Den er fra "Badeanstalten" og jeg er vild med den! Jeg bruger den konstant, og mine læber er virkelig blevet bløde af den. Se den på billederne.​
​​
Senere på formiddagen kom mine brødre ned til min mor, og vi spiste dejlig luksus frokost med det hele. Derefter stod den på Scrabble med både danske og engelske ord, da min brors kæreste er fra England.

Håber I havde en god weekend?

~ Stine

Likes

Comments