Hej piger! <3
Som i nok ved skulle jeg til USA her i min ferie yay!
Vi er så ankommet, vi bor hos min veninde Jacquelines far i Florida-Orlando!
Det er virkelig lækkert, varmt og flot her!
Vi kørte søndag aften hvor vi kørte til Sjælland og overnattede, vi kørte så kl 13.00 fra hotellet igår den 13/6 hen til lufthavnen.
I lufthavnen blev vi stoppet i grænsekontrollen, da der kom forvirring omkring Jacks pas (hun har både dansk og amerikansk) så der kom en masse bøvl, men vi fandt ud af det til sidst.
Vi fløj så kl ca 17.40 og fløj 11 timer og var i Orlando omkring kl 03.00 i dansk tid.
Vi blev hentet af Jacks far og søster, vi hoppede med hovedet i seng og vågnede kl 13.00 i dansk tid.
Idag har vi taget nogle billeder og bare siddet og nyst varmen!
Jeg håber i får en fantastisk ferie når i kommer dertil! Knus! <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

​Hej piger! <3

Idag havde jeg valgt at tage det her lækre sæt på fra JACQUELINE de YOUNG, som jeg har købt i besteller. Jeg kan dsv ikke finde link til det, men er sikker på det stadig er i butikken (man kan også købe det i only) Jeg havde så valgt at tage mine Adidas Neo i sort på til som jeg har købt i sportsmaster for noget tid siden, det er nogle helt vildt lækre og fede sko! Resten af dagen har jeg så brugt ude på vores terasse hvor billederne også er taget, med min kære søster, nogle spil og en masse iste! <3

Likes

Comments

​Hey Piger! <3

(btw det er ikke mine billeder) Jeg er helt vild med fede værelser, jeg elsker retro, grønne planter, og hvid/grå/sort/brune farver, det giver et helt vildt fedt look. Er også helt vildt med flot sengetøj, elsker at komme i IKEA eller Jysk og se på sengetøj hahah, der skal nok komme billeder op af mit værelse engang når jeg får taget mig sammen til at rydde op hehe. 

Det næste køb til mit værelse må helt klart være en stor læselampe i sølv, de er SÅ fede synes jeg eller også nogle ekstra skuffer til under mit skrivebord det er altid nice med noget ekstra plads!

Likes

Comments

Hej piger! <3

Idag vælger jeg at fortælle hvad der skete med min far, da jeg har fået rigtig mange spørgsmål om det både på ask (http://ask.fm/stineHalbertsen) og på min instagram (Tipsforpiger og stinealbertsen).

Ja min far døde her for snart 2 måneder siden (den 15 april), dagen var startet godt ud, han var helt vildt glad, han havde lige været ude for en mindre bil ulykke så han skulle til læge og have tjekket op på det, og der var intet galt. Det var dejligt vejr, han var i godt humør også købte han en masse god mad som vi skulle have til aftensmad. Da jeg så kom hjem kørte min mor og jeg op til min lillesøsters skole for at hente hende (min far var alene hjemme) Vi tre kørte så ned i byen for at købe noget nyt tøj, da vi kom hjem skulle vi prøve det og vise det til vores far, min lillesøster er så en del hurtigere end mig til at få tøjet på, så hun løb glad ind til vores far for at vise det, lige pludselig råber hun til mor han er besvimet (han havde haft det dårligt pga saltmangel så derfor tror hun han er besvimet) Min mor kommer så og lukker døren, jeg prøver 5 min efter at komme for at spørger om jeg skal hjælpe med noget, men hun nærmest råber jeg skal gå ud (fordi hun er i chok) Lidt senere kommer der en masse læger og ambulancemænd ind til ham, min lillesøster og jeg tror stadig alting er i orden og der er styr på, så jeg sidder på mit værelse og min lillesøster i stuen. Min mor kommer så ind til mig og siger ligeså stille at vores far er død (han døde af en blodprop i hjertet), og der bryder min verden sammen. Jeg faldt helt sammen og kunne ikke mærke mine ben og kunne ikke hører noget. Jeg gik derefter ind til min søster fordi min mor skulle ringe rundt. Der kommer så nogle fra min familie, min søster og jeg sidder på mit værelse og venter på de fleste går da vi ikke havde lyst til alle de mennesker lige der. Til begravelsen tog jeg min veninde med, også kom der nogle af mine venners mødre, og nogle fra min søsters skole.

Jeg håber i tager godt imod indlægget og nyder det dejlige vejr! <3

Knus! <3

Likes

Comments

Heej piger!

Det er snart sommer og derfor vil jeg komme med nogle ideer til noget tøj (som jeg personligt elsker)

Jeg ELSKER almindelige basic t-shirts, har valgt at sætte en FILA tee ind da jeg elsker det lidt sporty look også at der er lidt farve! Du kan købe den HER.


Er virkelig fan af den her model af Birkenstock (kan ikke rigtig lide andre) De er så fine, nemme og tage på og de går virkelig til alt! Du kan købe dem HER


Er virkelig in love med løse kjoler om sommeren! Det er så behageligt, og super godt hvis man skal på stranden og bare lige have udover badetøjet, og fandt den her super søde en på ASOS du kan finde den HER


Shorts er vigtigt! Er selv ikke særlig stor fan af stramme shorts, så elsker løse. Er virkelig forelsket i dem på billedet, elsker frynser de giver et helt specielt look, også dem med striberne og det lidt retro bånd giver et lidt gammeldags udtryk hvilket jeg er kæmpe fan af! Du kan købe dem HER og HER


Til sidst er der skoene som er ASOS eget mærke, jeg synes selv de er virkelig søde og passer til det meste. Man skal self også have nogle fede sneaks i en fed farve så jeg valgte dem her! De kan købes HER


Knus! <3


Likes

Comments

Heej piger! <3

Igår havde min mor fødselsdag yaay! <3

Vi startede dagen med at min søster vækkede mig omkring kl6.00, hvor vi begyndte at pakke en taske med krus, papir,mad osv, da vi skulle til Århus og hente min mors veninde fordi skulle til Ebeltoft, og skulle spise morgenmad på vej derud. Dagen før havde min søster pakket bilen med de gaver hun skulle have osv.

Omkring kl 7.30 vækkede vi min mor med fødselsdag sang og et fødselsdagskort.

Omkring kl 8.30 kørte vi ud hvor der var masse bænke hvor vi så spiste rundstykker og min mor fik gaver (det var virkelig koldt haha) Efter det kørte vi til Århus for at hente min mors veninde også kørte vi til Ebeltoft, hvor vi gik og kiggede, købte lidt og sådan, da vi var færdige med det gik vi ind og spiste og derefter kørte vi min mors veninde hjem og selv hjem efter det.

Det var en helt vildt hyggelig dag og min mor var tilfreds så det var det vigtigste!

Knus! <3

Likes

Comments

Hey Piger! <3


Jeg har fundet en masse lækkert forårs tøj og lavet en lækker collage ud af det.

Jeg synes selv det er noget alle kan gå med, det er moderne og samtidig er det ikke for koldt at gå rundt med.

Håber i kan lide det! 

Knus! <3​

Trøje( kunne dsv kun finde en hoodie ), solbriller, Boyfriend Jeans, Parfume, Sko, Læbestift

Likes

Comments

​Hej Piger! 

Velkommen til min blog! Jeg har længe arbejdet og overvejet den her blog, endte så med at starte den! <3

Jeg valgte at starte den, da jeg før havde en youtube kanal som ikke kørte så godt, og fordi jeg bedre kan lide at skrive end at snakke hihi <3

Der vil generelt komme opslag om beauty, mode og de små ting der sker i mit liv <3 

Jeg håber i vil følge med og nyde bloggen!

Knus! <3

Likes

Comments