View tracker

Jag deltog i klubbens mästerskap vilket är min första tävling. Jag anmälde mig i hoppning och i dressyr. Jag valde en säker nivå och hoppade en bana på 50 cm, när jag hoppat klart så kände jag mig ganska missnöjd för jag kom lite nära vid vissa hinder . Jag tycker inte att dressyr är det roligaste som finns men jag valde att rida mini US och jag tyckte att det gick sååå dåligt för hon blir ganska taggad när hon tävlar vilket gjorde att halterna blev sådär och jag var tvungen att hålla igen henne ganska mycket men jag red hala programmet iallafall....

Det gick bättre än vad jag trodde för jag kom på 5:te plats i hoppningen och på 6:te plats i dressyren. Sedan kom jag 2:a av 33 starter i hela tävlingen när man slutligen räknade ihop alla alla poäng,

DETTA ÄR ROSETTERNA JAG VANN

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker


Jag är en av dom som har ganska höga krav och vill prestera så bra som möjligt i stort sätt allt.
Det vill säga att jag hela tiden har höga krav och mål, vilket kan vara bra och gör att man utvecklas, men att aldrig vara nöjd med saker som man gjort sänker självförtroendet och gör att jag alltid har ångest om jag inte presenterar bäst.

I ridningen vill jag så järna bli en duktig hoppryttare men jag har lärt mig att färdighet tar tid likaså framgång. Vilket har gjort att jag taggat ner LITE och försöker va i stallet 24/7 så jag lär mig "automatiskt".

I skolan har jag högre press vilket gör att jag mår asdåligt om jag får dåligt på prov eller sänkts i betyg.
Jag har ganska bra betyg vilket gör att vissa kan tycka att det är onödigt att oroa sig nu när jag har två år kvar att söka in på ett gymnasium, speciellt när jag har bra betyg. Men jag är orolig att inte komma dit jag vill och därför vill jag ha bra betyg nu så jag slipper oroa mig för att inte kunna jobba upp mina betyg och komma in på den linje jag vill.
Det är helt sjukt att jag tänker såhär och jag vet att jag inte är den enda, men jag kan verkligen inte hjälpa det. Jag vet inte vad jag ska göra för att känna sån här press.

Men jag diktar framåt och tar nya steg. Hoppas att ni mår bra och att allt flyter på . ♡

Likes

Comments

View tracker

I höstas så köpte vi Andri , han är nyfiken och pigg, men han försöker alltid att prestera så bra han kan.

Nu har jag jobbat upp konditionen och gjort ledar övningar♡
Han är jätteduktig på att hoppa så i  helgen skulle vi lös hoppa honom men då visar det sig att han är halt, men man ser det inte så tydligt och det beror på ett sår på insidan av frambenet.
Men, men det är bara att blicka framåt och fokusera på att sköta om honom och fortsätta träna honom när han blir frisk .♡

♡Ha en bra dag ♡

Likes

Comments

Instagram@stinakw