Alltså jag är verkligen SÄMST på det här med att blogga.. Jag lovar ena dagen att jag ska bli mer aktiv och blogga oftare, dagen efter så har jag glömt bort att jag har en blogg. Igen.😶

Jag har alltid tänkt att jag har ett alldagligt liv som bara är intressant ur mitt perspektiv, men jag har på senare tid märkt att det händer en hel del. Jag vet att typ alla tror att sina liv är fett intressanta fast de egentligen är jättelame ur andras perspektiv. Jag säger inte att Alla kommer att tycka att mitt liv är roligt och häftigt men jag gillar att skriva så detta är en kul sak jag vill hålla på med för tillfället.

Jag känner att jag vill ''bli vän'' med mina läsare, därför tänker jag vara ganska öppen om saker som händer.

IRL är jag inte direkt den mest öppna personen. Jag är väldigt flamsig men jag kan faktiskt vara seriös jag med. Det är många som inte tror det och det gör mig ganska provoserad. Varför skulle inte jag kunna vara allvarlig bara för att jag har världens torraste humor och skrattar åt iprincip allt alla säger?

Emilia är min bästa vän och henne kan jag säga allt till. Om jag tycker att det är jobbigt att säga det så skriver jag till henne. Det finns saker som jag helt enkelt inte vill säga till någon och då är det så.

Här får ni en helt och hållet random bild på en macka med skagenröra.

Jag vet.. SMASKENS! Vad sa du? Var det inte det ni tänkte? Nehä..

Men tack så jättemycket för att ni läste
det här inlägget ❤️ och ni får ha det så bra så hörs vi, puss och kram❤️😘❤️😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Here Gud!

Jag har haft så fullt upp i skolan så det är inte sant! Jag skulle ju visserligen hunnit blogga vissa dagar men inte hade jag en tanke på att jag har en blogg inte! Men nu lovar jag att jag kommer blogga oftare, kanske inte varje dag men i alla fall varje vecka. Inte för att någon faktiskt bryr sig om att jag inte har bloggat då jag typ inte har några läsare 😂, men jag skulle ändå vilja komma igång. Just nu håller jag på att skriva på min tyska uppsats, den ska in imorgon😳 och i den ska vi jämföra Tyska och Svenska skolan, på Tyska. Jätteroligt.. Nä usch, jag har fullt upp som det är redan.😖


Aja, ''back to work'' så jag får klart den. Imorgon ska jag till Mariefred på konfirmationsträff. Det är inte jag som ska konfirmera mig, jag är konfirmations- ledare.. Haha, jag har varit med på typ 1/2 träffar sedan det startade i somras. Det känns lite awkward då jag bara är ett år äldre än dem så vi är ju typ lika gamla..

Ni får ha det så bra så hörs vi! Pussar och kramar ❤️😍

Likes

Comments

Imorse (vid tiotiden) så åkte vi till Norrköping och skulle träffa mina kusiner i deras sommarstuga, det ligger precis vid vattnet vilket förklarar bilden ovan.

Vi åt jättegod hamburgare och korv, sen kladdkaka😍 nu är jag hos mina andra kusiner och det ringer på dörren var fjärde minut med bus eller godis barn. Nu ska vi snart äta mat och det kommer att bli såå gott!

Det blev inte ett så långt inlägg nu, men puss och kram!❤️❤️💉💉💉

  • 38 Readers

Likes

Comments

Alltså jag har det såå mysigt! Tog en paus från pluggandet för att äta lite lunch och kolla ett avsnitt på Gossip Girl.

Idag är det Fredag och det ska faktiskt bli såå skönt att börja skolan igen på måndag! Jag måste komma in i rutinerna igen och skärpa till mig lite i skolan..

Jag går ju i nian nu och ska söka in på mina betyg jag får till julen.. Jag hoppas att komma in på ett naturprogramm på europaskolan tillsammans med min kompis Sofia. Så jag måste nog skärpa mig nu så att jag kan hålla mina betyg uppe😅

Jag tror nog inte att jag kommer att skriva mer idag.. Men vi hörs imorgon annars!

Puss och kram!❤️❤️💉

Likes

Comments

Jag och min kompis Emilia har bestämt oss för att tävla!

Alltså det är ingen riktigt tävling.. Eller jo. Det är det. Detta är på liv och död och om jag inte vinner så.. Så.. Vinner hon! Nej men jag ska berätta vad tävlingen går ut på.

Vi hade tänkt att blogga i en månads tid ungefär och den som har flest läsare efter den tiden vinner, haha. Ganska töntigt men det blir kul👍🏽.

Jag sa ju igår att jag skulle blogga mer på kvällen, men jag kom hem så sent från stallet så det blev inte av..

Igår så red jag Emilias favorithäst Lukas, det var roligt men han är ju så stark bara..🖐🏽

Efter lektionen så gick jag till min favvohäst Kilkenny och myste lite och flätade hans man (se nedan). Haha, inte världens bästa eller finaste bild (eller fläta) men han är ju bara föör mysig!

Men nu så hade jag tänkt att plugga lite till, jag ligger sååååå mycket efter i flera ämnen. Jag har riktigt svårt att koncentrera mig ibland.. Men det är tur att det är höstlov i alla fall, annars skulle jag nog inte hinna ifatt..

Aja, vi hörs väl imorgon eller ikväll! Puss och kram! Hej då❤️❤️💉

  • 42 Readers

Likes

Comments

Åt en riktigt god frukost idag tillsammans med bästa syster! Igår var jag med en kompis och red på hennes islandshästar och jag töltade!!(eller hur det fan nu stavas). Det var faktiskt jätteroligt oh när man sitter i sadeln när man töltar så känns det nästan som en mjuk snabb kort trav! Tölt är ju skritt fast i ett snabbare tempo. Ikväll så ska jag rida igen fast på ridskolan. Det är ju höstlov nu så jag passar på att plugga lite och försöka komma ikapp då jag ligger efter lite.. Aja, jag kommer att uppdatera lite ikväll också. Vi hörs. Puss och kram!❤️❤️

  • 45 Readers

Likes

Comments