Header

Hallå! har inte uppdaterat på ett tag, men i fredags kom jag hem från Budapest. Det blev en kort visit där, men vi hann ändå göra en hel del. Bland annat äta på New York cafe, fika på cafe Gerbeaud, besöka någon kyrka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har haft en jättemysig midsommar, den är ju inte riktigt över än dock. Nu ska vi bara äta dessert och sen ska jag nog sova. Förstår inte varför jag är så trött, men det är ju i och för sig tur då jag ska upp tidigt imorgon och jobba.

Likes

Comments

Hallå. Idag ändrades planerna lite, så har mestadels varit hemma och tagit det lugnt. Har också hjälpt pappa att fixa lite inför morgondagen, även planerna vi hade för midsommar blev lite ändrade. Tanken var väl egentligen att vi skulle fira midsommar i Stockholms skärgård med familjekompisar, men nu kommer min bror ner från Göteborg, så vi stannar hemma istället! Kanske sticker till en tjejkompis på kvällen och kikar in på hennes fest någon timme. Ska nämligen upp och jobba tidigt på lördag :-)!! Nu ska jag nog bara kolla lite skam, sen sova. Puss


Likes

Comments

Idag ringde klockan 09:30, därefter fixade jag mig och åt frukost och sedan mötte jag upp josse då vi skulle spendera en dag i Kristianstad. Vi gick och tittade lite i butiker och åt lite glass. Supermysig dag.

Likes

Comments

​Hej, det har varit så fint väder idag så Caroline kom hit så satt vi ute och solade några timmar, åt lite frukt och drack lite drinkar, supermysigt!! Nu har Caroline stuckit och jag håller på att göra mig i ordning för bio. Ska se "rough night", vet dock inte riktigt om det är min typ av film, men vi får se. Puss

Likes

Comments

Hej! Har bestämt mig för att starta en blogg, är dock rätt dålig på att göra bra "första inlägg" så vi hoppar över det. Tänkte att det kunde vara kul att blogga nu under sommaren och även senare när jag flyttar osv.
Ni får helt enkelt läsa om ni vill, haha. 

Likes

Comments