Header

Herregud vad länge sen det var jag bloggade, vet inte riktigt varför men så kan det vara ibland.

Vad har jag gjort de senaste 3 veckorna då? Jag har varit på ett indiskt 18års firande, firat min bror som fyllt 27 år, blivit co-owner på ett ganska stor konto på twitter och massa annat skoj.

Imorgon ska jag träffa Deepika och Oliwer, vi ska göra något så barnsligt som att hänga i busfabriken. Det finns inget jag älskar mer än att vara barnslig so this is perfect! Vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags var jag på inspelningen av Idol, jag var där för att kolla på min vän Axel. Vi hade blivit bjudna av hans familj så vi passade på.

I lördags blev det kalas, Emils farmor fyllde 90 år så vi var där på lite tårta och sedan spenderade kvällen åt tacos + kortspel med Mathilda och Emil.

Idag följde Emil och jag med hans mamma ut till deras nya hus. Vi bar in lite saker i huset och sedan kollade dem runt på vad/hur dem ska renovera och fixa huset.

Under kvällen följde Emil med mig på städning, det gick faktiskt ganska fort idag. Resten av kvällen har jag bara legat i sängen. Ska strax sova tänkte jag!

Likes

Comments

Igår kväll efter att jag hade jobbat fick jag skjuts till Emil och vi somnade ganska tidigt.

Idag blev det städning för mig och sedan hängde jag med Emil. Vi gjorde inget speciellt faktiskt, älskar att bara vara med honom liksom.

Ska alldeles strax sova tänkte jag, imorgon blir det jobb mellan 8 och 17. Hoppas att jag kanske får sova med Emil imorgon kväll igen hehe!

Likes

Comments

Helgen har bara flugit förbi om jag ska vara ärlig. I fredags jobbade jag från 13-17 på Egero och efter det blev jag avlämnad hemma hos Emil.

Vi ägnade kvällen åt att käka varma mackor framför Idol, dock var Axel inte så särskilt bra men hoppas han är bättre nästa vecka.

I lördags var vi hundvakt åt Chiquita igen, vi hade henne hos Emil en stund medan vi åt kvällsmat där och sedan hängde vi lite hos pappa. Vi kom hem vid 23.30 och då däckade jag i sängen nästan direkt.

Idag följde Emil med mig när jag städade, vi rakade bort hans hår i nacken när jag städade på C2 och sedan åkte vi hem för att kolla på Arsenal. Resten av kvällen har bestått av dusch, tv och gos.

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp och jobba från 8 till 17, sedan får jag se om jag kanske sover hos Emil efter det. Vi hörs!

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorse gick jag upp tidigt, fixade mig och sedan vid 9.30 kom vår tvättmaskin. Den blev installerad osv, efter det drog jag iväg och städade.

Efter städningen drog jag till stan med mamma, vi käkade och bara hängde på stan. Super mysigt! Åkte hem till Emil vid 16, vi gjorde inget speciellt faktiskt och sedan hämtade pappa upp mig.

Kvällen bestod av fotboll, kollade på två Champions League matcher samtidigt och det var väl typ det.

Dagens händelse:
Under matcherna hörde jag ett väldigt hög smäll, tittade ut från fönstret men såg ingenting för det var helt svart. Tänkte inte mer på det, men efter kanske 15-20 minuter hördes det fler smällar och jag trodde någon sköt iväg raketer så jag tittade ut igen. Då ser jag blåa ljus så jag antog att det var fyrverkerier för typ en millisekund innan jag ser att det är brandbilar, ambulanser och polisbilar.

Pappa och jag går ut för att se vad som hänt, då är det en bil som har krockat in i en lycktstolpe och kört av vägen, det var därför det var så mörkt för lamporna slutade funka när föraren krockade. Vi vet inte hur det gick till, om bilen fått sladd eller om föraren råkat köra över en grävling kanske då det finns jättemånga grävningar här. Hoppas självklart att föraren osv mår bra iallafall!

Likes

Comments

Imorse vaknade jag vid 9.30, fixade mig och kollade telefonen. Vid 12.30 åkte jag hem till Emil och vi kollade på Lilo & Stitch.

Passade även på att måla naglarna, titta på Paradise Hotel och promenerade till Ekholmen.

Vid 20.15 hämtade pappa upp mig, kom hem och hoppade in i duschen direkt. Nu kollar jag på Champions League.

Imorgon ska jag upp tidigt för vår nya tvättmaskin kommer och ska bli installerad osv. Sedan ska jag ner mot Braskens Bro för lite jobb innan jag ska till stan + tornby med mamma. Under kvällen ska jag nog träffa Emil, vi hörs!

Likes

Comments

Det händer inte allt för mycket i mitt liv för tillfället, söker jobb och typ bara är. Inte speciellt roligt faktiskt.

Iallafall, imorse vaknade jag vid 9.30 och låg i sängen nästan en timme för att det var såå skönt. Hoppade in i duschen och fixade mig, från ingenstans kom Emil hit och somnade i min säng.

Vid 17 åkte vi hem till honom, käkade lite och sedan åkte vi till stallet. Hängde där kanske 1,5 timme, myste med fölet och gick på promenad med hästarna.

Nu ligger jag i sängen och gör inget speciellt, ska väl sova snart. Hörs!

Likes

Comments

Imorse vaknade jag vid 9.30, hoppade in i duschen och vid 12.30 åkte jag iväg för att städa.

Kom hem vid 14.45, sedan kom Emil hit och vi åt mat. Sedan blev det lite grönsaker med dipp och tv, Emils favorit program var på och jag somnade såklart.

Vid 20 skjutsade jag hem honom, sen dess har jag kollat på Tottenham - Arsenal och just nu står det 1 - 1. Vi får se hur det slutar!

Likes

Comments