När vi vaknade idag bestämde vi oss för att packa ihop allt vi äger och ta med det i taxin till skolan. Som de rebeller vi är tänkte vi inte acceptera att det skulle dröja enda tills på lördag för en flytt ifrån kattbajshuset. Vårt drastiska move visade sig vara effektivt och nu har vi flyttat in i ett tillfälligt boende tills dess. Känns så himla himla himla skönt att ha lämnat det stället bakom oss.

Haaaaade kattbajshuset! Annars då? Så är det väldigt bra... Idag började min första lektion 13.10 så hela förmiddagen ägnade jag åt att strosa i stan. När jag kände att jag hade strosat klart tog jag en sen frukost på en uteservering i solen!!! Folk måste trott att jag somnat eller satt och mediterade för jävlar vad jag njöt av de solstrålarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hahaha okej det här är ett skämt. Det kan bara INTE börja såhär bra!!!
Vi har alltså hela natten väckts av nödsituationsvarningar som vibrerat på mobilen.

Jag och Ellen bor i ett område som heter Montecito i Santa Barabara och inatt har det regnat så mycket att det blidats översvämningar här. Människor har evakuerat sina hem och vi har inte haft elektricitet på hela natten/dagen. Eftersom vi inte haft elektricitet har vi inte kunnat ringa eller titta på nyheterna och hade därför ingen aning om hur illa det var förens vi påväg till bussen blev stoppade av polisen som berättade att det inte går någon buss och att det är inte möjligt att ta sig till skolan på något annat sätt heller, pga översvämmade vägar. Såååååe vi har varit fast i kattbajshuset hela dagen.

Mitt i allt det här slängde jag iväg ett sms där jag berättade om situationen till min älskade, finaste och mest underbara mamma❤️ Tror ni inte att den ängeln då ringer och terrar skolan?!! Så nu har vi varit i kontakt med rektorn på skolan och hon har fixat så att vi kan flytta in i ett homeshare redan på lördag.

Likes

Comments

Heeejeee!!!
Här kommerrrrrrr ”trumvirvel” mitt första inlägg!!! Hade tänkt att blogga det här halvåret eftersom att jag kommer att befinna mig i Santa Barbara. Mysigt att ha som en liten dagbok och kul för mina vänner och familj att få lite uppdatering. Samt för att få skriva av mig lite, för den första dagen har minst sagt varit händelserik.....

Första skoldagen är gjord och klockan är 17.02 i skrivande stund. Ingenting är ens i närheten av vad vi hade förväntat oss. För det första så regnar det, vilket det tydligen inte har gjort sen i mars. Härlig tajming. För det andra så är huset som vi bor i katastrof. Det luktar kattkiss och det är till och med inkletat kattbajs på golvet nedanför min säng. MUMS:-)! Haha fyfan jag dör!!! Ellen gråter och jag skrattar nervösa skratt. Å håll i er här kommer mer... Lakanen är smutsiga, vi får citronmuffins och apelsinklyftor till frukost, wi-fi funkar inte, det finns inget ljus förutom en svag bordslampa både på vårt rum och inne på toaletten.

MEN turligt nog känns skolan jättebra och vi har pratat med personalen som har hand om placeringar i värdfamiljerna och studentboenden om att byta. Så det är bara att hoppas på att de tar oss på allvar och fixar något annat så snabbt som möjligt. Annars är staden verkligen jättemysig och vädret ska vända, så jag är bombsäker på att vi kommer stormtrivas när vi bytt boende!

Likes

Comments