Förskola

HALLÅ DÄR! Nu sitter vi alla tre i soffan här hemma, helt utslagna efter den första dagen på förskolan. Tänk vad 1,5 timme på en ny förskola kan göra! Stina har hälsat på pedagogerna, röjt runt på avdelningen, smakat på leksakerna och snackat med sina nya kompisar. Det här kommer bli bra ♡

Likes

Comments

En till lista, Flams & Trams

HEJ! Det var längesen jag gjorde en lista, så här kommer en lista med 3 saker jag uppskattar i vår relation.

👌

1) Tumkrigen när Stina håller på att somna mellan oss i sängen. Behöver jag ens säga vem som brukar vinna?

2) Att bajsblöjbyten avgörs med sten-sax-påse. Kanske dags att införa ett mästerskap i denna fantastiska tävlingsform?

3) Vårt eget låtsas-teckenspråk som vi uppfunnit för att göra oss förstådda under nattningarna. GULD VÄRT!

Likes

Comments

Kärleken

HALLÅ! Här kommer några bilder från det magiska bröllopet i lördags. Gårdagen spenderas åt att röja undan allt i festlokalen samt att äta upp alla rester från middags- och fikabuffén. Idag pustar vi ut i soffan hela familjen och laddar upp inför den nya terminen, en ny kurs och Stina's förskolestart på onsdag. Önska oss lycka till!

Ett stort tack till @LisaDavidsson för att jag fick knycka några bilder


Likes

Comments

Familjen, Kärleken

Igår var jag med om något HÄFTIGT. Alltså, riktigt jävla häftigt. Igår fick jag se min älskade bror gifta sig med sin vackra Ida.

Bröllopet och dopet var magiskt. Ni vet ett sånt där bröllop när inget öga är torrt, alla sitter med näsdukarna i högsta hugg och snyftar lite tyst i kyrkbänkarna. Magiskt.

GRATTIS fina älsklingar och tack för att vi fick dela denna fantastiska dag med er ♡

Likes

Comments

Om en Mamma

HEJ! Den här senaste veckan har jag flera gånger försökt skriva något, men jag har inte vetat var jag ska börja. Vad ska jag skriva och vad vill jag säga?

Jag vill säga att den här veckan har varit tuff och jag har förhandlat med mig själv dagligen. Jag har sörjt. Men nu orkar jag inte längre grubbla och undra vad jag kunnat gjort annorlunda. Nä, nu skiter vi i det som varit och blickar framåt. Ikväll skriver jag det sista på hemtentan, imorgon bygger jag ihop bröllopstårtan och på lördag ska jag slå klackarna i taket när min lillebror gifter sig.

Året började kasst, men jag ska fan se till att det vänder för oss nu. Man kan inte vara ledsen för alltid ♡

Likes

Comments

Vår vardag, Familjen

MEN HALLÅ! 2016 har varit ett väldigt tacksamt år för mig och min familj. Vi har under det gångna året haft Stina som mentor i allt vad gäller föräldraskap och barnuppfostran. Vägen har inte alltid varit rak och stabil utan har stundtals varvats med snäva kurvor och snabba svängar. Men okej, nog med metaforer!

Nu lämnar vi år 2016 bakom oss både rikare (inte i plånboken), klokare och såklart jävligt mycket snyggare! Och så välkomnar vi ett nytt år, med nya lärdomar och minnen som varar för livet.

SKÅL - OCH GOTT NYTT ÅR, KÄRA VÄNNER!

Likes

Comments

Om en Mamma

HEJ HOPP!

Dagens två insikter:

- Jag är helt värdelös på att rimma! Efter flertalet misslyckade försök till en rimmande dikt till min älskade brorson gav jag upp.

- Jag är vansinnigt bra på att rimma! Efter en ordentlig snilleblixt slipper jag nu skämmas när jag på dopet/bröllopet i januari ska läsa en dikt i kyrkan (hjäälp!) Skönt för mig, men trist för publiken, hö hö.

Vad vill jag då säga med detta? Jo, tro på er själva - för ibland smäller det så det står härliga till! Typ som bloggtorkan här på bloggen... Nej, nu ska jag läsa min dikt ett par hundra gånger till och sen fortsätta att klappa mig på axeln resten utav kvällen. Hej hopp!

Likes

Comments

Vår vardag

HEJ! Efter snart två veckors tystnad (!), efter att hela familjen insjuknat i vinterkräksjukan (urk), efter tuffa tandsprickningar, gråtattacker och medföljande febertoppar och efter en oändligt lång julhelg med diverse olika julfiranden - är jag nu ÄNTLIGEN tillbaka! HEJ! 👋

Jag varvar "jullovet" med att skriva hemtenta, planera bröllopstårtan till det kommande januaribröllopet (inte mitt) och en hel del lek och stök med det trotsiga lilla barnet. Imorgon väntar nyårsfirande med god mat och god dryck kombinerat med födelsedagsfirande och tårta. Win!

Hur firar ni nyår? 🎉🎂🍾🌠


Likes

Comments

Om en Mamma

HEJ! Ikväll njuter vi av barnfriheten, kära vänner. Denna kväll ska småbarnspäronen iväg på galej på brandstationen. Jag gissar att bilderna blir få, men vad fan gör det då?

Här får ni två bilder på en mamma som ska ta sig ett glas vin ikväll. Eller kanske två... Jag passade på att locka mitt hår för första gången på hundra år och känner mig så jäkla piffig i mitt fluffiga svall. Hörs!

Likes

Comments

Vår vardag, Stina

GODMORGON! I en vecka har kontrollen till teven i sovrummet varit spårlöst försvunnen, fram till igår. Det var när jag hade kört en omgång tvätt, torktumlat och sedan skulle hänga upp sängkläderna som mysteriet med den försvunna tevekontrollen uppdagades. Vi blev oerhört förvånade när vi skulle vika ihop de tvättade sängkläderna och något hårt slog i badrumsgolvet. Och en grej till, och en till och en till... Ja ni fattar. Där låg vår fjärrkontroll i ett tiotal bitar på stengolvet, nytvättad och torktumlad. Som ny!

Jag kunde då inte förstå hur detta kunnat hända. Men så kom jag att tänka på att i samma veva som jag bytte sängkläderna häromveckan upptäckte vi också att kontrollen plötsligt var borta. Hur den hamnade i tvättmaskinen är dock ett enda långt mysterium. Men vi har såklart våra misstankar. Behöver jag nämna att alla pekar på en och samma person? En liten mini person som heter Stina...

Likes

Comments