Efter 3 månader är jag äntligen på gång igen. Pausen har varit så lång eftersom jag varit extremt förkyld under en lång period och det känns bättre än någonsin att vara på banan igen!

Dagens pass var ett magpass som blev jobbigare än jag trodde att det skulle bli. Då jag har sjuk jetlag på grund av att jag kom hem från USA i går morse och flugit hela natten så var det extremt segt att träna men som vanligt känns det skönt nu i efterhand! Längtar efter träningsvärken som med säkerhet kommer finnas där imorgon!

Dagens magpass:

Knee tucks på TRX-band 10x3 + 5x3
Rodd med stång 10x3
Sidoböj 20x3
Russian twists 20x3
Fällknivar 20x3
Situps med medicinboll 20x3

Likes

Comments

Den här bloggen har ägaren Stina Wiklund och Ashley Enfield. Anledningen till att vi skapade denna blogg är för att vi båda älskar att träna och vill hålla koll på de framsteg som vi gör och dela med oss av träningspass och liknande. Man kan säga att bloggen kommer att bli vår lilla hjälpmedel, eftersom vi kommer utvecklas och det finns inget bättre än att se resultat!

Detta kommer inte bli en blogg som skriver om vad vi köpte inne i stan eller liknande utan den kommer bara innehålla temat TRÄNING. Om ni följer bloggen kommer ni alltså kunna följa dessa framsteg och ta del av de tips och trix som vi lärt oss allt eftersom! Hoppas ni följer med vår lilla resa. Vi vill även meddela att vi är inga proffs och träningen gör vi för att det är kul och för att få oss må bra både psykiskt och fysiskt. Vi båda gymmar på gym & sim i Vallentuna.

Likes

Comments