För en vecka sedan åkte jag till London! Världens finaste stad. Vi var där fredag-måndag och vi hade ungefär 21C under alla fyra dagar?? Vi tog ett skit tidigt flyg fredag morgon som skulle ha gott 06.45 men blev försenat på en timme, så vi var i Storbritannien kl 10.40 ungefär. Vi drog oss direkt till hotellet för att checka in men det kunde vi inte fören 15.00 då vårat rum skulle vara klart, så vi ämnade våra väskor och försökte hitta något att äta. Vi drog oss till Oxford street, Londons största shoppinggata där vi hittade ett matställe. Vi strosade sedan runt på Oxford street, och drog oss sedan till Carnaby street som är en känd liten gata.

Runt 14,30 började vi oss dra tillbaka till hotellet för att checka in. Det var ungefär såhär fredagen såg ut, eller vi gick sedan på kvällen och käkade mat men that´s it. kraam

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!
I lördags blev jag hembjuden till Ebba på tacos!! Så jävla mysig kväll, vi åt som sagt tacos, såg film, tjöt utav garv och bara snacka skit. What are best friend for?? Ebba jag älskar dig något otroligt!!

  • 621 Readers

Likes

Comments