Lite små bilder härifrån, jätte varmt och skönt här.
Eftersom vi får bestämma mat så blir det bara snabb mat här haha, och är jätte rädd för kött äter typ bara kyckling.

Likes

Comments

Idag åker jag och halva klassen till Filippinerna, halva klassen är redan där. Inte så taggad på att flyga för det kommer ta så himla lång tid, men som tur åker jag med sköna människor så kommer överleva! Vi ska mellan landa i Istanbul och vidare till Manila, vi ska vänta i 4 timmar..... im gonna die

Likes

Comments

Försov mig som vanligt till mina första lektioner, har tyska i två timmar varje måndagar. Omöjligt för mig att vakna i tid blir så trött på mig själv :(.
Sitter på bussen nu så ska direkt till lunchen åt dock hemma men ska ha en kaffe och möta upp Marcus.

Likes

Comments

Likes

Comments

Gårdagen var kaos. Usch åkte till den sämsta festen jag varit med, kan inte ens kalla det fest haha. Jag var där i ca 20 minuter sen åkte jag till roslagsnäsby och missade min Vaxholms buss så fick stå där i 27 min. Usch hemsk kväll var det menmen.
Idag var jag inne i Täby C med pappa och handlade en liten väska bikini topp som dock var för liten, och växlade lite små pengar inför Filippinerna! Senare ikväll ska jag iväg på ett födelsedags firande och det har jag bra förväntningar på!

Likes

Comments

Godmorgon! Försov mig imorse ( standard mig ) så valde att stanna hemma, går bara till 11 på fredagar så. Ska snart åka in till Täby C för att möta upp mamma och fixa swish till mig. Åker till Filippinerna nästa helg så måste fixa allt det sista nu, lite nervös faktiskt att resa bort med skolan.
Ikväll ska jag iväg på en liten fest med några tjej kompisar så hoppas den blir trevlig.

Likes

Comments

Har väldigt mycket humörsvängningar sen innan, men har börjat precis på p-piller nu och vet inte om det är dom men blir så irriterad mer än vanligt.
Började skälla ut både mina föräldrar när jag kom hem och sen börja grina haha.

Likes

Comments

Var igår på Elins 16 års fest igår som spårade totalt. Kom en massa oinbjudna som slogs och kastade sten, blir så sjukt äcklad på folks beteende. Kan man bara inte visa hänsyn att man inte är bjuden? Blev väldigt irriterad så bestämde mig vid ett att gå hem då och sova, mitt humör var ändå förstört efter allt. Stod och skällde ut killarna som hade kommit och kastat sten pinsamt.

Likes

Comments

Ikväll ska vi iväg och fira våran tjejkompis som fyller 16 år! Blir super trevligt hoppas ni får en najs lördag

Likes

Comments

Vaknade vid sju imorse och insåg att jag hade 20 min på mig att fixa mig innan min buss gick! Fick as mycket panik eftersom bor hos Bella bussarna går inte där hela tiden, och ville hem emellan och lämna min väska. Men hann med bussen och till skolan.
Påväg hem nu och få i mig någon lunch, för vid ett ska jag träffa någon och prata ut lite och efter jobba!
Min fredag blir väldigt lugn bara mysa med familjen saknat dom under denna vecka :(

Likes

Comments