Avokado mackor just nu är något måste för mig varje dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en bättre måndag än vad jag har haft, hela natten har jag inte mått bra physiskt trodde det skulle gå över till skolan men det gjorde det ej. Så gick på nästan två lektioner tills jag inte orkade mer. Träffade upp mitt lyckopiller Alexandra så åkte vi och fixade snabbt en sak!
På fredag ska jag på halloween fest så mina accessoarer till mina kläder kom idag och det passade! Så sjukt nöjd med det iaf!

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Vaknade runt halv 10 idag och Alexandra fortfarande var kvar, hon hade råkat somna och missat sin buss hem inatt så hon Åkte hem vid halv 11 imorse.
Dagens planer är att ta det lugnt nu på förmiddagen, och ikväll ska jag äta middag hos mormor om jag orkar det och sen ska jag ut hade jag tänkt.

Likes

Comments

Två dagar kvar tills det blir fredag nu! Taggad för helgen som vanligt utan anledning igentligen men älskar bara helg? Hade partidebatt idag gick helt okej trodde det skulle vara mycket mer jobbigt än vad det var. Sen bad jag pappa sjukanmäla mig för orkade inte vänta tills min tyska lektion skulle börja hehe.

Ska skriva klart min källkritik nu tänkte jag så den är klar.

Likes

Comments

Försov mig denna morgon väldigt hårt, vaknade vid 11 så behövde fixa mig snabbt och springa till bussen för hade matte prov....

Likes

Comments