Herregud, igår var jag Bella och Alex ute på tynningö. Det ligger på en Ö utanför Vaxholm, tar ca 5 min med Vaxholms båten. Vi skulle till en fest där hos en främling med människor som vi knappt kände haha. Tyckte det inte var alls kul där, inte min typ av människor men försökte göra så bra ut av situationen.
Eftersom vi åkte med Vaxholmsbåten vid 22:00 gick det ingen tillbaka förens 05:00 på MORGONEN! Vi bokade en taxi båt tillbaka runt tre tiden, men hittade några snälla killar som skjusade med deras egna båt t Vaxholm åt oss! Asså hur snällt?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Precis lagt på en ansiktsmask som jag köpte i Filippinerna. Den ska ta bort pormaskar och smuts på huden, brukar bara ha den vid mina porer för den gör så sjukt ont att dra av! Har lagt den nästan överallt i mitt ansikte nu så får se hur ont det gör :( Imorgon får man ett litet mini lov är sjukt taggad, jag och tjejerna tänkte åka in till stan och sitta på apberget och chilla där. Ska också vara bästa vädret imorgon!

Likes

Comments

Glad tisdag på er! Min dag har varit lugn i skolan, drog tidigare för att plugga hemifrån. Min klass är ju bara kaos finns ingen arbetsrå alls, sparre i ett nötskal! Så hoppas jag kommer in på en annan skola till höst!!!
Är hemma nu och ska kolla på skräckfilmen Get out som Alex har tjatat på...

I fredags var jag på en lokal fest med temat gatsby, tyckte festen var helg Okej. Den var lite stel i början men blev bättre senare! Tyckte temat var sjukt roligt, en fest blir ju mycket roligare med ett tema så man får klä upp sig lite.

Likes

Comments

Tjenixen! Överlevde nationella knappt, ångest när man snackade med klass kompisarna vad de svarade och märker man har gjort så mycket fel...
Men får hålla tummarna för att få ett betyg. Vi fick sluta efter alla prov, så blev klar runt 13:00 och åkte då till stan med Alexandra. Vi gick bara runt i olika affärer, toppen väder idag dessutom!

Likes

Comments

Min måndag har varit dålig ( oväntat ). Vet inte vad som händer men måste verkligen byta skola, mår så sjukt dåligt varje dag jag går dit. Slutar bara med jag ringer mina föräldrar och är ledsen.

Imorgon är det matte nationella, dagen jag har fruktat! Laddat upp med Energi drycken Monster hehe. Provet lär ju gå åt skogen men vill bara få godkänt så blir jag lycklig.

Likes

Comments

Min helg har varit så konstig, men ändå lite rolig. I fredags var jag hos en kill kompis med några, men det var ganska skevt. Igår var jag i Täby på en fest, ganska oklar men det var kul inne på toan och i köket där det fanns bra högtalare! Festsen slutade vid 12 för en dörr hade gått sönder tror jag?
Missade såklart min buss hem! Men min mamma var så gullig av sig och åkte och hämtade mig!

Likes

Comments

Har haft en sån dålig dag! Kommer till skolan och inser det är nationella prov hade ingen aning + är sen. Förstår ingenting av provet såklart, gräddet på moset är min hy helt kaos! Vill inte ha smink för försöker inte ha onödiga produkter i mitt ansikte, sen var mitt får fettigt av kokosolja...
Så åkte hem efter alla prov var klara och sov! Träffade tillochmed Bellis på bussen<3

Likes

Comments

Igår hade jag en väldigt trevlig lördag. Under dagen träffade jag Philip och chillade med honom, åkte hem vid sex och fixade mig inför kvällen.
Åkte senare till en tjej kompis och träffade lite olika från Vaxholm! Var trevligt, kom hem inte allt för sent så det var skönt!

Likes

Comments

Igår var jag,Alex och Filippa på grönalund för att se Hov1 spela, de var så grymma! Men gick ut ur folkmassan mitt i för fick panik bland alla människor. Bara skakade när jag väl satte mig en bit ifrån, Uuhhh hatar att vara bland massa människor..... Efter konserten tog vi djurgårdsfärjan till Slussen, åkte till Östermalmstorg för att ta ner två affischer på Veronica Maggio hehe.

Likes

Comments

Spenderade hela min morgon på vårdcentralen i Vaxholm. Helt sjukt fick sitta där i kanske två timmar. Kollade upp mina pigmentförändringar jag har i min panna, men det var inte en jätte Big deal mitt pigment kommer tillbaka om ca ett år. Visst det är lång tid men är bara glad att det kommer tillbaka för det ser sjukt ut. Kom till skolan vid 13 och drog ganska snabbt blev så irriterad på min lärare, våra lärare i min skola är så sjukt dåliga! Får hoppas morgondagen blir bättre, ska btw på en jobbintervjun då hoppas det går bra!!

Likes

Comments