Godmorgon! Vaknade runt 8 av att han som bygger om vårt badrum och toalett kom hit, så gick upp ganska så snabbt och tog en lång dusch! Ska iväg till skolan lite senare för att ha mitt utvecklingssamtal. Tror och hoppas det kommer gå bra, slänger in en liten snabb bild på mitt fluffiga hår och vad jag har på mig idag väldigt enkelt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu på eftermiddagen har jag träffat lite kill kompisar en stund, skönt att komma ut i luften sjukt najs väder dessutom! Senare kom jag hem försökte få lite bilder med min ena katt men gick sådär...

Likes

Comments

De flesta har nog nu börjat med skolan osv. Som tur har min lilla skola utvecklingssamtal denna vecka så vi är lediga! Super skönt, känner mig så sjukt trött helt stört...
Idag ska jag bara slappa och kolla på barnfilmer tror jag,min lilla syrra tog ledigt så kan vara med henne(::

Likes

Comments

Kör en omstart och raderade alla gammal inlägg! Ligger hemma i min säng just nu och har mensvärk och blivit förkyld, super tråkigt att bli sjuk nu när det är lov!
Men ska försöka dricka och äta massa nyttigheter så jag blir frisk snabbare, så har inga direkta planer jag ska hitta på vill bara bli frisk!!

Likes

Comments