View tracker

Idag har jag haft utvecklingssamtal, det gick både bra och dåligt! Ligger efter i några ämnen så måste plugga så jag får betyg i dom.
I klassen allmänt är det inte den bästa gruppen alla kommer inte överens och då blir det att det blir grupperat, och just med dom jag hänger med blir det mycket kritik man får eftersom flesta i klassen tycker vi är lite "stöddiga".
Tänkte nu iallafall sitta och plugga lite på historia!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ingen smart ide att ha låga skor när det är snö ute

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Igår var jag iväg på lite festligheter, hade tänk mig en annan outfit men var så kallt när vi kom dit! Jag och Elin hade stått och väntat på några i evigheter så vi förs sönder!

Likes

Comments

Haft en bra och mysig helg! I fredags var jag med tjejerna och gjorde först egen middag som blev så dålig haha, senare åkte vi på en fest i närheten som vad sisådär. Åkte på efterfest och till slut åkte jag och A vidare. Fick ingen sömn alls den natten, somnade efter 8 och vaknade vid 10.
Igår hade jag och B och P filmkväll som var sjukt mysigt men åkte hem vid 12 och somnade direkt var så sjukt trött efter två timmars sömn.

Likes

Comments

Denna torsdag pluggar jag hemma. Kände att jag inte orkade gå upp ur min säng idag alls, så får göra dom uppgifter som ska vara klara vara hemma! Blir mer effektiv pluggning dessutom så det är najs.

Likes

Comments

Godmorgon, sov ut lite idag som var så skönt! Känner av min träningsvärk nu också. Kör vilodag idag och gymmar imorgon.
Dagens planer blir att fika med Pappa eftersom det är farsdag<3. Så det blir mysigt!

Likes

Comments

Vaknade upp vid 7 för att ta 07:37 bussen ifrån mig till skolan. Så kollar jag SchoolSoft på bussen så ser jag att min första lektion är inställd, så fick direkt gå av bussen och gå hem haha.Så drygt!

Åkte till skolan till 10 så hade jag en lektion och nu har jag helg! Har inga fasta planer denna helg så ska försöka ta tag i saker jag inte har hunnit göra och vila.

Likes

Comments

Ska snart iväg till Täby centrum och fika. Så tog lite snabba bilder innan på vad jag har på mig idag.

Blouse- hunkedory
Kofta- oddmolly
Jacka- ingen aning
Byxor- JC
Skor-uggs
Smycken har jag en klocka och ett armband från mullberry

Likes

Comments

Invigde lovet med halloween fest hos Bella! Var kul tills klockan tickade mer och det blev lite kaos.

Likes

Comments