I fredags så var jag och B på en 17 års fest här i Vaxholm. Inte ofta det att det händer någonting här under vintern så det var as kul! Vi firade våran gamla klass kompis som vi gick med i 6an, jätte länge sen vi hade träffat henne så det var trevligt.
Efter festen gick vi vidare hem till våran kompis ett tag och hämtade A så vi kunde gå hem till mig och sova.

Likes

Comments

Har länge tänk på att klippa lugg men aldrig vågat, så häromdagen fick jag ett ryck och ville typ förändra hela mig så bestämde mig att klippa lugg igår!
Vet inte vad jag tycker om det helt, är så ovan.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har det hittills varit den varmaste dagen sen vi kom hit! Så fått mer färg nu så najs. Klockan är halv fyra sitter uppe på rummet och vilar lite, man blir så sjukt trött att vara i solen.
Senare ikväll blir det bara att äta middag och dricka någon drink med mamsen så mysigt!

Likes

Comments

Hoppas på att jag inte fryser ikväll med dessa kläder, eftersom på kvällarna här är det lite kyligt!
Varit väldigt blåsigt idag och ska vara samma väder imorgon så inte fått så mycket färg:( men ska bli mycket bättre på tisdag så hoppas verkligen på det haha

Likes

Comments

Kommit fram nu, tyvvär är det inte så bra väder men ska bli bättre till veckan! Så hoppas på lite färg för är så blek just nu:(

Likes

Comments

Idag är det dagen före julafton, eftersom jag åker iväg till gran canaria imorgon morgon så ska jag och syskonen åka till pappa och fira jul där. Lite ledsen att jag inte kommer fira jul med honom i år menmen.
Imorse kom mitt packet också till min Ica där jag bor så gick och hämtade ut det! Sjukt najs att det hann komma innan jag åkte iväg.

Likes

Comments

Idag har jag haft utvecklingssamtal, det gick både bra och dåligt! Ligger efter i några ämnen så måste plugga så jag får betyg i dom.
I klassen allmänt är det inte den bästa gruppen alla kommer inte överens och då blir det att det blir grupperat, och just med dom jag hänger med blir det mycket kritik man får eftersom flesta i klassen tycker vi är lite "stöddiga".
Tänkte nu iallafall sitta och plugga lite på historia!

Likes

Comments

Ingen smart ide att ha låga skor när det är snö ute

Likes

Comments

Likes

Comments