View tracker

Idag har jag varit på julmarknad. Det var jätte mysigt men jag frös så mycket så jag var tvungen att ta ett varmt bad när jag kom hem. Jag börjar verkligen få julkänsla. Vi har också köpt en gran som vi ska pynta imorgon och vi ska ställa fram alla jul dekorationer vi har. Jag ska också ha julbak den här veckan så jag har en hel del att se fram emot. Nu behöver jag bara gå igenom 14 skoldagar kvar sen så är det liv som verkligen behövs. Jag känner mig inte lika stressad över alla prov jag ska ha till veckan för jag har verkligen pluggat som en galning nu på kvällen. jag känner också att inom vissa ämnen så spelar det inte så stor roll vad man får för betyg i utan det är hur mycket man själv tycker man har lärt sig som spelar roll. Det ända man kan göra är ju att göra sitt bästa!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har varit en lugn dag. Ibland är det skönt att bara göra ingenting . Vintern är fin trots att den e så kall. Nu är det bara två veckor kvar av skolan innan lov!! Det ska bli så skönt! Så mycket mer än så har jag inte att säga för idag.

Likes

Comments

View tracker

Idag är det första December!!! Idag öppnade jag lucka numer ett på min tomte kalender som jag har haft varje år sen jag var liten. Skolan idag har faktiskt varit ganska kul. Vi hade något som kallas framtidsdagen idag på skolan då både föräldrar och andra kom till vår skola och pratade om deras jobb och lite annat som har med vår framtid att göra. vi hade också en mässa där det stog folk från olika jobb och gymnasium och pratade lite med oss om deras jobb eller gymnasium och så får vi se om vi blir intresserade av något. Det var iallafall ganska kul, vi hade inte några vanliga lektioner idag heller så det var rätt skönt. En sak som jag tycker var lite mysigt var att det snöade idag. Det är ju lite kul att det kom på första december enligt mig. Jag har också bakat med min klass nu efter skolan var slut så det var också kul. Jag kan nog säga att denna dagen har varit en mycket bra dag!

Likes

Comments

Idag har jag haft en hel dag som bara har bestått av problemlösning. Idag har verkligen varit den tråkigaste dagen på veckan. Vi spenderade de första timmarna på att lära oss om problemlösning och göra några små uppgifter. Det sista vi gjorde innan dagen var slut var att ha ett mini prov inom problemlösning som gick skit dåligt. Den första halvtimmen så var det ända som stog på mitt papper mitt Namn och klass. Jag kan överdriva lite just nu eftersom att jag är väldigt stressad över skolan med tanke på att jag missade två dager för att jag var sjuk förra veckan och missade ganska mycket som jag måste ta igen. Jag tror att dagen hade varit mycket bättre om det inte gick så dåligt på provet plus att jag är ganska grinig för att jag är trött hela tiden. Jag fick också reda på att jag har matte och spanska prov nästa vecka, det är två saker till att se fram emot : ( Jag ska försöka att se på saker lite mer positivt , Jag brukar faktiskt vara en hyfsat positiv människa men denna veckan har jag varit ganska grinig. Men imorgon är en ny dag och jag börjar inte skolan förens 9:45 så jag får sova längre : )

Likes

Comments

Klockan 6:45 ringde väckarklockan och då var det dags för ännu en lång dag i skolan. Det är super svårt att hålla sig pigg när det är så kallt och mörkt ute, Speciellt när man ska sitta genom flera timmar av tråkiga lektioner. När skolan var slut så hade solen redan börjat gå ner. jag gillar inte när det är kallt, mörkt och deprimerande ute. Det ända jag tycker om med det är att himlen är rosa.


Likes

Comments

igår var det första advent och himlen var så himla vacker. Jag längtar så mycket tills det blir snö och jul!! Jag önskar mig en kamera i julklapp så att jag kan ta lite mer professionella bilder.

Likes

Comments