Hej, asså förlåt för dålig uppdatering senaste tiden men det var varigt mycket! För mycket tycker jag!! Men det är fullt upp i skolan och utan för skolan.. jag får försöka att bättra mig snart men det kan nog ta ett tag :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjenis lovers.
Jag är så trött(!!) gick upp rätt tidigt och åkte sedan till gymmet där jag träffade coolaste Petronella nutella. Vi körde ett skit bra rygg pass tillsammans :)) Sen åkte jag till stugan där jag nu är och jag fryser ihjäl!! Hatar att frysa ://

Jag måste verkligen bli bättre på att uppdatera mer men vet typ inte vad jag ska skriva :((
Men här är två bilder från dagen och hoppas ni alla sover gott så hörs vi imon!
Saionada

Likes

Comments

Tjena lovers,
Mår ni bra? Det är ju trotts allt fredag :)) Rn sitter jag i sängen och kollar på fotboll och tänkte rita lite. Som ni vet så målade jag rätt mycket innan men jag har kommit ur mina gamla rutiner :(( Jag är alltid stressad, så mycket i skolan!! Men jag måste hitta lugnet i stressen (ngt man säger i yoga, tror jag) Men imorgon ska jag upp rätt tidigt och föröka gymma och sen sticka till stugan! Hoppas att vi åker iallafall, tycker det är supermysigt där nu när det börjar bli kallt! Men tänkte lägga upp mitt tränings schema Imon så om du är intresserad av det kan du ju hålla ett öga här :)

Här kommer lite bilder bara dom jag ritat!
Hoppas ni får en bra helg så hörs vi imon,
Saionada

Likes

Comments

Heeeeeeeeej!!
Nu är jag på väg till skolan igen för att ha utvecklingssamtal, Yey... Men det bästa med detta inlägget är när jag berättar vad jag lagade för mat idag!! Jag gjorde som rubriken lyder : hasselbackskyckling!' Så sjukt gott! Det var första gången jag gjorde det och rekommenderar det jätte mycket!!! Här kommer receptet:

X antal Kycklingfiléer beroende på hur många som ska äta.
1/2 Philadelphia familypack
5 spenat tärningar (dom är frysta som tärningar)
Salt
Peppar
Paprika krydda
Taco ost

1. Skiva de tinade kycklingfiléerna som en hasselbackspotatis

2. Tina spenaten och blanda sedan den med Philadelphian i en skål och tillsätt salt och lite peppar

3. Lägg blandningen i kycklingen och strö över paprika krydda och sen toppa med ost.

4. Ställ in kycklingen i 25 minuter på 200• och njut sedan!

Jag hade spenat pasta till men man kan även ha ris, makaroner eller liknade :) lycka till!

Saionada

Likes

Comments

Godkväll lovers!

Jag är helt slut efter denna dagen! Var och kollade in två gymnasier idag, kungsmad och Skanska. Har så svårt att bestämma mig!!! Antingen ska jag gå NIU fotboll med samhällsvetenskapbeteende eller tekniska programmet och läsa vidare som arkitekt!! Så svårt. Efter tog mamma och jag en lunch på stan. Vi käkade på correto tror jag men jag tog en Gulasch soppa och mamma en kyckling curry sallad. Super gott.
Nu på kvällen var jag i Öjaby lite och hängde med några roliga kompisar, mycket trevligt.
Gäsp. Jag är helt slut!! Tänkte lägga mig och kolla lite serier eller någon film kanske, hmm...
Men vi hörs imon.

Saionada

Likes

Comments

​Hej lovers.

​​Imorgon ska ​ jag åka runt till gymnasie skolorna i Växjö och kolla runt lite. Egentligen är jag jätte nervös för jag vet knappt vad jag vill gå för linje! Det största problemet är nog att jag vill inte gå någon av de linjer som finns, liksom det finns inger som lockar mig riktig. Det finns två alternativ, båda lite halvdana. Första är att bli något som arkitekt eller så blir det NIU (national utbildnings idrott) och då går jag såklart fotboll men de program som du kan läsa NIU med är Ekonomi eller samhälle och det är inget för mig. Så det är inte lätt när det är svårt. Mer info och bilder får ni Imon för nu måste jag sova!

Så godnatt! 

​Saionada.

Likes

Comments

Hej igen,
Satt och tänkte på andras tränings bloggar och funderar på om jag ska göra något liknande? Asså typ att en eller två gånger i veckan lägga ut något av mina träningsprogram, kost och lite tips typ? Eller låter det jätte tråkigt?

Detta är min favorit när det gäller att blogga om träningar - http://www.linnjacobsson.se <33

Likes

Comments