Nu är äventyret slut efter att ha varit på Emporia och slösat pengar, ätit frukost med utsikt över en hockey arena, slösat ännu mera pengar på Emporia, sen åkte vi och träffade några familje kompisar och sprang förbi deras jobb, vilket är i Turning torso. Så där hälsade vi på och tog oss ända upp 49e våningen, vill bara säga att hissarna var hemska (förbi för hissar, övervägde att ta trapporna) Sedan gick vi och åt en lätt lunch och hade det jätte trevligt! Underbara skåningar! Efter den trevliga lunchen åkte jag och mamma vidare till gamla staden och slösade ännu lite mera pengar :)) Och nu förstår ni! Nu är vi på väg hem! Eller ja, vi ska stanna på Ikea och köpa en ny matta, tror jag Iallfalll, vad jag vet ska vi iallfall äta.

Så detta va allt för mig dör denna gång, jag gillar att blogga men känner att enda gången jag har något att blogga om är när jag är iväg, vilket jag inte är ofta längre eftersom att träningen och fotbollen tar största delen av min tid, känns som att jag tränar mer än vad jag sover ibland🤷🏼‍♀️ Men så är livet! Skolan börjar om två dagar och då är det sommarlovet som är mållinjen, men så mycket ska hända innan! Men somsagt! Vi får se när jag uppdaterar nästa gång. Kanske de blir imorgon eller så blir det om några månader, vem vet:)

Ha det bra alla där ute. Kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om jag ska vara ärlig bestod mesta delen av denna shopping rundan av klagomål på onda fötter, trött het osv. Men det var trevligt ändå! Hahah! Vi åt på en resturang som ligger i Emporia som heter 'vapiano' (?) tror det i iallafall. Sen gick vi runt och tittade lite och shoppade lite. Dock beror de på vad man kallar lite, vi var inne på #zara och där va det lagom med rea, gick ut med tre tröjor och ett par byxor!

Vi ska tillbaka till Emporia imorgon och shoppa ännu lite mera och sen ska vi ner på stan och kanske träffa lite trevliga människor! Vi får se hur sen hemfärden blir imorgon (förhoppningsvis mkt sen)

Men nu ska vi sova! Godnatt alla goa och glada!

Likes

Comments

"Hoppas inte du blir arg nu Stina, men vi åker till Malmö imorgon på morgonen" kom mamma ner och sa till mig igår vid 22.56

Länge sedan sist! Men nu är vi tillbaka ute på vägarna för att resa! Eller resa å resa, vi ska till Malmö i två dagar mest för att bara komma ifrån allting och få slappna av lite nu innan 2018 säsongen drar igång! Vi ska shoppa, ääääätaaaaa en massa mat, jag ska gymma på hotellets gym (wiho) sen har vi inte planerat mycket mer. Men vad som än händer och vart vi än kommer får ni redan på det!

Likes

Comments

"…vi kommer nog fram till ven samtidigt som regnet" sa mamma till mig när vi sitter på båten på väg till ven men jag bara nekar och håller hoppet uppe.

Meeeen mamma hade rätt. Vi hann cykla 1km kanske, knappt. Sen kom ös regnet och åskan. Så jag och mamma satt på ett café och små pratade i nästan 1,5h.

"…vi chansar" jaaa det gjorde vi. Vi cyklade kanske 2km längst med vattnet det var ju mysigt, meen det började regna… så vi tog den tidiga färjan tillbaka till Landskrona och åkte ner till Malmö igen och tog in på hotell en natt till och då passade jag på att dra till gymmet. Mycket trevligt.

Likes

Comments

"…håll utskick för isbergen, man ser de bara vid denna tiden på året"

Nu sitter jag och mamma på en båt som ska gå till ven men folk snackar om Norge och isberg på båten så vi får se vart vi hamnar😉

Likes

Comments