Ännu en dag med regn... Så jag övertalade mamma att åka på utflykt idag igen! (Yey)

Resemålet: Kristianopel! Tipsar verkligen att åka hit! Riktigt fint! En jätte liten by med jätte fina restauranger, fik och små söta affärer! Det ligget också en camping i denna lilla by där man kan spela mini golf bl.a.! Super mysig!

PS. Ett tips är att åka hit när det är sol och varmt! Inte i regn!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Trodde jag skulle vakna upp till regn och åska idag men som tur väl så var det inget av det. Men jag vaknade till en tråkig grå himmel och då är det ju inte kul att vara inne i stugan så mamma och jag körde in till Karlskrona vilket var ett dåligt val - för här var det världens regnoväder och blåsigt som satan. Ingen bra blandning.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan! Dagen är äntligen kommen, det är dax för min och mammas årliga roadtrip!

Resemålet idag är i första hand Simrishamn och Kivik. Vi har inte bestämt oss för om vi ska åka ner till Ystad med så vi får se vart vi hamnar först!

Men häng med :)

Likes

Comments

Heeeej på er!!!

Klockan är nu runt 10 på morgonen och jag har nyss ätit frukost (bästa måltiden på dagen!!)

Mina planer idag är rätt många. Nu på förmiddagen ska jag sitta och planera både min träning och andras i både fotboll och gym/löpning. Senare efter lunch blir det att jobba på fotbollsskolan klubben anordnat där jag ska vara målvaktstränare för nästan 20 barn... intressant. Kvällen kommer att spenderas med kompisar på en badplats, måste bara säga att jag verkligen älskar sommarlov!! Det finns inget bättre än att bara kunna umgås med kompisarna hela tiden och sen har vi de sena sommarkvällarna! Gud vad bra man mår då!

Ni kanske tänker 'wow det var ett snabbt inlägg' men ja, jag tänkte börja med sånna här små inlägg mer, för ibland har jag inte tiden till att sitta och skriva långa texter så testar något nytt nu!

Ha det gött så hörs vi!

Likes

Comments