"…vi kommer nog fram till ven samtidigt som regnet" sa mamma till mig när vi sitter på båten på väg till ven men jag bara nekar och håller hoppet uppe.

Meeeen mamma hade rätt. Vi hann cykla 1km kanske, knappt. Sen kom ös regnet och åskan. Så jag och mamma satt på ett café och små pratade i nästan 1,5h.

"…vi chansar" jaaa det gjorde vi. Vi cyklade kanske 2km längst med vattnet det var ju mysigt, meen det började regna… så vi tog den tidiga färjan tillbaka till Landskrona och åkte ner till Malmö igen och tog in på hotell en natt till och då passade jag på att dra till gymmet. Mycket trevligt.

Likes

Comments

"…håll utskick för isbergen, man ser de bara vid denna tiden på året"

Nu sitter jag och mamma på en båt som ska gå till ven men folk snackar om Norge och isberg på båten så vi får se vart vi hamnar😉

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Nu är jag och mamma på väg mot nya äventyr! Tänkte idag att jag inte skulle säga vart vi är Påväg utan det får bli massa överraskningar!

Så häng med!

Likes

Comments

Ännu en dag med regn... Så jag övertalade mamma att åka på utflykt idag igen! (Yey)

Resemålet: Kristianopel! Tipsar verkligen att åka hit! Riktigt fint! En jätte liten by med jätte fina restauranger, fik och små söta affärer! Det ligget också en camping i denna lilla by där man kan spela mini golf bl.a.! Super mysig!

PS. Ett tips är att åka hit när det är sol och varmt! Inte i regn!

Likes

Comments

Trodde jag skulle vakna upp till regn och åska idag men som tur väl så var det inget av det. Men jag vaknade till en tråkig grå himmel och då är det ju inte kul att vara inne i stugan så mamma och jag körde in till Karlskrona vilket var ett dåligt val - för här var det världens regnoväder och blåsigt som satan. Ingen bra blandning.

Likes

Comments