Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredagen var en lyckad dag! Kvällen började med pizzamys hos Alida för att sedan dra iväg på Ellens 18-årsfest som blev väldigt lyckad!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Igårdagen bestod av skolan och ännu ett 18:års firande! Kommer nog att bli väldigt mycket sånt det här året känns det som, Menmen det är roligt!
Idag var jag med Åse hela dagen sen på kvällen kommer fler av våra kompisar över för lite mellomys.

Likes

Comments

Dagen har varit sååå skönt och bra! Började skolan tidigt med idrott som var väldigt kul faktiskt, hade sedan en redovisning som tyngt mina axlar länge så va skönt att få den gjord. Åkte sedan hem med Linnea och åt och sen vidare till gymmet. Direkt efter gymmet blev det spontant en bio!

Likes

Comments

Igår va jag och mina vänner på Moas 18 årsfest som blev rolig!! Jag var först hemma hos Åse och va med henne ett tag och sen kom även några av våra närmaste vänner för att sedan åka vidare till festen!

Likes

Comments

Måste säga att jag ääälskar att solen börjat kika fram de senaste dagarna! Även om det bara ser ut som så på en bild haha.
Men jag och många andra blir så mycket gladare utav lite sol och äntligen har den vart här och får gärna stanna.

Likes

Comments

Min fina helg i bilder men som inte fick ett lika bra avslut

Likes

Comments

Hejjj!
Jag sitter på bussen påväg till jobbet just nu och känner mig inte speciellt taggad Menmen.
Dagen idag började lite segt, stressig morgon, jobbig första lektion där det nästan kom fram tårar haha. Men sedan blev det trots allt en riktigt bra skoldag! Det va Linneas 18årsdag så vi gav henne lite godis och blommor som ett litet grattis.

Likes

Comments

Hejhej, tänker inte skriva nånting om mig själv eller så utan har bara skaffat den här bloggen som ett ställe att uppdatera när jag känner för. För att sedan kunna gå tillbaka och se vad jag gjort under året typ.

Idag var iallafall jag och mina föräldrar på Vingåker och sedan åkte jag hem till Madde som precis fyllt 18! Grattisgrattis! Där var vi ett gäng tjejer som åt tillsammans och hade det bra.
Nu ligger jag i min säng och tänker sova. Är riktigt trött efter dagen då jag varit sjuk i över 1 vecka i halsfluss och mår fortfarande inte prima. Så för mig är det läggdags!

Likes

Comments