Hur kan man inte gilla hösten? jag älskar hösten, eller så älskar jag the idea of vad hösten kan va, hehe. Men jag tycker det är så otroligt vackert, alla löv som ändrar färg och hela naturen är full av olika färger, trots att allt i naturen håller på att dö, så är de på de finaste sättet man kan föreställa sig. Naturen is a work of art, bokstavligen, synd att vi människor förstör allt..

förstår dock alla som inte gillar hösten, de regnar och blåser ungefär varje dag, de är kallt, de blir bara mörkare för varje dag som går, men jag gillar ju allt dedär, utom blåsten, den kan försvinna för gott, den hatar man alltid, spelar ingen roll vilken årstid. Regnet är ju as mysigt, när man är inne, som jag alltid är:) kylan gör de möjligt att mysa i varma kläder och filtar, plus alla varma drycker, när de är kallt uppskattar man dom mer. Mörkret gör att alla levande ljus kommer fram!! så jävla mysigt!!!!

halloween är ju också något som gör att jag gillar hösten, synd dock att jag bor i Sverige där halloween inte är något som man faktiskt lägger energi på eller gillar, önska jag bodde typ i usa där hösten och halloween uppskattas mer, där dom gör en rolig grej av de hela, här klagar vi bara på hösten:))) Men de verkar liksom så mysigt att liksom dekorera huset med pumpor och allt va de är

sminket och kläderna klagar jag ju inte på heller precis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På söndag morgon känner jag mig tom, tom på energi, tom på tankar, tom på känslor, bara helt tom. Känner mig klar typ? sen när jag vaknat till kommer allt, stressen över veckan som varit, stassen över veckan som kommer, stressen över vafan jag gör med mitt liv? Vad gör jag med mitt liv som får mig känna såhär? jag skulle kunna sitta i timmar och stirra in i väggen och tänka på detta, denna fråga som har oändligt många svar, eller kanske inget svar alls. Sen försöker jag att inte jag göra detta, för man mår ju inte speciellt bra efter dom timmarna.

Det är väldigt många som har söndagsångest, känns bara som en jävligt konstig dag, vad är det med denna dagen som gör att så många mår dåligt. De är ju väldigt enskilt vad som ger en söndagsångest, hur man känner osv, men ändå har så många den, och de gör mig så sjukt förvirrad, de är så konstig grej. det kan ju bara va jag också, jag som alltid ska tänka på allt lite för mycket så jag sen får ont i huvudet:))) but still, söndag, sjukt oklar dag

Likes

Comments

hej! Kan ju inte detta då men bloggar brukar ju alltid börja med ett inlägg om sig själv så de får la bli så här med. Jag heter Stina Orrbèn och är 16 år och bor i Lidköping. Går estet musik på de la gardie, musik är ungefär de enda jag håller på med, så på dagarna gör jag antingen de eller är med kompisar:) Är en tjej med starka åsikter och inte rädd för att säga de jag tycker och få min röst hörd, tror de va typ allt, finns inte så mycket mer att säga nu, det kommer ju komma fram vem jag är under tidens gång? Men denna blogg kommer mest handla om alla mina tankar, åsikter, jobbiga händelser osv, ett sätt att hjälpa mig prata ut, till ingen alls och alla på samma gång.

och här har ni två sketna bilder på mig:)

Likes

Comments

tja, här kommer jag skriva om alla tankar som snurrar runt i min skalle:)

Likes

Comments