Min fina häst jag har sån tur att jag äger dig du är en magisk häst först när jag såg dig så ville jag inte ha dig men sen när jag satt mig på din hästrygg så kände jag att du var den rätta d-ponnyn, när jag hoppade med safir innan jag fick dig så vågade jag inte hoppa 1.00 på ett räcke och 95cm på en oxer, då vågade jag bara hoppa 70. Så taaack för att du finns och vi har gjort en sån stor utveckling och mer kommer vi göra. TACK FÖR ATT DU FINNS BURRISH GRACE❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej allihopa nu var det ett tag sen jag la upp ett blogginlägg, så jag kände att det var dags nu. Jag har inte gjort nånting idag typ men imorgon blir en mer lite roligare dag hopppas jag!

Likes

Comments

Sådär nu är det dagen efter alla hjärtans dag? Jag hade en helt okej dag hade ni det? Nu är klockan 16:34 och jag ska träna slalom kl 18:30 ska bli så roligt.

Likes

Comments

Hej allihopa kände för att lägga upp denna bild bara har inget roligt att skriva<3

Likes

Comments

ILYSM AMANDA DU ÄR MIN BÄSTA VÄN OCH KOMMER ALLTID ATT VARA ><

Likes

Comments

Nu är det måndag tre dagar efter nyår. Hoppas alla har haft en bra nyår, det hade jag,  vi var bara hemma och åt trerätters. Förrätt: Rostat bröd med skagenröra  Varmrätt: Stark kyckling och ris, sallad  Efterrätt: Mint korkant pannacotta, (PS: förlåt för dålig uppdatering men nu är jag igång igen)

Likes

Comments

Hej förlåt för dålig uppdatering men har haft så ont i huden. Så här får ni en bild när jag speglar mig ❤️❤️

Likes

Comments

Idag ska jag få träffa denna underbara personen igen !


Likes

Comments

Just nu ligger jag i soffan efter en sån bra dag i Kramfors hoppade 50,60cm . 50 fick jag ett stopp men i 60 så nollade jag med min prins. TACK TILL DIG MAMMA FÖR DITT STÖD OCH JULIA MIN BBY 💍💕. Här kommer lite bilder

Likes

Comments