Header

I woke up like this. snacka om att min vår kännslan försvann. Det är super fint väder ute medans jag lata mig i sängen och käkar kakor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon!
Morgonens hair style. En snabbt uppsättning som man bara kan göra på en kort stund. Frisyren är sjukt snygg. Det kan vara bra att bara slänga upp en knut när nan har brotton.
Fortsätt trevligt dag :)

Likes

Comments

Ni har väl inte missat kicks senaste nyhetern. Produkter från Urban  Dacay finns nu att köpa på kicks! Ta gärna en titt på de😄

Kick.se

Likes

Comments

Tja

Filmen  Cirkeln har kommit ut!!😄 Den kom ut i onsdags och jag ser fram emot att får se filmen. Jag har läst  dom tre böckerna och jag tycker att dom är super bra☺️☺️ Många ha säkert hörttalas om filmen och sett trailern men jag kan bara inte sluta tänka på det. 😀 för er som inte sett trailern 👉 https://m.youtube.com/watch?v=Lic7iLWwC18

Forsätt trevligt kväll på er❤️

Likes

Comments

Nu har jag bara nyss vaknat,ska snart kliva upp.Det är så skönt att få sova ut lite:)
Hörs Hej!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka yey👌
Jag har nyss duschat och lagt på ett lugnande hemgjord ansiktsmask mot finnar.Nu är det bara och mysa ner mig själv med middag och andra gosaker. När jag väl gör ett inlägg så kan jag passa på berätta om hur min vecka har varit. Jag har haft det fullt upp. Skola,läxor,prov och dans.
Trevligt lördag!Likes

Comments

hej hej
Idag fick jag besök av iselinn.Hon ska sova över hos mig tills imorn. Vi ha inte gjort så mycket idag. vi tog nån promenad,åt go lunch,lyssnat på musik.


Likes

Comments

Hellu
Nu är jah hos en kompis,vi har nyss fikat. Nu leta vi efter en skräckis som vi ska se på :)

  • 64 readers

Likes

Comments

hellu
Jag ha haft fullt upp de senaste dagarna. Jag har fyllt 15 år bland annat och va jag hos pappa och sen hos mama för att fira min födelsedag plus mycket mer osv Idag träffade jag en av dom finaste vänner jag ha.Vi gick på birsta city,tog en gofika och jag fick min födelsedags present av henne.
Jag köpte inte så mycket eftersom att jag har köpt ganska mycket under de senaste veckorna tycker jag,så jag vill inte slösa på mer pengar😁
Likes

Comments