View tracker
View tracker

Hej finisar. det har stått still väääldigt lång tid här nu, men det har hänt väldigt mycket om man säger så dom senaste månaderna. Hade en jätte bra sommar, och har även haft en bra tid på senaste. Men tänkte faktist köra en liten uppstart här igen, vi får väl se hur det går denna gången.

Idag har jag inte gjort något intressant alls, är så himla förskylld så har legat hemma i sängen och börjat kolla på en jätte bra serie på netflix, Glitch heter den och är faktist väldigt bra. Så det är ett tips till er! ikväll blir det att kolla svenska hollywood fruar och vila upp mig. Hoppas ni får en mysig kväll!Och jag har även blivit ljushårig som ni nog kan se. Vilket jag dock varit ett bra tag nu.

Likes

Comments

View tracker

Har ett tag funderat på om jag ska lägga ut min jofama kenza 3 jacka då den i stortsett blivit använd tre gånger högst, då jag redan har 100 skinnjackor och det känns så ondöigt att en så fin jacka bara hänger där, så tänkte testa att sälja den. Den är inköpt på JC här i växjö för 2.995 kr och jag säljer den för 1500.

Det är strl 34 i jackan.

Är ni intresserade kan ni maila mig på stina.mollerberg@hotmail.com

Puss och kram


Likes

Comments

View tracker

Står lite still här, men händer så mycket i mitt liv just nu. Så har inte mått så bra alla dagar men nu börjar det iallafall bli mycket finare väder ute och jag känner redan att jag blir gladare, så det blir nog bra snart! Spenderar min tid i skolan, med vänner , plugg, shopping, fester, ja allt möjligt. Men ska verkligen bli bättre på att uppdatera , imorgon är det äntligen fredag!! Ska bli så skönt. Puss på er

Likes

Comments

​Dessa tre läppprodukter fick jag hem för ett tag sen och jag ÄLSKAR dom allihop. 2 av dom är liquid lipsticks och jag har dom i färgerna cher och serenity, älskar dom båda! Läppstiftet heter '' Mysic moon '' och är så fint på läpparna, 

Ni hittar cher HÄR, Serenity HÄRMystic moon HÄR

Likes

Comments

​Hej sunshines! Har som sagt legat hemma med influensan hela veckan och varit bokstavligen D Ö D, har mått så dåligt och inte gjort något annat än att ligga i sängen, har nästan kollat ut hela paradise hotel danmark haha.. ja ni hör ju. Börjar iallafall äntligen känna mig piggare vilket känns så skönt! Börjar inte skolan förens på tisdag nästa vecka så får en lång helg, väldigt skönt. Imorgon blir det lite firande för min syster som fyllt 24 år(!!!) så det ska bli kul, ska försöka vila upp mig ordenligt idag så att jag är ännu piggare imorgon, så blir en tråkig fredag hemma. 

Likes

Comments

​Kolla gärna in min tumblr där jag uppdaterar flitigt, kan sitta och bläddra runt på tumblr i timmar, det tar aldrig slut med bilder och finns så många snygga bilder. 

Ni hittar min tumblr HÄR 

Likes

Comments