Här kommer en massa bilder ifrån Tyskland, Köpenhamn, sommaren, aeroseum och lite allmänt, enjoy.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan

Tänkte börja blogga igen nu när skolan är igång, finns ju så mycket att skriva om! Sommaren är ju över vilket är typ blandade känslor, saknar alla människor och minnen men är samtidigt glad att komma in i rutinerna oså igen. Fast asså kärlekslivet har ju blivit lite segt hahahah var ju jävligt mycket ett tag där i sommras lol. "Kommer du ihåg mig 1990 (2017) sommaren i city" asså den låten e så jävla sann.
Men men, skolan rullar på med några hinder bara. Varit jävligt nära på att byta klass nu i nån månad och har snackat med lärare oså om det, men de som håller mig tillbaka är att jag inte vill byta lärare. Tycker om mina lärare (asså hatar vissa jävligt men de har jag ändå kvar om jag byter) så mycket så de är det som håller mig tillbaka i guess. Men har ju alla mina babes i 9a och allmänt roligare människor bara, men tror nog inte jag byter.

Sen så ska ju jag och Elsa till POLEN!!!! Dom valde ut oss att åka så vi drar veckan före höstlovet. Då ska ni besöka Auschwitz, Birkenau, judiska kvarter och sen får vi en fri shoppingdag i krakow. Så det ska faktiskt bli jättekul. Erik W ska ju åka med! Så vi blir ett as roligt gäng😃

Sen är ju allt med gymnasiet men gör ett separat inlägg om det.

Hadeee

Likes

Comments

Hejsan

Asså har ju lagt av med bloggandet om nån inte fattar det men har istället startat up @stinanighy på VSCO så jag minns det till framtiden. Men ligger här 05:01 och kan inte somna så tänkte att jag drar iväg ett blogginlägg ändå.

Föreställningarna har startat och asså hänger med sånna underbara människor så de finns inte. Har haft as mysigt och sovit över med Lisa,Alice.Simon och Oscar och ska göra det ikväll igen. Ikväll ska även Olle va med så tagga. Asså Vne hur mkt jag vågar skriva ut här men livet e ju lite på topp nu. Efter den dippen för några veckor sen angående en så rullar ju allt på fint. Tycker fett synd om Olle dock går rykten om han efter en vecka liksom, men men. Sen e de ju mackrillfestivalen i helgen som jag taggar as mycket för. Ska försöka få hit någon från teatern.

OMG hade nästan glömt va på Veronica Maggio konsert på lisse för några dagar sedan. Asså de kan h varit de bästa i mitt liv, fy fan så bra hon e. Har liksom inga ord.

lägger in massa bilder här också Cause Why not, hade

Likes

Comments

Shit har inte skrivit på as länge men det är så mycket som händer nu så har liksom verkligen aldrig tid! Men kort så repar jag varje dag, har fått sommarlov och lite andra saker...
Här kommer massa bilder, hadee.

Likes

Comments

Halla

Idag var vi och bada med klassen och det var sååå kul. Asså finns verkligen as roliga människor i både 8b & 8a som gör skoldagarna lite roligare :) efter simningen gick vi bort till kusthotellet som är typ 4Km från simstadion men kändes mycket längre hahah. Där skulle man typ egentligen springa en och en men slutade med att jag sprang med Elsa och Ellen. Vi var så jävla dåliga men vid ett tillfälle var det (enligt oss) helt fel på kartan. På kartan fanns det ett staket men i området fanns det två vilket var as förvirrande. Dessa staket och de var också i en fårhage och vi var sååå rädda för fåren. Typ dog när ett sprang emot oss.

Sen stannade jag och några i stan där vi shoppa, åt och bara hade det jätte mysigt. Nu ska jag bara slappa och ha det gött.

Hadeee

Likes

Comments

Halla

Sista hela skolveckan innan sommarlov och jag taggar så mycket. Jag konfirmeras nu på söndag samtidigt som vi har börjat repa inför sommaren så det är mycket som krockar. Men efter konfirmationen är det inget som krockar så lugnar mig med det. Vi är så mysigt gäng på teatern så man längtar verkligen dit. Fast asså i helgen repade vi liksom 10-7 ish i stekande sol och jag var så jävla varm. Jag och Lisa har ju en acro serie och den var ju typ dödlig när man var så trött.

Men igår iaf åkte jag in till vbg efter skolan och tog sedan tåget ner till fbg. Där repades det bara sång och stämmor vilket jag hade turen att slippa. Sjunger melodi i alla låtar vilket är så skönt för håller aldrig reda på stämmor haha.
Sen fick vi ledigt idag så jag ska träffa Saga efter skolan och snacka skvaller. Det är så mycket som händer i skolan och hela åttan har ju typ varit helt sjuk ahhahaha. Roligt när man inte är involverad liksom.

Har lektion (spanska) nu så måste dra, Hadee

Likes

Comments

Hej på er

Denna dagen va så kul men typ grät as mycket också. Vi var ute nästan hela dagen så jag hoppas jag har fått fin bränna men Aja. Alla badade hela tiden och vi fotograferades så det var verkligen en jätte mysig dag! Sedan nu på kvällsandakten döptes jag! Asså jag var så varm och hade ingen aning om vad jag skulle göra men allt löste sig jättefint och Saga var perfekt som fadder
💖 Alla kom och krama mig efteråt och det var verkligen vad jag behövde, tycker om alla så mycket.
Jag sitter i bilen nu på väg hem och är så ledsen att jag måste lämna, ska repa klockan 10 i fbg imorn så har inte så mycket val. Men jag är verkligen as ledsen för att jag missar resten av lägret. Dessa dagarna har varit så kul och jag har fått lära känna as roliga människor ännu mer :)

Nu ska jag hem och sova i min egen bekväma säng ahhah, hadeee.

Likes

Comments

Hej alla

Anlände igår runt 12 tror jag?? Vi fick våra rum och asså lätt att jag, Saga, Ellen och Elsa fick bästa rummet! Så stort och fräscht hahah. Sedan käka vi lunch och typ hade Infomöte, sen drog alla ner och bada!! Asså det var så mysigt och stämningen va på topp. Vattnet va så varmt och det fanns jätte fina klippor att hoppa ifrån!

Sen "studerade" vi lite och fika innan vi drog ner för att spela fotboll. Det finns en as fin och stor fotbolls plan så jag tänkte Fuck it och va faktiskt med och spela! Asså ni som känner mig vet att de är helt ofattbart.

Vi satt och snacka i typ 2 timmar innan vi släckte. Somnade typ på direkten men väcktes runt 4 av nån fågeljävel. Asså helsjön ligger ju typ i ett fågelreservat så de är seriöst fåglar överallt. Lyckades dock somna om och blev väckt vid 8 för frukost. Nu får vi ser vad vi hittar på idag!

Hadee

Likes

Comments

Hejsaaan

Sitter på bussen påväg till helsjön just nu och kom på att jag borde blogga. Är ganska säker på att jag har glömt någonting men orkar nt bry mig, känns som att de kommer bli ett as kul läger med as bra människor!! Vi va ett gäng som grilla igår vilket också var as mysigt men var tvungen att dra tidigare för hade inte typ ens börjat packa... Jag som ni kanske vet döper mig också imorn (fredag) på lägret vilket ska bli kul!!

Vi är snart framme så bloggar mer under lägret om vad vi hittar på :)

Hadee

Likes

Comments