Bjuder på ett par bilder.

1. Min fina fina examenspresent från Mamma och Pappa. Köpte den förra veckan och använde den för första gången i lördags när vi firade Irenes födelsedag.

2. I lördags klippte jag mig också. Jag har tröttnat på tydlig utväxt ca 2 veckor efter klipp och färg. Så denna gången blev det en balayage (typ soft ombre), med lite mörkare toner än tidigare. Väldigt nöjd blev jag.

3. På lördagskvällen gick jag på födelsedagsfest hos Irene. Hon fyllde 27 år och hade lagat supergod plockmat. Vi spelade quiz och jag fick träffa alla hennes andra vänner som var jättetrevliga =)

4. Och sen... Sen blev jag magsjuk. På måndagen. Eller? Jag vet knappt själv. Vaknade upp med magknip och kunde knappt stå. Och det la sig inte. Men nu är jag mer inne på magkatarr-spåret. Jag får ju det ibland och symptomen är ganska så lika magsjukan. Otroligt frustrerande. Tog ändå en losec imorse och hoppas det blir bättre. Jag ska försöka stressa ner också, det är oftast det som orsakar detta för mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bloggen har fått vara lite vilande ett tag. Jag återkommer inom kort.
Just nu är det mycket med framförallt nytt jobb. Mycket att ta in, nya rutiner att vänja sig vid och många olika känslor att bearbeta.

Vi hörs snart igen! 😘

Likes

Comments

Så. Nu. Färdig förskollärare.

Ungefär en vecka efter slutlig inlämning av c-uppsats anordnades en examenshögtid på Universitetet. Det bjöds på tal från viktiga personer inom utbildningen och traditionsenligt delades det ut, i samband med handtag och kram, pappesrullar med fint sidenband till alla nu kallade "alumner". Och fyrfaldigt leve. Hurra hurra hurra hurra!

Efter ceremonin åkte jag, tillsammans med familjen som var med och tittade, till Taverna Brillo där jag bokat bord för oss. Utsökt middag (jag tog tryffelpizzan igen, men la till ruccola och färska tomater mmmm) och fint sällskap =) Och fantastiska presenter =)

Likes

Comments

För två veckor sedan hade jag min lediga vecka mellan studier och heltidsarbete. Jag passade på att umgås med mina systersöner och Hanna (syster) lite. Jag sov över och sen åkte vi till Fjärilshuset i Hagaparken. Lukten där inne är otroligt äcklig enligt mig. Typ unken. Men jag klarade mig och vi fick se fina fjärilar och andra djur på Haga Ocean. Vi kunde dessutom se kokonger med blivande fjärilar i. Häftigt!

Kul att få umgås lite innan familjen åkte till Thailand och jag började jobba. Nu blir det inga fler spontana utflyktsdagar på det sättet. Tur att man har helgerna fria fortfarande ;)

Likes

Comments

​För två helger sedan hade min bror och Isabella inflyttningsfest. Ett år för sent. Så ett 1-års-jubileums-inflyttningsfest. Man fick en ny mun (eller två) till välkomstdrinken och framåt midnatt blev man bjuden på korv med bröd. Jag hade superkul så det var en lyckad fest enligt mig =) 

Likes

Comments

​Imorgon börjar helgen. Så då är det verkligen på tiden att jag uppdaterar om förra. Förra helgen som nästan bara bestod av att fira! 

Fredag
Började helgen med att göra de sista korrigeringarna på examensarbetet, sen begav jag mig till Nobis hotel för att hämta upp Nicole och Isabella. Nicole fyllde år och hade bokat in sig på ett rum där. Så fin utsikt över Berzelii park. Vi åt middag på Italiano och gick sen tillbaka till Nobis och drack Champagne.

Lördag
​​​​​På lördagen möttes jag och Malin upp för att skriva ut och skicka vårt färdiga examensarbete till skolan. Vi pussade kuvertet och la det på lådan (alltså i lådan, varför säger man på??). När vi gjort det gick vi till Taverna Brillo för middag. Jag tog tryffelpizza, mmmmM! Efter det skålade vi med bubbel på Nobis Hotel (tack så mycket för drinkbiljetterna Nicole ;)). Avslutade kvällen på Collosseum. Riktigt bra examensfirande! =)

Söndag
Efter mys i soffan nästan hela dagen begav jag mig till Hornstull där familj och lite släkt skulle fira Nicoles födelsedag med middag tillsammans. Tjugo minuter innan får vi alla dock sms om att födelsedagsbarnet blivit sjuk. Hur otur??! Vi åt middag ändå (alla var ju redan framme i Stockholm), och ringde ett par korta samtal på FaceTime till Nicole. 

Likes

Comments

Igår var en härlig dag. Började med lite nervositet inför ventileringsseminarium och en favoritfrukost på teatern. Både opponering och att vara respondent gick bra. Vi fick inte mycket kritik. Däremot fick vi pepp till att bearbeta vår text ytterligare för att nå ett ännu högre betyg. Efter överläggning kom jag och Malin fram till att vi självklart ska försöka, då vi båda troligtvis kommer att vilja använda uppsatsen i framtida sökande av tjänster. Det får såklart framtiden avgöra, men varför inte ha lite framförhållning ;)

Nu har vi tre pluggdagar kvar. Vi siktar på att bli klara imorgon och fira på lördag!
Godnatt darlings =)

Likes

Comments

Det är inte långt kvar på utbildningen nu. Verkligen inte. Bara ett par dagar. Igår satt jag och Malin på café och förberedde vår opponering. På söndag är slutlig inlämning så jag antar att det inte blir så många fler pluggtillfällen (i alla fall inte på den här utbildningen, hehe). Bara finslipning kvar efter att vi fått kommentarer från examinatorn och vår opponent. Spännande!

Jag är uppe sent som vanligt. Snart måste jag ändra mina rutiner. Fick vårens schema idag. Bättre än jag väntat mig, but still... Inga sovmorgnar som jag har nu. Men det hade jag inte heller väntat mig =) 

Likes

Comments

.. Lite sen på bollen hehe, men nu testar jag i varje fall om det är för mig.

Återkommer =)

Likes

Comments

Snökaos eller inte. Det är väldigt vackert att titta ut genom fönstret.
...Så länge man håller sig på rätt sida om fönstret. Alltså inne.

Likes

Comments