Var ett tagsen jag kikade in här och har en hel del roligheter jag ska uppdatera er om så fort jag har tiden men idag hände en sak som verkligen fick mig att uppskatta livet lite mer än vanligt. Var med i en bilolycka och skadade mig rätt kraftigt.. ligger för tillfället på akuten i Varberg och väntar på provsvar för blodprover och CT röntgen. Så ta vara på dagarna och tillfällena för man vet aldrig när något sånt här händer och vem det är som råkar ut för det! Ta hand om er❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Var hos frissan i måndags, något som skedde sjukt spontant! Och gick från nästintill brunett till blondin! Haha känner knappt igen mig själv!

Jobbat det flesta dagarna nu och ser fram emot morgondagen då jag är ledig! Tror det blir Göteborg på kvällen men inget bestämt än så vi får se! Igår jobbade jag iaf till 17 och efter det fräschade jag till mig för att möta upp Emmy, vi åkte ner till stan och satte oss nere vid fästningen för lite allmänt mys. Sjukt goa människor kom förbi och vi blev helt plötsligt ett rätt stort gäng. Kvällen avslutades rätt tidigt, redan vid 12 då jag skulle upp och jobba idag!
Ikväll står träning på schemat och sen ska nog Emmy sova hos mig! Nu börjar det verkligen kännas som det är sommarlov på riktigt!

Likes

Comments

Sommarlovet hittills har bestått en stor del av jobb men har även hänt lite små saker som

Jordgubbsplockning och glassmys med William, sjukt mysigt och var efterlängtat på morgonen som frukost med mjölk.

En underbart bra kväll med Tilda, en promenad, massa prat och mat på Brittas. Saknat henne som fan efter hennes resa i Grekland.

Mysig dag med Emmy i stan, blev fika på Espresso house och en kvälls dricka på Hamnpaviljongen. Ännu en lifesaver i livet!

I Söndags blev det även en sjukt spontan resa till Halmstad med Jacob, Erik och Tilda. Hov1 stod på schemat, andra gången jag såg dom iår och dom blir bara bättre och bättre med sina nya låtar! Dock var uppgången dagen efter extremt jobbigt då jag skulle jobba.

 

Likes

Comments

Midsommaren för iår är även den avbockad och lyckad blev den!

Var ute i Tvååker och härjade och mycket skratt, dans och gottigheter. Sedan avslutades kvällen hemma hos Emmy där det slutade med att jag sov! Vi vaknade sedan vid 10 tiden då det serverades brunch hemma hos henne, så himla mysigt! Vid 17- tiden drog vi sedan in till stan för att fixa iording oss och träffa några killkompisar, kvällen slutade med en kort sväng förbi donken med ett sjukt skönt tjejgäng! Nu blir det sängen för mig, då jag ska upp 7 imon och jobba.. usch så sjukt otaggad menmen

Likes

Comments

Onsdagen bestod av en sjuk bra dag i Göteborg med två enorma babes. Blev shopping och lite allmänt stros, fick även med mig en heldel bra saker hem! Fick även en sjukt efterlängtan kram av en viss människa!

Mina vänner är fan guld värda!

Morgonendagen blir det midsommarfirande! fyfan vad jag är övertaggad!

Likes

Comments

åh jag måste be om ursäkt har fan vart usel det senaste men livet har liksom kommit emellan lite.
Men det senaste har bestått av skolavslutning, biomys, klasskamp, grillning på stranden med bra vänner men även lite tråkigheter pojkarärskräp haha menmen livet rullar på och lever mer loppan än någonsin!

En liten update i form av bilder blirre.


Likes

Comments

Instagram@stinakajsaa