Ser lyckligare ut på bilderna är av jag egentligen är av att det redan börjar bli höst men vad säger man, Skenet bedrar?! haha
Helgen har var sjukt bra men känner mig bara mer sliten nu än i Fredag så sådär överdrivet mycket vila fick jag inte..
Fredagen invigdes med Pinchos och inflyttningsfest hos Tilda. 

Lördagen var lugn och det blev bakfylle käk på Zupperia med ett gött gäng för att sedan ge sig i väg och fira lillkusinen på kvällen, hade planer på att dra ut efter det men däckade snabbt hemma i sängen. På Söndagen hände det inte heller överdrivet mycket, vakande vid 12 städade lite för att sedan ge mig iväg till stan och träffa Tilda i stan med lite fika, och tjejsnack blev även en liten promenix på kvällen med Erik och vovven på kvällen för att sedan somna gott vid 1- tiden.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredagen var mer än lyckad för min del! Slutade vid 15-tiden och då var det bara raka vägen hem var så slut så somnade med allt på i sängen för att sedan vakna upp 2 timmar senare och känna lite panik i kroppen, var bara att byta om och sminka om sig för att Erik skulle plocka upp mig vid 19- tiden så åkte vi ner till stan där vi hade bokat bord på Pinchos som har nyligen öppnat i Varberg, efter det fick jag skjuts ut till Tilda där jag och 15 andra tjejer hade en sjukt bra kväll och "firade" lite smått att Tilda flyttat.

Likes

Comments

​Äntligen är det fredag!

Har verkligen sovit mig igenom denna vecka haha. Mina sovvanor har verkligen blivit katastrof måste verkligen skärpa mig på den fronten!

Igår bockade jag av ett stort filosofiprov fett flummigt men nu är det gjort!

Ikväll blir det krök och käk på Pinchos som står på schemat sen får vi se vad helgen har att erbjuda!

Likes

Comments

Bockade av en hel del plugg igår och redan vid 18- tiden var jag totalt slut i skallen så blev en liten skogspromenad med vovven och en poddcast. Just nu försöker jag ta igen alla avsnitt på "Svenska mordhistorier" som jag missat. En sjukt bra podd då jag är väldigt fascinerad kring kriminologi.

Även idag blir det att sätta sig och rå plugga Filosofi då jag har stort prov på det redan nu på Torsdag.

Redan börjat planera hur helgen för min del ska bli och ser ut som det blir en väldigt bra en med festligheter, resturang besök och kanske till och med en liten road trip.


Likes

Comments

Idag var man tillbaka i skolan efter en väldigt lugn helg även om kvällarna övergått till sena nätter så har jag haft det väldigt chill.

Fredagen spenderades med Erik och mys lunch med Mella på stan med mycket tjejsnack. Lördagen blev tacos mys med tjejerna för att sedan på Söndags morgonen gå upp tidigt som satan och åka iväg för att spela SM.

Har en hektisk vecka framför mig nu... många stora prov innan vi tar lov och jag drar till varmare breddgrader (!!)


Likes

Comments

Hallå godingar!

Fick en inpuls igår förmiddags och begav mig till frissan. Färgade och klippte så blev rätt mycket nytt och sjukt mycket fräschare!

Idag är det fredag och planerna ikväll var egentligen utgång med då jag ska spela U18 SM på söndag blir det att lägga om planerna och bara ta det lugnt istället. Blir att träffa Erik en stund när han slutat jobbet också tror jag.


Likes

Comments

Instagram@stinakajsaa