Fotade med Jennifer för ett tagsen! Ett litet smakprov på allt! Så sjukt jävla bra bilder!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå godingar!
Igår var dagen med stort D här!
Efter en hektiskt helg med jobb och match blev det äntligen Måndag och studiedag! Jag och Tilda tog tåget upp till Göteborg vid 9 tiden och tog oss vidare till tatueringstudion där vi hade bokat tid nästan 2 månader tidigare!
Sinnes var nerösa vi var men vid 3-4 tiden satt dom där! Mitt lejon som inte bara är mitt stjärntecken utan har en sånn satans stor betydelse inom väldigt många olika sammanhang!
Mötte upp kusinerna i Götet efteråt och strosa omkring för att försöka hitta lite julklappar och annat. Fick med mig en del! Bla ett par lackbyxor! Sjukt snygga!
Denna veckan är extremt händelserik på gott och ont så update snart igen kommer!

Likes

Comments

Då min vardag inte är överdrivet intressant och längtan efter sommaren med allt det innebär är större än någonsin kör vi en goe tb till gekåsfesten (aka gekåsfädtivalen med Ä) och 250dagars!

Men snart så börjar livet gå på högtempo igen med , tatuering, 200dagars, jul och festande i Göteborg för att fira Tilda! Ah längtar så!!

//250 DAGARS! DANSA I NEON//

Likes

Comments

Hallå godingar!
Spelat match igår kväll som slutade med en vinst i Kungsbacka med 11-3 och var hemma vid 12 tiden så då var det bara att krypas till sängs. Klockan imorse stod på 8 för att åka till skolan och senare till Göteborg hela niu-gänget där vi skulle spela skol-SM. Var tyvärr ringen super dag så blev att efter tre matcher inse sig besegrade haha. Sen åkte jag med Jossan för att käka och till Landvetter för att hämta hennes pappa.
Nu har jag precis krupit ner i sängen med grönt te, värmeljus och Wahlgrens värld(!!) är helt slut så blir att sova snart!

Likes

Comments

Sitter för tillfället på skol-SM för boysen och kollar, veckan har/kommer bestå av en hel del innebandy för min del med träningar(som vanligt) skol-SM idag och imorgon, match ikväll och på lördag!
Men där emellan ska man försöka hinna med både skolan, körkortsplugg, vänner och allt där mellan.. känns sådär på stressfronten menmen

Likes

Comments

Jag saknar inte dig. Det viill att du ska ha jävligt klart för dig. Jag saknar inget med dig, det har funnits andra efter dig som fått magen att pirra till och det kommer finnas fler. Jag är över dig. Jag gråter inte över dig inte en ända liten vätskefyllda tår har fallit dom senaste månaderna för din skull. Utan det är hjärtat som du krossade jag gråter över det. Det tycks aldrig läka. Och det gör så äckligt jävla ont, varje morgon och kväll. Sen även all tid där mellan. Jag vill kunna älska. Men som Veronica Maggio sjöng ”mitt hjärta blöder”. För jag tappade allt. Allt.

Mobilen plingar. Sånt ljud Snapchat ger ifrån sig. Hetsigt trycker jag mig in på appen. Låser mobilen direkt när jag inser att inget är speciellt viktigt. Ingenting är liksom viktigt längre.

En del av mig kommer aldrig läka. Den delen som var hans, kommer alltid vara ett öppet sår. För hur tar man avsked från något som vart en del av ens kropp såpass länge. Han har ju grävt sig in i mitt hjärta, och där kommer han alltid vara placerad. Även fast jag inte vill det.

Jag får bita mig i tungan, trycka naglarna in i handflatan och blunda hårt för att inte bryta ut i total panik. Tankarna springer runt i cirklar i mitt huvud och ingen är den andra lik. Vad gör jag nu? Hur lever jag nu? Finns det någon jävla handbok för krossade hjärtan? Varför hon, och inte jag?

När ska man våga släppa in igen?.

Han. Han som i vanliga fall förstod mitt hjärta, förstörde det precis som dom andra gjort. Han lämnar mig hjärtekrossad.

Likes

Comments

Instagram@stinakajsaa