Header

Jag tar en liten paus i bloggandet nu, jag hinner tyvärr inte med att skriva här såpass mycket som jag vill och det är lite jobbigt att behöva skriva om allt en vecka senare, det blir krångligt att läsa också!
Får se när jag skriver igen, men just nu så tycker jag inte det är någon idé att fortsätta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är vi påväg mot Hjo! Vi startar 09.24 i en LB3. Den går på stor bana och det är nog bra för Noa att få lite mer plats. Bara han inte blir överpigg!
På framridningen tänker jag likadant som förra gången, bara avslappnat och inte för mycket krav så det slår över. Ska bli kul att se hur detta går!

Likes

Comments

Jag har stukat foten, ganska rejält. Fråga mig inte varför haha, nej men jag skulle hämta en sak i hästbussen innan jag red Tango igårkväll efter konfaträffen som höll på till 19.00 och då var det mörkt och jag såg ingenting och jag skulle gå ner i bakom bakom sätena och då hoppade jag ner ovh landade snett på en sko och trampade snett men foten. Red Tango ändå fast det gjorde väldigt ont, tänkte vad kan hända liksom. När jag kom in var det jättesvullet och det vara bara att lägga tryckbandage...Idag i skolan så skulle vi haft orientering, men jag kan inte ens gå så det var inget för mig! Fick börja 10.20 istället då så det var ju rätt bra :)
När jag kom hem så red jag båda hästarna och det gjorde lite ont men efteråt så hade svullnaden gått ner och det gjorde inte alls lika ont. Vi får se hur det går att rida imorgon, bara jag får ner foten i stöveln så! Jag och Noa ska ju åka till Hjo och tävla imorgon!

Tango var förövrigt jättefin, han var väldigt spänd i början då han är lite mörkrädd...Trots att vi har belysning så finns det spöken överallt enligt Tango. Det var bara att jobba på och försöka få honom avslappnad, vilket gick över förväntan. I slutet kunde jag tillochmed plocka upp honom lite ur den låga formen och han var fortfarande avslappnad, trots allt! Det bådar gott :)

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev här igen, men det får vara så nu då det är mycket med skolan och hästarna just nu. Hopplöst mål att blogga varje dag, så jag får göra så gott jag kan och hinner! :D
Tango och Noa har ridits som vanligt, Tango är inne i sjunde veckan i igångsättningsplanen vilket betyder att vi har börjat galoppera nu! Han är så galet pigg, men använder energin till rätt saker som tur är!
Noa är också väldigt fin just nu, vi var och tränade för Anneli igår och det gick jättebra! Han blir inte lika trött lika snabbt längre och han förstår mina hjälper bättre nu, små men viktiga framsteg! Nu är det tävling på lördag, sista omgången av div 2 och jag rider LB3! Ska bli jättekul att tävla igen :)

Likes

Comments

Idag gick skoldagen snabbt, trots två prov och skoljogg. Men det var kul faktiskt! Härligt att vars ute och springa med sällskap av roliga människor och proven gick bara bra! :D Båda hästarna reds under sina förutsättningar ett dressyrpass på banan och var hur fina som helst! Tango var superfin redan från början, vilket det finns en anledning till -en timmars massage och laser igår! Väldigt bra att det hjälper, allt extra man kan göra är bra! Han var helt loss överallt och hade en framåtbjudning från himmelen, nej men seriöst så var han så framåt och hade perfekt stöd och det var helt underbart att känna den känslan! :D För att öka belastningen litegrann så gjorde jag fyra slutor, två åt varje håll. Vi gjorde de nästintill perfekt, lite mer power hade önskats men vad ska man säga? Inte ha gjort en travsluta på nästan 4 månader och går in och sätter den klockrent? Vilken ponny jag har <3 Det blev mycket Gais efteråt <3

Noa då, han var lite bråkig i början men efter en stund blev det bättre och han blev riktigt fin! Galoppen var hur bra som helst och jag gjorde lite linjer ur LB3 och det gick jättebra! Avslutade med att rida igenom LB1 för att få lite mer känsla i det och det gick också väldigt bra! Vilka hästar jag har <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Det var vart en jättebra helg! I fredags kom Olivia och sov över till lördagen, det var himla roligt att träffas igen då det inte blir så ofta nu när skolan har börjat. Lördagen bestod sen av att göra iordning för tävling, hälsa på Money Girl, rida båda hästarna och plugga i massor, rätt så bra faktiskt! :D
Tango får ju trava varje pass nu, vi är redan inne på vecka 5 av 8, nästa vecka får vi börja galoppera lite försiktigt! Det känns som att det kommer gå snabbt det sista nu, vi får hålla ut ett litet tag till!
Jag och mamma var en sväng hos Rebecca och Pernilla för att hälsa på Money Girl och hennes föl som nu heter Money Maker! Hur söta som helst och Dullis är så bra mamma <3

Söndagen gick sedan åt att tävla, vi var borta nästan hela dagen och det lilla som var kvar gick till att plugga...Standard haha!
Nu är vi taggade på en ny vecka, även om vi har två prov på samma dag :)

Likes

Comments