Mina tre favoritlåtar just nu som får gå på repeat dygnet runt!

Blir sjukt taggad av dem alla. P!nks nya är perfekt att ha i lurarna under löprundorna och träningspassen. Älskar låten, älskar hennes röst och älskar henne!
Joakims nya "waiting for" är det många som har delade åsikter om men jag blir taggad av den. Perfekt att lyssna på när man fixar sig för dagen eller innan man ska ta sig i kragen för att genomföra något, tex ett träningspass.
"Sorry not sorry" är kanske inte en tagglåt på samma sätt men älskar attityden Lovato har i den.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag tänkte skriva några parter om mitt liv som har varit viktiga för hur mitt liv ser ut idag. De parter som har format mig som mest. Detta är part 1:

Jag började må psykiskt dåligt i tidig ålder. Allt började sättas i rullning på allvar när jag bara var 11 år gammal. Jag var inte i stadie med mina jämnåriga klasskamrater. Jag hade genom hela min barndom varit annorlunda. Jag var den som inte kunde sitta still, inte kunde kontrollera mina känslor, alltså var jag arg så var jag arg som en storm men var jag glad - ja då var jag riktigt glad. Men det som stack ut mest och som stack i många vuxnas ögon var att jag alltid hade en åsikt och var aldrig rädd för att ta en konflikt. Pga det passade jag inte in i mallen, passade inte in i deras fyrkantiga Box för hur unga flickor i klassrummet skulle uppföra sig. Jag vet att vissa lärare och t.o.m föräldrar varnade mina kompisar/deras döttrar för att umgås med mig. De var rädda att jag påverkade dem negativt med mitt "rebelliska" sätt att uppföra mig. Jag sätter situationstecken för att det enda jag gjorde var att ifrågasätta när jag inte förstod eller när jag tyckte något var fel. Men det ska man inte, som tjej ska man sitta tyst och vackert och bara falla sig in. Det har jag aldrig varit bra på! Många vuxna satte en etikett på hur hela jag var som person utifrån hur jag valde att ta diskussioner efter vad jag tyckte var rätt och fel. De var rädda för att jag skulle smitta av mitt heta temperament på deras barn. Jag fick en stämpel som jag sen länge skulle få smaka på. Vuxna människor som valde att ge 11-åriga lilla mig en etikett som innefattade en rad fördomar. Jag var ett barn precis som de andra i min ålder med ett barnasinne och med ett hjärta som ännu inte hade fått känna på mörker och falskhet. Detta skulle snabbt ändra sig. I och med detta skapade jag ett förakt gentemot vuxna och jag tappade mitt förtroende samt mycket av min respekt. Det många lärare som senare fick ta många fighter med mig i högstadiet inte visste var att aggressionen gentemot dem bottnade sig egentligen i en rädsla i mig. Rädd för att bli placerad i ett fack där man inte hör hemma. Rädslan för att bli missförstådd.

Likes

Comments

Nu har jag gjort min första seriösa tatuering. Designen är gjord av mig och tatueringen är gjord av Andreas Ishak på Studio S i Linköping.

Den här gadden betyder mycket för mig. Jag satte ihop 3 olika idéer jag hade till en. Jag har så länge jag kan minnas alltid älskat späckhuggare. Deras färger, svart och vitt, står för balans precis som ying och yang. De och delfiner är de djur som närmast kommer till att känna mänskliga känslor. De är smarta, hängivna och lojala.

Kompassen står för vägledning. Vägledning för både min personliga resa, livets utveckling, och de fysiska resor jag vill göra. Jag har drömmar om att få upptäcka och se hela världen.

Dreaming is believing - en text som ständigt är en påminnelse att inte låta någon förminska dina drömmar. Hur stort eller litet det en är så har man alltid rätt till dom. En påminnelse om att aldrig låta någon säga vad du kan och inte kan. Det är du själv som avgör hur långt du låter drömmen ta dig men allting börjar med en vision, en tro. 🙌🏻

(den saknar texten på andra bilden, togs på studion) 

Puss & kram

Likes

Comments

Det här sommarlovet har hittills varit det bästa i mitt liv. Det har bestått av mycket gott och blandat. Många nya upplevelser och människor. Det har varit allt från jobb till strandhäng, från hemmafester till livets vecka i Ayia Napa, från familjemys till konserter. Det är också första sommaren som jag är 18 så därmed har uteserveringarna satt en guldkant. Tänkte ladda upp en liten kompott av bilder från några hittills favoritminnen av detta sommarlov. 😍☀️

Sommaren inleddes med Summerburst i Sthlm med dessa pinglor!🙌🏻

Årets midsommar firades på traditionsenligt vis med familjen och det här häliga gänget.

Touch down i Ayia Napa där vi fick njuta av allt det goda livet har att erbjuda i en veckas tid. Det blev många dagsfester, många drinkar, mycket dans, mycket skratt, mycket kärlek och många minnen för livet med mina två allra bästa vänner. Kan det bli bättre?

Har fått familjen utökad med totalt 5 nya kusinbarn därav tre st är trillingar. Jag fick äran att sjunga välkommen hem på deras dop.

Tre bilder som skriker sommar!

I lördags var vi och såg en levande legend, Robbie Williams på Tele 2 Arena. En grym artist som för oss var ett måste att ha sett.✅❣️ 

Fortsättning följer.. Sommaren är inte slut en på ett litet tag 🤗

Likes

Comments

Mitt namn är Stina Josefson och jag är 18 år gammal. Jag ska efter sommaren nu börja mitt sista år på gymnasiet. Jag är född och uppvuxen i ett litet samhälle som heter Åtvidaberg som ligger ungefär 4 mil utanför Linköping.

På min fritid älskar jag att träna, köra motocross, sjunga och vara med vänner. Jag är en sprallig och kreativ tjej som alltid strävar efter att självförverkliga mig själv. Jag är nyfiken på vad livet har att erbjuda.

Jag startar upp denna blogg dels för mig själv och dels för andra. Jag kommer att skriva om min vardag, dokumentera hur mitt sista år på gymnasiet formar sig och allmänt om roliga saker jag gör. Jag kommer också skriva mycket om mina tankar kring hälsa & livsstil. Jag har tidigare under flera år levt med psykisk ohälsa och känt att jag inte passar in i mallen och att jag inte uppfyller de krav som samhället idag ställer på en. Jag vill inspirera med mina erfarenheter och mina tankar.

Hoppas ni vill följa min resa och delvis mitt förflutna i hopp om att väcka en tanke eller två och nå ut till er som känner er helt ensamma om att inte passa in i samhällets box för vad som är normalt och inte.

Ta hand om er sålänge, kram!

Likes

Comments