Hej!

Idag har jag gjort om bloggen igen. Som ni kanske sett så har jag bytt väldigt mycket nu på sista tiden. 

Det är så här, jag har haft svårt att hitta en design som jag känner mig trygg med och jag har fortfarande inte hittat någon. Idag ska jag försöka göra en ny bloggheader också, eftersom att jag inte är nöjd med den jag har.

Hejdå, så hörs vi snart!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej!

Just nu är vi på skolan jag ska börja på till hösten och nu så har vi en 30 minuters rast. Vi kom hit vid 8 imorse och samlades i aulan för en genomgång om skolans regler osv. Efter det gick vi och kollade på alla klassrum, expeditionen osv. Nu ska vi snart gå på några lektioner och sedan gå och äta. Efter det ska vi tillbaka till vår skola.

Likes

Comments

​1. Jag har 2 hundar.

2. Jag älskar hästar.

3. Har brunt hår.

4. Spelar innebandy.

5. Är Same.

6. Älskar att rita.

7. Min idol är Maxida Märak.

8. Jag har bott i Norge.

9. Älskar sommaren 

10. Har bruna ögon.

Likes

Comments

Hej!!
Nu är det 2016 och jag är riktigt taggad. Det här året kommer bli riktigt bra. Jag har inga nyårslöften men det har säkert ni.
I år kommer kanske bandylaget som jag är med i spela på same SM i Umeå. I år fyller jag även 12 år så det blir najs. 🦄
Hejdå💎🦄

Likes

Comments

Den här sommaren har varit så bra, fast givetvist kom den i augusti.... Jag har fått lära känna massa härliga personer och fått vara i fjälls, där jag hör hemma. Renarna gick utanför köksfönstret och betade. Kalvarna hoppade omkring och lekte. När vi för och märkte våra kalvar fick jag träffa en barndoms vän till mig. Efter det för vi till Malå på same sm. Jag lyckades placera mig på en 4 plats i löppnig och 5 plats i lasso kastingen. När vi var i Malå fick jag träffa min kusin Anton och hans tjej Eweline Stenberg.

I januari 2015 så ramlade jag och hann aldrig ta emot mig, så jag bröt av två av mina tänder. Jag minns rädslan jag fick när jag hörde att någonting knäcktes. Maj 2015 hade jag Jätte ont i en av tänderna. Vi for till tandläkaren och fick reda på att jag hade inflammation i en av tänderna. Dom borrade sig in i min tand och tog inflammerade närven. I dag ska jag på åter besök hos tänd läkaren och en speciell läkare ska kolla mina tänder.

With Love from your Stina 💋

Likes

Comments

Hej alla mina socker toppar. 

Idag har jag haft sim tävling och jag kom sist.

Imorgon är det måndag och skola, prov och matte. Matte är inte mitt bästa ämne om vi säger så... 

Jag saknar alla som var på språk badet och hoppas att vi får göra det igen. Alla som var där var verkligen hur snälla som helst. Det bästa minnet måste väl vart när en kompis lurade ner några tjejer till IP😂 Dom vart inte glada om vi säger så....


Likes

Comments