Godmorgon. Inte längesen jag hörde av mig sist men jag kunde inte sova och tänkte att det var ingen idé att ligga kvar i sängen o kämpa, så jag gick upp. Klockan är nu halv 7 och om en stund ska jag åka till smålandsstenar och köpa frukost till mig och John. Skulle jobba egentligen (trodde jag...) men har tittat fel schema hela tiden o tittar på februari haha, jaja det är väl skönt med en ledig dag! Men nu är jag ändå uppe i tid så hade gärna gått till jobbet.

Idag ska jag försöka sola hela dagen, bara njuta och ta det lugnt. Färgen har aldrig tagit så bra som den gör på mig nu, så tänkte jag skulle lägga mig några timmar och pressa. John hade med behövt sola, då han har världens bonnabränna, och det blev inte bättre att han fiskade hela dagen i solen igår.

Förutom detta så ska vi åka till en vän ikväll, det är gisledagarna. Jag är gravid och inte så sugen på att gå ut men John och jag åker till förfesten en stund och sen åker vi hem o lägger oss, det är räcker. Nu ska jag kolla på Nyhetsmorgon, kanske lyckas somna en liten stund till annars åker jag iväg och handlar. Puss

Likes

Comments

Hejsan på er, roligt att några få tittar in även om jag inte är så duktig på att titta in. Men mitt liv rullar på, jag och min lilla kula mår förvånadsvärt bra faktiskt. Jag känner mig piggare nu, inte haft blödningar på 2 veckor. Känner sparkar varje morgon och kväll vilket är det häftigaste man kan uppleva. I går var vi på ultraljud. Bebis följer kurvan bra, växer så det knakar, alla organ var fina och barnmorskan sa att vi hade en fin bebis i magen, bättre blir det inte. Men det har inte varit en lätt graviditet och lättare blir det inte, jo jag mår bra bebis med men den hade vatten i sin ena njure. Enligt barnmorskan är det inget farligt men vi måste tillbaka på ultraljud i vecka 32, väldigt skönt dock att dem kollar allt noga. Igår skulle egentligen varit mitt sista ultraljud men det är mysigt att få se bebis igen innan den tittar ut.

Nu kan jag sluta skriva den/hon/han eller bebis för nu vet vi att vi ska få en liten pojke. Såklart spelar inte könet någon roll alls, det viktigaste är att han mår bra. Men det är en sån sjuk känsla att veta att jag ska bli mamma, något ska kalla mig mamma, jag ska få en son, en alldeles egen son. Jag kan erkänna att man gråter lätt när hormonerna slår om och man blir rörd av allt, och lättare blir det nog inte när det lilla livet kommer. Jag är så lycklig, aldrig mått så bra i mitt liv, vi är så lyckliga, John och jag. Vi längtar så det knakar, vi är så kära, detta är precis vad vi behöver.

Medan jag skriver detta så ligger han och sparkar för fullt, så häftig känsla. Det är ofta livat hela natten. Och nu mera är jag också uppe 2 gånger varje natt på toa, vilket jag aldrig var innan, men det gör inget. Allt är värt det!

Nu ska jag bara njuta av tiden som är kvar, för jag vet att det kommer gå fortare än man tror, och äntligen mår min kropp bra också. Min kula växer och även om jag brutit ihop ibland för msn inte är van att vara så stor, så är det så charmigt med magen ändå, och den kommer bara bli större och vackrare. Nu börjar veckorna då det växer som bara den. Helt sjukt vad kroppen är häftig. Jag är så tacksam för min kropp, för min bebis och för att jag och John gör detta. Vi svävar på moln båda två. Puss

Likes

Comments

Jag har varit lite dåligt på att höra av mig senaste tiden. Det beror på mycket, vi har varit iväg mycket, jag har inte mått så bra, lagt tiden åt annat helt enkelt.

Men idag kände jag att jag hade tid för att blogga. Igår var John och jag inne på vårdcentralen för blödningar igen, denna gången gjorde dem utförliga mätningar och prover. Nu hoppas jag att proverna visar bra med. Jag blev sjukskriven några dagar och detta är 3:e gången jag är hemma för blödningar nu. Det är väldigt tråkigt men så länge vi har fått se att bebis mår toppen och sprattlar på för fullt så är jag nöjd!

Den 5 maj förra fredagen kände jag bebis för första gången, som ett fladder/kurrande, så häftigt och jag vill känna den hela tiden nu. Min kula på magen växer mycket nu och jag ser skillnad hela tiden tycker jag! 😀

Nu ska jag upp ifrån sängen och äta frukost! Vi hörs

Likes

Comments

Godmorgon ifrån mig i sängen.
Idag sov jag fram till 10, vilket var både skönt och välbehövligt. När man är gravid kan man inte sova för mycket, kvittar hur utvilad jag är eller hur många timmar jag sovit. Jag kan alltid sova mer ändå. Måndag tisdag har jag jobbat och inte gjort så mycket annat mer än att laga mat efter jobbet och mysa med John.

Han jobbar sent nu, och man vill ta vara på alla minuter han är hemma då. Igår efter jobbet gjorde jag spagetti och köttfärssås, smidigt och enkelt. Men jag har kommit på att jag inte är en höjdare på det. Kvittade hur mycket jag kryddade, hällde i vitlök och rödvin, smakade av och tyckte det var bra men när jag sen satt och åt det så var det inte så gott.. jag får nog öva lite mer på den delen eller så får John stå för den matlagningen i fortsättningen.

Nu ska jag gå upp och värna te till mig och äta frukost, sen ska jag börja städa våra garderober. För ett tagsen sa John till mig att han ville ha en klädstol på rummet, sämsta idén jag kunde gått med på. Stolen är fullproppad och hälften ligger på golvet. Jag kikar in senare!

Likes

Comments