Sitter och knaprar alvedon just nu. Herregud, ni ska bara veta hur ont jag har. Eller ni med tandställning vet ju. Åkte ju in till Borås idag för skulle till tandläkaren och skaffa räls på nedre tandraden som jag skrev igår. Usch, hade glömt av hur ont det gjorde att skaffa tandställning för första gången, viiiiidrig smärta. Fick gummiband på ena sidan också. För bara några månader seden skulle jag nog flippat över det, var så himla känslig i början med att det inte fick vara några "konstiga" grejer i munnen för ville ju inte att det skulle se "fult" ut. Började liksom gråta första gången jag satte in rälsen (och inte pga av smärta haha). Vilken tönt jag var då, för nu kan jag verkligen inte bry mig mindre. Tycker snarare det är najs att jag har gummiband nu för det känns i alla fall som det gör något nytta :)
Det svåra är ju bara att man måste byta dem och att det bara är ca det knepigaste?

Efter tandläkarn gick jag till Espresso house och köpte en islatte. Ska nämligen försöka lära mig att dricka kaffe nu och tycker typ att kall kaffe är lättare att dricka? Särskilt när det är karamell latte med extra karamell ;))))​


Likes

Comments

​Hej på er!

Sitter just nu och har precist käkat kvälle samt dammsugit. Känner mig svintrött för vaknade upp från en (ovillig och oplanerad) tupplur för kanske 30-40min sedan? Har inte piggnat till efter den riktigt ännu. Det är väl det som är det värsta med tupplurar, att man liksom känner sig tröttare efter dom än vad man gjorde innan. Bluh.

I vilket fall var jag i skolan idag som vanligt. Vi har alltid en 2,5h håltimma varje tisdag och det är alltid lika drygt. Hade inte datorn med mig heller för hade glömt den i mammas bil, ggrrrrreat.
Aja nu sitter jag här i alla fall, och borde plugga. Dock har vi så pass mycket i skolan nu så vet knappt ens vad jag ska prioritera.
Och imorgon ska jag förresten till tandis och skaffa räls!!! Har ju räls sen innan men ska få på nedre tandraden nu också och jag bävar inför smärtan redan. När jag satte in räls för allra första gången kunde jag inte ens äta riktigt på en vecka?? Usch usch.

Aja nu får försöka ta tag i plugget i alla fall, önska mig lycka till
kramar​​​​​

Likes

Comments

Hejhej!
Tänkte dra ihop en blogg nu för skojs skull. Har haft xxx-antal bloggar tidigare, men aldrig varit något som riktigt hållit i sig. Men nu hoppas jag att det ska bli ändring på det! 
Ska i alla fall försöka så gott de går - haha.
Kramar​​

Likes

Comments