Jag undrar om de var barnen eller mammorna som tyckte om de bäst. Brandmän, de är ju nåt speciellt med dem.. Alltid någon som ska fråga efter stången också. Men man blir ju lite betuttad när man är där. Tänker på alla liv dem räddat och vilka snygga kroppar som gömmer sig under alla kläder...
Eller är de bara jag?! He he..

Nog med de. Har ju faktiskt lagt upp bilder på min helt underbara lilla brandman i detta inlägg. Kan ju inte bara snacka om dem äldre då. Jag är hemma med min son fortfarande, han är 1,5 år nu. Och de här är ett tips till er som vill hitta på en aktivitet under dagen. Bara att ringa närmsta brandstation och bestämma en dag. Kan ju vara bra att vara några stycken kanske så man inte står där helt själv och tar upp värdefull tid, brandmännen jobbar ju faktiskt på sina kroppar när dem inte är på utryckning 😜 kom jag in på de spåret igen, jaja.. Räcker så innan jag börjar dreglar mer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hemma spa när det är som bäst!

Rituals får bäst i test av mig alla gånger, alla dagar i veckan. Jag som har småbarn hinner inte alltid njuta av mina duschar eller bad, som till exempel idag när jag står med draperiet halv draget, Oliver har fått en hink med vatten som han plaskar med. Han har de bra vid sidan av och leker glatt med sin badanka i hinken. Så jag duschar på, sjunger lite bä bä vita lamm och imse vimse spindel. Men just i den stunden hittar Oliver papperskorgen inne i badrummet och slänger ner diverse gamla blöjor, toarullar och tops ner i hinken med vattnet. Jaha, de va den duschen de. Hann ju i alla fall schamponera mig. Ni fattar, när jag väl får tid till härliga duschar och bad, ja då jävlar går jag all in!! Först och främst så tar jag alltid med ipaden in i badrummet, måste kolla på någon bra serie eller film beroende på hur mycket tid jag har. Tänder några ljus och badar på. Sedan är det dags för skrubb, rakning, smörjning, nagelklippning and on and on... Ni fattar! Man måste unna sig ibland utan dåligt samvete eller att tänka på alla måsten. Ta en paus och njut kvinna!!! 

Rituals finns i många olika dofter och produkter. Alla produkter är ekologiska och innehåller naturliga ämnen, inga parabener och dessutom tillverkas allt i Europa. Ett stort plus är att rituals inte testar sina produkter på djur. En annan bra grej är att dem är sjukt snygga och ser väldigt exklusiva ut att ha i badrummet. En fin touch! 

Rituals kan du bland annat hitta i deras egna butiker, på webben, men också på Åhléns.

Likes

Comments