View tracker

Mina dagar är alltid fyllda nu förtiden. Oavsett om det är jobb, vänner, nöjen eller annat så lyckas jag alltid komma hem helt slut på kvällarna... Min uppdatering här har därmed varit dålig. Jag lovar att uppdatera er om allt som hänt sedan sist, men först måste jag komma i fas på nya jobbet och beta av en del andra mer viktiga saker. Sen; är jag mer än taggad på att kicka igång bloggen igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ytterligare ett par härliga bilder från balen, tagna med mobil.

Likes

Comments

View tracker

En dag som jag sent kommer glömma, min baldag. Tidigt gick vi upp för att sitta hos frisören ihop och bli sminkade och få håret fixat. Ett snabbt stopp hemma för att äntligen få klä på sig klänningen som hängt utanpå garderoben i flera månader, innan klassen träffades för att skåla ihop. I en bilkortege närmade vi oss slottet och väl framme möttes vi av en större folkmassa än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Röda mattan gick snabbt över och sedan minglade vi och tog kort ett bra tag. När dansuppvisningen sedan var över kunde vi alla slappna av. Efter en fördrink var det dags för en trerättersmiddag och fest. En mycket lyckad kväll!

Likes

Comments

En av många saker jag sent kommer glömma från denna vår är vår studentskiva. Jag och sju tjejer till fick i sista stund för oss att fixa till en studentskiva med temat Red Carpet. En mycket lyckad fest, där vi bjöd på mat och körde lekar där vinnarna självklart fick pris. Resten av kvällen tillbringade vi på dansgolvet, vilket inte var helt fel det heller. Vi invigde de kommande veckorna på ett perfekt sätt, tillsammans med många härliga människor!

Likes

Comments

Här har det stått tomt sedan mitten på april och sedan dess har jag knappt haft en lugn vecka. Av olika anledningar blev jag sugen på att titta in här och börja blogga lite smått igen, när tid och lust finns. Som jag nämnde har det hänt mycket sedan sist och jag har mycket att dela med mig av, inte minst bilder från min bal och student. För tillfället har jag en veckas ledighet innan mitt första år utan plugg börjar. Mer om vad jag har haft för mig och vad som ska hända senare - dags för mig att lämna huset. 

Hoppas att allt är bra med er.


Likes

Comments

Ännu en vecka har passerat och jag hänger inte med, det går alldeles för fort. Varje dag har jag saker inplanerat och plugget slutar aldrig att växa. Min vecka har varit bra! Mycket plugg men för det mesta i solen, ett par långpromenader, en myskväll med två favoriter, ett besök i Motala för en lunch ihop med mamma, ett par timmar jobb och sist men inte minst en efterlängtad helg! Jag har tagit det lugnt, tagit ikapp en del sömn, jobbat, varit i Linköping för fika och presentshopping, filmkvällar och mycket serietittande. Jag kan inte beskriva hur skönt det har varit, kommer inte ihåg sist jag hade en såhär lugn helg och jag har glömt bort hur skönt och behövligt det är ibland.

Idag har jag gått runt i myskläder hela dagen, fixat med studentinbjudningar och kollat serier. Jag funderar på att ta mig ut en sväng dock, för att få lite luft och motion. Annars ska min dag fortsätta i samma spår; en kopp te och serier, ah - så skönt!

Puss!

Likes

Comments

En välfylld helg börjar redan lida mot sitt slut. I fredags satt jag och sju tjejkompisar kvar efter skolan hade slutat och fixade inför en studentskiva vi ska ha lite längre fram! Tack vare umgänget och en stor påse lösgodis så fick vi mycket gjort på ett par timmar.

På fredagskvällen åkte jag in till Linköping ihop med min fina vän Ebba. Vi åt gott på Yellow Fellow, tog ett par glas och pratade om och skrattade åt precis allt! En väldigt mysig och lyckad kväll.

Lördagen innebar sovmorgon, serietittande, en promenad och framåt kvällen lite festligheter. Vi samlades ett gäng hos Frida där vi tog ett par glas, körde olika lekar och hade det allmänt trevligt!

Idag har jag inte tagit många steg. Största delen av dagen har spenderats framför favoritserien, men en liten promenad har jag hunnit med. Nu ska vi äta middag, pasta med champinjonsås, så himla gott! Sen ska vi slå på en film här hemma och njuta innan det är dags för en ny vecka igen!

Puss

Likes

Comments

God mat är något jag aldrig tvivlar på när jag besöker mina kusiner. Idag bjöds det på bland annat en otroligt god pastasallad, en fantastiskt god paj och mycket annat. Förutom mat ägnade vi oss åt tipspromenad, presentöppning och mycket annat!

Puss!

Likes

Comments

Min lördagskväll tillbringades med ett härligt gäng! Vi träffades hemma hos mig, lagade lite mat, tog ett par glas, pratade skit, körde lekar, lyssnade på musik och hade det riktigt mysigt. Vi bestämde oss sedan för att dra en sväng in till Linköping! Kvällen slutade relativt tidigt och det är jag tacksam för idag, då jag både varit på kalas och skrivit på gymnasiearbetet ihop med Sabina under dagen. Den tid som återstod av min eftermiddag spenderades i soffan framför serier med en skål jordgubbar.

Dags att ladda upp inför en ny vecka, lite segt när man fått vara ledig ett tag. Jag är dock övertygad om att jag kommer att ändra mig när jag får träffa min klass och tagga till studenten!

Puss!

Likes

Comments