View tracker

catch up

Hej hörni!! Denna veckan har jag faktiskt haft fullt upp. I måndags hade jag matte kl 8, sen hämtade mamma mig på skolan och vi satte oss i bilen för att övningsköra. Har 3h håltimme varje måndag så det var perfekt att hon kunde plocka upp mig direkt efter matten. Vi körde en bra stund, gick i några butiker och sen lunchade vi tillsammans innan hon släppte av mig på skolan igen. Slutade skoldagen tidigare än väntat så jag Amanda och Lovisa gick ner på stan. Fick med mig en julklapp till R hem och ett par skor till mig själv. 15.30 skulle jag och Amanda på event där vi hängde tills 17-tiden och blev även bjudna på en såå god (och sen) lunch på Waynes Coffee. 17.15 hade jag tid hos min nageltjej Alexandra då jag skulle fixa en trasig nagel, det gick fort och jag blev lika nöjd med resultatet som alltid!!! Sprang hem till Amanda, fräschade till mig lite och sen gick vi ner till stan och satte oss på Pinchos. Vi firade Amandas EM-seger med något glas Cava och 20.30 skulle vi på bio. Vi såg den där före-HP-filmen jag inte ens minns namnet på.

Igår hade jag skola, körlektion, möte och sen gick jag och Lovisa på en match. Är inte ett dugg sportintresserad men det visade sig att han också var där och det gjorde handboll till världens bästa sport för en kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Texter

Förväntan. Jag har en sån hatkärlek till den känslan. Kärlek till den när man sitter på bussen och vet att han väntar på en när man kommer fram, att om exakt två hållplatser kommer man få kasta sig i armarna på honom. När man äntligen sitter i bilen påväg till flygplatsen för att åka på en resa man bokade för månader sen. Pirret i magen som inte försvinner för nu händer det där jag varit så förväntansfull över. Hat till när man blir besviken för att man förväntade sig någonting. När han inte alls står och väntar på en utan är 20 minuter sen och man får stå ensam i kylan och vänta. När planet är inställd. När pirret och fjärilarna dör av besvikelsen och istället förvandlas till en klump i halsen och tårfyllda ögon för att du än en gång råkade bygga upp en förväntan och förhoppning som i vanlig ordning krossas och gör dig besviken som så många gånger förr.

Förväntan. Hatkärlek till den känslan.

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Vinkväll på Pim's med min ladiiiiieeees för några veckor sen

Igår var det en lugn kväll. Låg i hans famn och försökte intressera mig av en Bayern-match, var vaken alla 90 minuter inklusive pausen trots att ögonlocken vägde tyngre än någonsin. Things you do for love ;-) Pussade på honom in i det sista och trillade in hos Lovisa runt midnatt. Vi sjöng till Lady Gaga, Beyonce och Britney Spears alldeles för högt och med alldeles för mycket inlevelse. Fuck vad man hade rockat artistyrket, mina shows hade varit slutsålda på sekunden.

Idag har jag jobbat, end of story. Är sjukligt trött så det blir tidig läggdags för mig idag. Puss på er.

Likes

Comments

Texter

Jag är en drömmare. Jag dagdrömmer hela tiden, fantiserar, bygger upp scenarier i mitt huvud, förlorar mig själv i mitt eget önsketänkande. Jag drömmer mycket om kärlek och hur det ska gå till. Hur det känns att verkligen älska, hur det känns att bli älskad av någon. Jag är bra på att drömma, fantisera, jag tar ofta i också. Överdriver, bygger upp förhoppningar som egentligen inte är baserade på ett skit. jag vill att det ska vara som på film, det har jag alltid sagt till mig själv att jag vill. Men självklart aldrig fått uppleva. Tills nu.

Nu då? När jag har träffat honom som ger mig kärlek som på film. Som skriver godmorgon och godnatt och jag tycker om dig är kär i dig vill bara vara med dig. Han som sätter sig i bilen klockan sju på morgonen för att jag sagt att jag inte tycker om att vakna upp utan honom. Han som inte bara tar och tar och tar utan som ger mig så otroligt mycket. Som uppskattar mig och skrattar åt mina dåliga skämt och tycker jag är fin även fast jag faktiskt ser ut som ett vrak. Han som får mig att inte känna mig som ett vrak längre, även om jag borde det. Jag är livrädd för vad den här kärleken kommer att göra med mig. Men det är värt den risken.

Likes

Comments

Vardag

Igår var det 200 dagar kvar till studenten. Släpade my sick ass till skolan för att ta del av firandet på skolan och skicka in affärsplanen som hade due date. Skippade lunchen och sprang ner för den långa trappan och slog armarna om honom istället. Bättre än någon trött grönsaksgryta. Pratade lite, pussades lite och sen studsade jag upp för den där långa trappan, som jag egentligen hatar, igen. Trillade in hos Lovisa ett tag och slängde mig direkt i sängen. Vi pluggade teori tillsammans, skrattade och lagade mat. Sen gick jag till högskolan för att ta bussen en station till min körskola. Om några veckor kör jag upp.


Fulfina centrum kl 10 en kall söndagsmorgon

Likes

Comments

Texter

Vi tre gick genom handelskorridoren, förbi cafeterian, naturkorridoren, pratade om någonting som jag inte minns vad det var. Jag skrattade, flikade in med någonting, höll med. Fortsatte att gå mot matsalen. Kom in på helt andra tankar samtidigt som konversationen spelade sig vidare runt om mig, men jag var långt ifrån den. Jag tänkte på honom, hur han luktade, hur det känns när han lägger armarna runt om mig, hans läppar tryckta mot mina, det sneda leendet, fjärilarna i magen, hur många timmar det var sedan jag såg honom sist och... och...

"Hallå!! Stina?" hör jag den ena säga.

"Men, tror du hon hör eller? Hon är ju kär." svarar den andra.

Likes

Comments

Lovisa när vi lunchade i fredags

Kompledigheten från lördagens skolaktivitet kunde inte komma mer lägligt. Igår vardag hes men i morses när jag försökte säga någonting kom det bara fram en väsning och något pipljud. Har motvilligt försökt hålla munnen stängd hela dagen, omväxlande men behövligt. Legat i min säng och sett alldeles för många serieavsnitt, lagat mat som faktiskt blev bra och slagit in julklappar haha... Imorgon kommer han hit, tidigt.

Likes

Comments

Vardag

Klockan 07.20 stod jag huttrandes i duschen i morse och efter det försökte jag få mig själv se någorlunda bra ut. 08.15 låg han i min säng och jag har aldrig uppskattat en tidig morgon så mycket. Tusentals pussar senare åkte vi in till stan. Han skulle klippa sig och sen vidare till jobbet och jag skulle äta lunch på stan med Lovisa. Vi gick en kort promenad tillsammans i regnet. Jag avskyr egentligen regn men när jag fick hålla honom i handen var det plötsligt inte så illa. Vi kysstes och skiljdes åt.

På stan var det black friday-kaos. Det lilla centrum som en vanlig fredagskväll brukar stå halvtomt kryllade utav människor. Jag älskade det. Fick med mig ett par himmelska byxor, lite julklappar och annat smått hem. Nu ligger jag framför nån ny kriminalserie och har redan ångest över att jag behöver gå upp 06.00 på en lördag.

Likes

Comments

Vardag
En av mina bästa vänner Amanada, i hennes bil, när vi var sambos ett par dagar.

Klockan 09:10 var det samling i b-korridoren och gud förbanna den som var en endaste minut försent. "Tjugo över stängs portarna och ingen kommer in efter det!!!" Sas det men när vi väl satt där i hörsal A och klockan var 09:30 stod dörren fortfarande öppen och folk trillade in en efter en. Prins Daniel och tre andra höll en föreläsning om entreprenörskap i sisådär nittio minuter eller så och lärarna betedde sig som att detta var den största dagen i stadens historia. Jag satt mest och drömde om vad jag ville göra i framtiden. Kom fram till att jag vill äga en liten butik som bara skriker MIG, vi får se hur jag tar den drömmen vidare.

Satte mig på bussen hemåt och försökte läsa ikapp boken R gav mig. Vill kunna ge feedback, kom till kapitel sju. Sen gick jag hem med datorn i ena handen och i den andra en påse fylld med 5st pepparsalami som pappa beställt, de luktade så äckligt att jag ville spy. Ångesten angående julklappar har stigit mig alldeles för hög så jag köpte ett par på nätet, skönt att kunna checka av några punkter iallafall. Nu ska jag plugga teori och lyssna på kärleksmusik.

Likes

Comments

Vardag

Idag är det måndag vilket faktiskt är asdrygt. Tog mig en sovmorgon för jag tyckte att jag förtjänade det och för att vädret var pissigt. Sprang iväg på en körlektion och satte mig på 1an hem till Lovisa. Gick av vid högskolan, slog in portkoden, inne. Skickade ett sms och tio minuter senare stod han utanför. Slängde på mig skorna, struntade i jackan. Kastade armarna runt halsen på honom och fick en sån där kyss som gör att det pirrar i hela kroppen. Tog honom i handen, pratade om dagen. Kysstes igen. Och igen. Och igen. "Jag kunde inte låta bli att träffa dig idag." En sista kyss, hejdå jag saknar dig redan.

Klockan 15.30 var det redan mörkt ute, det regnade och var nästan inget folk alls på stan. Slökollade i några butiker och köpte mig en halsduk, en varm ljusgrå. Jag och Lovisa ville sätta oss på ett mysigt café och prata skit hela kvällen. Slutade med en fryspizza hemma hos Amanda. Fått sms med osynligt bläck och har en huvudvärk som får mig att vilja dö.

Likes

Comments

Instagram@stinahagstedt