Header

​Hej! Jag kom hem från uppsala igår. Det var verkligen jätte kul att vara där och hade gärna stannat några dagar till. På onsdag bär det av mot konfaåterträff. Jag är verkligen jätte tagg för det. Är lite nervös också.  Men det går nog bra! 

Idag har jag inte gjort så mycket, och det blir ingen innebandy ikväll heller. Ja gska försöka redigera så många bilder jag kan idag så jag kan fixa ett inlägg med masssa bilder från uppsala.

Ha en fortsatt bra måndag, kram!

Likes

Comments

Idag har vi mest gått på stan, vart på museum och ätit mat. Har fotograferat en heldel men det kommer ut när jag kommer hem.
Senare vet jag inte riktigt vad som händer. Ny ska vi bara ta det lugnt.
Så glad påsk. ska försöka skriva ett inlägg innan jag somnar.

Likes

Comments

Jag har tänk mycket på en sak den senaste tiden. Det här med att tjejer och killar inte behandlas lika. Nu kommer ni säkert tänka "Oj ett till feministiskinlägg". Nej jag tänker inte sitta här och skriva om att tjejer har lägre lön än killar.
Grejen är det att vi tjejer säger alltid att killar ser oss som objekt. Dom sätter upp en bild om hur vi ska se ut, oj vad jobbigt. Vi ska va smala, långt hår osv.
Så du har aldrig tänkt på att killar bara har sexpack, starka armar och synliga kindben i reklamer? Jag tror killar bryr sig precis lika mycket som tjejer.
  Jag vet inte vaför det ska vara såhär? Vi vill väl ha det jämställt eller? Då kan det vara bra att börja någonstans. Vi ka ske inte behöver börja med det största. Detta kan även vi lösa. Genom att sluta sätta upp en bild på hur din drömkille ska se ut? Visst det första du ser är utseendet, grejen är det är persobligheten bra blir utseendet bra. Är personen snygg men är en skit som person, blir personen genast ful, tro mig.
  Så jag hoppas att vi kan sluta sätta bry oss så mycket om utseendet. Alla är olika, det är det som är så underbart. Så jag hoppas att vi bara kan släppa det här med utseende, sedan även att vi ska sluta tro att vi tjejer har det värre. Så är det faktiskt inte, tänk på saken.

Och en sista sak. Det är helt okej att en tjej lägger ut en sådan här bild. Hade en kille lagt ut en bild fast med att tjejen skulle va smal, långt hår osv, hade han vart en idiot? Har jag rätt?

Likes

Comments

​Hejsan! Kom hem från skolan för ungefär två timmar sedan. Idag har jag inte haft en vanlig skoldag utan vi hade FNkonferens. Det gick faktiskt rätt bra. Men nu har jag äntligen påsklov! Så skönt att får slippa skolan ett tag och hinna pusta ut. 

Imorgon åker jag till Uppsala! Jag är fett taggad faktiskt, så kommer hem på söndag och på onsdag br det av till konfaåterträff! Detta kommer bli ett bra lov! 

Kram

Likes

Comments

Just nu sitter jag och väntar på att parneviks ska börja. Jag har gjort bananpannkakor och det måste vart det godaste jag ätit på länge.
Så nu ska jag återgå till att vänta.
kram

Likes

Comments

​Hejsan. Idag har jag inte vart i skolan, utan vart på en gymnasieskola och gjort antagningsprov. Jag gjorde det för Estet, med inriktning Estetik och media, kan säga att det är foto. Jag börjar blir mer nyfiken på den linjen. För det är inte mitt förstahandsval utan mitt andrahandsval. Har valt Barn och fritid som förstahand, den skolan har även idrotter, så då kommer jag förmodligen få träna innebandy två ggr i veckan, på skoltid. 

Hoppas det går bra för alla ni som väljer gymnasier i år och ni kommer in på det ni vill!

Kram

Likes

Comments

Hej alla fina. Idag har vart en ganska snabb dag ändå. Skolan gick väldigt fort,det var en bra dag. Började med matte och efter det dans. Det var faktiskt ganska roligt på dansen,blev förvånad att jag ryckte det hahah.
Sedan har det även vart "Rocka sockorna" idag. För er som inte vet vad det är är det en dag då man bär olika stumpar på sig. Man kan också säga att det är "World down syndrome day". Så jag hoppas verkligen att ni haft olika strumpor på er. Jag hade helt glömt det. Men jag och Busaba bytte faktiskt på idrotten, det syntes även mer vilket gjorde det ännu bättre.

Nu ska jag återgå till plugge,har prov på onsdag, phuuu.
Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Likes

Comments