Header


Jahapp då var den här dagen över och den har väl vart helt okej, mötte upp Malin efter skolan och vi gick på stan och fixade lite saker. Hamnade tillsist inne på Josbaren och guud vad mysigt det var där, gott också!
Nu på kvällen så har jag träffat Frida och ätit våfflor med henne och hennes syster Emmy, vi kollade även på nya Beck som enligt mig var lite halvsådär hmm ja. Innan jag gick därifrån så blev det en lång kram, usch kommer sakna henne så.. Men två veckor går snabbt, både hoppas och inte hoppas jag, hehe.

Ja och imorgon vid den här tiden sitter vi på planet, helt sjukt är det men äntligen händer det. Har varit på bra humör hela dagen p.g.a det, och är det fortfarande. Men nu är det dags och sova mycket som ska hinnas med imorgon. PUSS & GOD NATT

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tre plagg jag beställt från Nelly. Två korta toppar, en vit och en svart. Satt skitbra på!

Sedan även en helt vanlig långärmad svart tröja med en galet snygg öppen rygg, dock svår att få snygg på bild. Hehe snyggt att lappen sticker ut dessutom;)Likes

Comments


I söndags började jag att packa lite inför resan, har en del kvar men en början blev det iaf. Efter det tog jag ett långt bad tillsammans med en bra film och chips hehe.. Väldigt mysigt och oftast så mina söndagskvällar ser ut.

Igår och idag har jag inte gjort ett smack, stannat hemma från skolan även dessa dagar eftersom jag visste att jag inte skulle missa något speciellt och då tycke både mamma och jag att det var bättre att jag var hemma så att jag blev frisk helt och hållet tills vi åker. Men imorgon ska jag iväg, behöver inhandla lite sista grejer till Thailand och sen så ska jag och Malin iväg på en grej, haha.

Likes

Comments


Min helg har varit så bra, igår kom min bästis hit och nu på förmiddagen även en till underbar vän, jag är snart frisk och det är så nära till Thailand att det är sjukt. Livet är bra nu.

Likes

Comments


Tänkte börja visa er lite bilder från min resa till Mallorca, var där för ungefär ett år sen och det var så fint! Så vänta er ett inlägg var och varannan dag i några dagar med fina bilder därifrån :)

Likes

Comments

tidigare idag

Gick upp tidigt idag och duschade, tog två alvedon och kände mig efter det lite piggare och fräschare så jag följde med pappa och mamma in till Örebro. Men det var väl inte helt rätt beslut eftersom jag ännu inte är frisk men klarade mig genom timmarna därinne och sov på vägen hem. Fick med mig lite saker bland annat det i tidigare inlägget och sen lite impackning samt schampo m.m som behövs till Thailand.

När jag kom hem så fotade jag det jag köpt och sen la mig i sängen och kollade på en Falk film, bästa som finns. Somnade till någon timme också och det var så skönt, jag behövde det! Nu ska jag nog ta mig något att äta och sen invänta GLADIATORERNA, ååh har längtat så länge på det här! Älskar, älskar gladiatorerna så den här kvällen kommer bli bra. Ännu bättre blir den också för att den spenderas med mamma och för att vi har västkustchips hemma, underbart gott är det! Efter gladiatorerna så ska jag och mamma se nya Beck, den skulle ju ha "världspremiär" på Cmore ikväll haha jo tjena den finns ju redan på swefilmer. Så yes ett tips till den som inte vet vad den ska göra denna lördagskväll :) 


Likes

Comments


Likes

Comments


Hade inte tackat nej till någon av Triangls nya bikinisar, gud de är så läckra och jag älskar färgkombinationerna, lite crazy yep det är väldigt schysst! De är också väldigt bra med snörning i underdelen eftersom många är rädda att den ska sitta åt på grund av det tjocka tyget, vilket jag kan hålla med om att den lite gör men inget farligt så länge du har rätt storlek. Tyvärr så är ju de här bikinierna väldigt dyra i både pris och tull, jag har en därifrån som jag har beställt till Thailandsresan och jag ÄLSKAR DEN den är så så fin! Blev så glad när den passade för man har ju hört att dem är lita annorlunda i storlekarna, jag tog S i överdelen och M i underdelen och visst det sitter helt okej men L i underdelen hade nog inte skadat haha big booty. Nej men sen vet man inte hur mycket det skiljer mellen M och L det kanske är jätte mycket så att L istället skulle bli för stor. Ja det är svårt det där men jag är illafall supernöjd med min och skulle mer än gärna beställa en till, men det får vänta till efter sommarlönerna tror jag. Här under ser ni den bikini jag har införskaffat mig.


Likes

Comments


I dag glider månen in framför solen och förmörkar vår tillvaro under två timmar. Detta ska redan ha inträffat och månen ska ha börjat täckt solen redan vid kl. tio och de säger att det ska hålla i sig uppåt två timmar. Men våra ögon skadas av det här eftersom vi i vanliga fall inte klarar av att titta på solen och det gör vi inte nu heller. Men vi får känslan av att vi kan det eftersom att mesta av solen täcks av månen. Men solstrålarna som kommer ut på sidan är fortfarande skadliga även om inte vår reflex känner av det, det gör man ju när man kollar på solen i vanliga fall, man kollar upp men lika snabbt bort eftersom det gör ont i ögonen. Så tänk på det här och skydda era ögon genom ett par speciella glasögon eller något liknande.

Barn ska vara mer utsatta för detta eftersom de har större pupiller och på så sätt extra känsliga mot ljuset som månen inte täcker och de tar även åt sig ljus mycket mer, så läkare har gått ut med att barn helst ska stanna inomhus och vi unga borde skydda oss med skyddande glasögon.

Jag tycker att det här är ett ganska coolt fenomen och det är därför jag skriver om det, det är intressant också att vi här i Sverige inte kommer att uppleva en sån här "stark" solförmörkelse fröns om 24 år, det sjukt faktiskt.


Likes

Comments