Denna fredagen bäddar jag ner mig i soffan med gott samvete. Tenta färdigskriven (som jag TROR gick bra...), alla ärenden klara och inga måsten! Nu rullar livet på måste jag säga, jag har verkligen ingenting att klaga över och jag är bara så nöjd för tillfället. Visst är det skönt när det kan kännas så ibland?

Min lördag kommer dock starta med ett besök i tvättstugan och sedan ska jag vidare på lite kick-off och annat under dagen. Jag ska sen på söndagen städa ur min andra lägenhet som jag inte bor i för att sedan ge nycklarna till hyresvärden. Så lite har jag att göra under helgen men det blir inte allt för hektiskt som tur är. Veckan som har varit har verkligen varit allt annat än lugn och jag behöver få varva ner lite känner jag.

För övrigt så smider jag lite planer över min hall fortfarande och jag har inte riktigt bestämt hur jag ska ordna med förvaringen ännu. HUR krångligt är det inte? Speciellt när man ska tänka praktiskt, funktionellt, hållbart, snyggt och ekonomiskt i samma veva... men det ordnar sig nog, lite färg och smarta lådor och fina dörrknoppar 💭💭💭


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag flyttar om två veckor och jag troooor att mitt första projekt blir hallen. Så mycket man kan göra med små enkla knep. Dock måste jag ju vänta ett tag men det ska bli så kul att få fixa och dona!


(Bilderna är hittade på Elle) 

Likes

Comments

Jag och sis var på Way out West i helgen. Vilken bra helg det blev!! Förutom när regnet kom ikapp på lördagen och vi gav upp ganska tidigt men annars är jag supernöjd med allt!

Major Lazor
Sabina Ddumba
George Ezra
Frank Ocean

Oskar Linnros
Linnea Henriksson
Mac DeMarco
Band of Horses
The shins

Osv osv osv

Likes

Comments

God morgon! Hoppade precis ur duschen och ska snart göra mig i ordning för dagen och börja förbereda min flytt lite grann. De skulle tydligen stänga av vattnet i huset idag och det upptäckte jag när jag stod i duschen med tio liter schampoo i håret. Får se hur frisyren slutar upp...

Idag tänker jag tillbaka på Valencia. Jag vill åka tillbaka snarast! Jag hann knappt se särskilt mycket men det var 36 bra timmar jag spenderade där.

Ibland tyckte jag att tiden i Spanien var tuff eftersom när man är utomlands förknippar man det med resa, njuta och uppleva olika ställen på olika sätt men jag kunde inte aldrig rikta få den känslan eftersom jag fortfarande var student och att jag fortfarande hade ett annat syfte med resan. Jag upptäckte så klart nya saker varje dag men på ett mer vardagligt sätt. Mitt liv i Sverige speglades väldigt mycket med livet där nere, förutom miljön. Och även om ett miljöombyte kan göra stor skillnad fick jag aldrig den frihetskänslan uppnådd som man kanske förväntade sig. Det är nog egentligen det enda jag känner att min resa inte gav mig. För jag fick hur många andra positiva upplevelser som helst så jag tänker absolut inte gräma mig över det. Dock funderar jag på när jag nästa gång ska ha tid att åka iväg. Det finns väldigt många olika typer av resor jag vill göra, till och med i lilla Sverige. It is time to make plans people!

Nu är det bara tre dagar kvar till festivaldags och jag har inte riktigt några förväntningar ännu. Sist jag besökte Way out West plankade jag in för att se Outkast. Det var värt men detta året fick det bli en hel betald helg istället får två obetalda timmar! Hehe

puss

Likes

Comments

Nybyggt växthus hos pappa.Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hej! Velandets mamma här. Jag tänker förvarna och säga att det kanske blir lite bloggande ändå.

Sitter nu i (om)skrivande stund och skriver om inlägget för att jag var för snabb på tangenterna (igen) och råkade radera inlägget.

Har haft ont i ryggen nu i tre dagar så försöker varva vilande med lite lätta promenader och alvedon. Vilket verkar fungera bra. Snart är jag nog snärt som en ärta igen!

Jag ska om en dryg timma åka med min syster på en liten shoppingrunda och sen hem igen för att laga lite mat och så där. Jag är ledig från jobbet idag så jag försöker ta det lite lugnt.

Och jo! Jag ska flytta (igen)! 14:de gången på mina 22 år. Men denna gången är lite mer speciell det blir nämligen min absolut helt egna lägenhet! Så en liten tanke jag hade in mind är att ni ska följa med på min inredningsresa på 38 kvm. Vi får helt enkelt vänta och se!

Likes

Comments

I lördags var vi på Håkan. Det blev en spontanare med sista-minuten-inbjudan. Jag är inget stort fan egentligen men blev ändå lite kär i honom den kvällen!

Likes

Comments

Nu har jag legat från klockan 22 och funderat på olika saker och jag har kommit fram till att det blir inget bloggande. Jag vill skriva och dela med mig men ändå inte. Jag vill inspirera och inspireras men det finns andra sätt att göra det på.

Jag är en sån person som är ganska beroende av sociala medier men vill egentligen inte vara det. Jag har åsikten att det finns för många som använder sociala medier till att hemligt meddela "se på mig! Jag är så duktig!" medan många gånger gör jag precis likadant själv. Jag har hamnat i någon slags dubbelmoral-bubbla och det gör mig ångestfylld. Vad är rätt och vad är fel när det kommer till att dela med sig på sociala medier?

Jag hoppas i alla fall att alla ni där ute följer era drömmar, skiter i vad andra tycker och har på er eran välförtjänta krona! Och glöm inte att livet är mer än bara ett inspirerande instagramkonto!

Låt oss välja bort oro och ångest och välja hälsa och kunskap! Puss och kram <3

Likes

Comments

Jag har precis kommit hem från jobbet och jag har nu bråttom med att slänga i mig en macka, byta om och cykla upp till löparspåret för lite träning. Min kusin som spelar handboll är min nya PT haha. I Spanien var jag extremt dålig på att träna så nu blir det till att ta igen det över sommaren. Jag önskar att jag vore en sådan människa som gillar löpning men än så länge är stegen något för tunga och jag vill bara kräla tillbaka till soffan.

Nu väntar en hel arbetsvecka och det ska bli skönt för då slipper jag gå hemma rastlös. Men är det inte lite så att när man är ledig blir man rastlös och när man jobbar har man plötsligt 100 saker att göra?

Ha en supervecka amigos!

Likes

Comments