Hur tusan hann jag med livet innan 3e barnet kom? Man har fått höra att den värsta övergången är från att ha 1 barn till 2 men tvivale jag tror nog det är det 3e barnet som ställer till det lite. Inte för att han är jobbig och krävande utan helt enkelt för att tiden inte räcker till längre.

Fast nu när jag tänker på det lite mer och hör pälsbollen bredvid mig smaska i sömnen så minns jag att vi för 2 år sedan inte hade några husdjur. Det är där skon klämmer helt enkelt. Då är det ok att jag förlorat en bit av mig själv. Kom jag ihåg att mata hundarna förut? (ropar på F och frågar, jodå han hade matat hundarna. tur)

Kontentan av det hela är alltså denna. 2 barn var jobbigt. 3 barn, 2 stora hundar och 3 katter är ännu jobbigare.

Men jag får fina fransar med 3-4 veckors mellanrum, det är "egentid" det. Ryser vid tanken på det begreppet, egentid, brrrr. Men den avhandlingen tar vi en annan gång. tjing.

Likes

Comments

21 April, dagen då Mio rullade iväg på vardagsrumsgolvet och mamman trodde hunden hade ätit upp honom tills han återfanns under en filt han hade dragit över sig.

Första dagen på den absolut jobbigaste helgen som existerar hos oss. Fredrik jobbar eftermiddag fredag-söndag vilket innebär kaos, kaos i köket efter dagens måltider. Kaos i badrummet efter toabesök, potträningar, handtvättningar efter utelek och kvällsbad. Kaos i lekrummet. Kaos i vardagsrummet efter soffklättring och kojbygge. Kaos i mammans huvud som är fyllt med snor på grund av svullna bihålor. Kaos. Men det är mitt kaos som skapas av mig och mina barn, så det är bra kaos. Men ändå, fy för eftermiddagshelg.

Likes

Comments

Ett dygn har gått och jag har insett att jag kommer bli den sämsta bloggaren någonsin. Ber i förväg om ursäkt för det.

Har påbörjat det här inlägget minst 10ggr men i slutändan bara raderat allt. Jävla skit. Vem skulle vilja läsa den här smörjan!? Ja men du kanske förstår. Så mycket att säga men så få ord blir skrivna.

Men här är det, mitt första inlägg.

Likes

Comments