Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hello darlings, jobbat förmiddag i butiken. Kom hem ganska sent igår och fick alldeles för lite sömn. Åt god mat, drack lite vin och hade det trevligt med mina tjejer. Har nu efter jobbet spenderat min eftermiddag i soffan och gjort allt möjligt för att bli pigg, går inge vidare. vet inte hur jag ska orka ladda om batterierna inför träning om ett par timmar. 

Likes

Comments

Hello lovies, länge sedan jag skrev ett inlägg här såg jag. Vad har hänt i mitt fantastiskt spännande liv på senaste tiden? Jo min syster har tagit studenten, jag har firat min sambo på hans födelsedag, hängt lite för mycket på trädgårn och druckit drinkar, jobbat, startat ett damlag i min barndomsby och tagit det lugnt. Så kan väl inte direkt påstå att mitt liv är så spännande men himla bra ändå. Har idag spenderat min lediga dag på gymmet och ska nu vartefter ta cykeln till min pärla och umgås med henne. Ha en fin onsdag kära ni.

Likes

Comments

​I lördags var gick min syster och kristoffers syster på bal. Fick äran att fixa håret på dem båda medans min duktiga kusin sminkade. Hur vackra är dem inte? 

Likes

Comments

​Alltid med mig, aldrig glömd. 

Likes

Comments

Spenderat min helg med utgång, vin och mys med mina tjejer samt jobb. Vaknade upp idag efter ca 12 timmars sömn och är lite piggare en vad jag varit den senaste tiden. känner att alkohol, sömnbrist och stress bryter ner min kropp. Behöver få in bättre rutiner en vad jag har för tillfället. Ni vet det gamla vanliga äta bättre samt regelbundet, träna för att stärka kroppen, se till att få tillräckligt med sömn, stressa mindre osv.

Så himla skönt att vara ledig idag. Har som sagt sovit ut, städat så gott det går i röran, röjt undan all disk, tvättat och tagit tag i allt jag legat efter med. Har ingen ork att hitta på någonting idag så väntar tills kristoffer kommer hem, då ska vi iallafall bege oss ut på en löprunda. take care lovies. 

Likes

Comments

Det här fina armbandet köpte jag till min syster i födelsedagspresent. Hur fint är det inte. 

Äntligen fredag, jobbar hela helgen men det gör mig ingenting. Igår kom älskade essie och stoffe på besök, fick jätte fina presenter utav dem. Tack snälla. Idag ska jag till salongen och jobba hela eftermiddagen, har fullt upp. Och ikväll ska jag eventuellt fira en gammal klasskompis, himla länge sedan vi sågs. Ha en fin fredag lovies. 

Likes

Comments

Ska göra mig iordning och åka till salongen, har hela eftermiddagen uppbokad. Så skönt att ha ett par timmar för sig själv innan jobbet. Hade tänkt att spendera mina på gymmet, men hade ingen ork när jag väl var där så gick hem och åt frukost.

Likes

Comments

Är så tacksam över min fina familj och mina fina vänner. 

Kan inte förstå att min födelsedag redan är här. Blev uppvaktad på med kaffe, frukost och presenter på sängen utav min sambo. Fick dem fina smyckena utav honom som jag så länge suktat efter på jobbet. Har haft brandövning med arbetskamraterna nu på morgonen och precis kommit hem. Ska fixa och dona tills ikväll då min familj kommer förbi och firar mig. 

Likes

Comments