Hej! Känner några av er igen det här?

Lång tb till gymnasiet och en photoshoot av Magnus med mig som modell. Vill ut och fota när jag ser dessa backstage bilder! Ska leta upp resultaten av bilderna så jag kanske kan visa er!

Likes

Comments

Tre bilder som min fina vän Emma tog när vi åt ute på Yellow Fellow i Linköping. Det är så viktigt för mig att få träffa sina vänner i vardagen och helger för att prata, skratta och dansa. Det är vad jag mår bäst av, utan alla mina vänner skulle jag aldrig bära. Hade min snygga vinterkappa och min jobb-kasse från mitt älskade gymnasium, mtu. Vill ni att jag snor en kasse åt er också så säg till, haha!

Likes

Comments

En tb, den här kvällen var så bra! Åkte med Elin hem till Emma och år kräftor, sjöng och dansade. På morgonen åt vi jätte god frukost! Ville bara visa lite bilder.

Likes

Comments

Här är bilder från första dagen i Spanien, vi stannade en natt på Alicante. Gick runt hela dagen, upp till ett slott och längst stranden.

Nu bor vi på nionde våningen i en lägenhet, med utsikt över havet.

Likes

Comments

Här får ni se tre fina bilder från idag. Efter skolan gick jag och mina fina vänner ner till stan, köpte goda saker och tillslut hamna både kjolen och tröjan i en påse från h&m. Kjolen kommer förhoppningsvis passa till mitt student linne jag köpt.

Jag och Emma gick även och köpte glass på Bosses innan hennes dansträning. Hon och jag har ju dansföreställning nästa vecka, jag kommer köra måndag och onsdag på forumteatern runt klockan 18.00, missa inte det mina vänner!

Likes

Comments

Wow, var min reaktion när jag såg den här bilden idag. Min fina vän Elin Hulterström har både sminkat, fotat och stylat mig här. KLICKA HÄR för att följa hennes blogg och hon kommer säkert visa resultatet på hennes projekt Color Speaks sen när det är klart också.

Vad tycker ni? Var det en schysst bild? 

Likes

Comments

Torsdag - Hår donut - Glitter / Polotröja - H&M / Jeans - Monki /
Foto: Jakob Persson Redigering: jag

Likes

Comments

Hej! Hemkommen från skolan för en timme sedan ungefär, ska äta mat sen bege mig till fotbollslags möte. Idag i skolan har det blivit ännu fler sålda toast och choklad. Älskar närvaron att sitta bakom våran cafeteria o prata med folk i skolan man annars inte pratar med så mycket. När klockan börjar närma sig fyra på eftermiddagen så drar vi på musiken och dansar balett runt alla bord o stolar. Haha, det skulle man kunna säga va mig och elin i ett nötskal. Drog även med Jakob ut och fota min outfit idag som vanligt. Har förresten glömt att berätta att han skaffat en blogg, så inte bara han som fotar mina outfits bilder utan jag passar på att fota hans. Här hittar ni dit (och ni finner även inlägg om träning, bra mat o tips). Klicka er in för ni lär inte ångra er.

 Jacka - Gina Tricot / Halsduk - Lindex / Linne - BikBok / Byxor - H&M / Halsband - Outlet Mantorp / Ringar - Monki / Nagelack - H&M
Likes

Comments