Har precis läst och fixat det sista inför fysikprovet imon... Ska upp kl 5.30 sen drar jag till ishallen och tränar.. Sen blire fysikprov..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Duktiga vi som jobbarLikes

Comments

Ååh asså orka!! Jag är sämst på att blogga! Nehe!! Nu ska jag börja blogga igen! Jag ska blogga varje dag!
Just nu sitter jag och mina tjejor och pluggar i biblioteket... Idag imorse så vart jag yr, när jag cyklade såg jag dubbelt och aah.. Svimmade når jag kom t skolan.. Fick åka t vårdcentralen och det kom sig att jag vart för stressig på senaste tiden, ska försöka tagga ner på allt! Kommer lite bilder på senaste tiden<>Likes

Comments

Jo men dagen har vart helt okej, skrev klart mauset till teatern idag. Gjorde rekvesita osv... 

Efter skolan åkte jag och Hanna upp till gröndal, träffade Benne och Carl o så pratade vi endel. Efter de så cyklade vi till tandläkarn, skulle kolla upp mina ståltrådar som jag har efter tandställningen, yay behöver inte komma på ett halv år.. skööönnnttt! Men sen drog vi hem till mig och städade mitt rum och packade upp alla väskor.. haha så skönt att ha rummet städat!

Imorgon har jag sovmorgon till 9, ska på elevrådsutbildning, så kommer vara uppe på gröndal hela dagen.. kul...

Btw... Håller på att uppdatera min tegelsten till ios7(den nya uppdateringen av iphone) Bara 18 timmar kvar dåe!


ååh vad jag saknar sommaren!!!

Likes

CommentsLikes

Comments

asså såå mycket att göra... Hade en uppsatts till igår som skulle bestå av 750 - 1000 ord osv...

Hinner verkligen inte med bloggen, ska försöka blogga mer under denna veckan... vi har elevensval vecka så vi har inga läxor.... Men nästa vecka har vi skit mkt!!!

Mamma och jag beställde hem ett par nya skridskor idag, kan börja träna som vanligt igen, inget mer att hoppa över träningar för att jag inte mår bra, har vart lite smått sjuk och allt så känner att jag mår bra nu så ska bara köra järnet! Har haft en dålig start på säsongen... inte alls bra!

Vi kanske ska åka till Turkiet i början av oktober och med vi menar jag min familj! Kuulliiggt!

 
Häj<3

Feina <3

Svaret jag fick av hannes från bilden ovanför... haha så sitter han 1 meter bort <3

Duktiga som jobbar

Likes

Comments

Heej!

Igår vart skolan seg.. var så trött också. Men efter skolan åkte jag, Hanna och Ebba upp t Gröndal träffade människor.. hah sen så åkte vi hem t Hanna, elr hem och hem va de ju inte... de va mer att vi stog utanför hennes hus och pratade.. sen så drog vi till Benne, hade en liten rundvandring i hans hus och så blev vi bjudna på mat, haha gullig mamma han har <3 Iaf.. så var vi där tills han skulle på fotbollsmatch, Jag och Ebba cyklade hem och sen cyklade vi tillsammans till dansen..

Idag har skolan också vart jätte seg, vart trött hela dagen! Jag och Hanna cyklade upp t gröndal ba för att vi hade tråkigt på rasten.. Men efter skolan åkte Jag, Alma, och Ada hem t Ebba och invaderade hennes hus och åt och efter det åkte vi tre till sånglektionen. 

Kan inte träna idag, men ska på Hockeymatch sen.. så skriver imorgon!<3

 
Vi skolkade inte från gympan, vi kunde bara inte va med<3

sicket benstöd han e <3

Likes

Comments

Haha asså min dag har vart lite konstig idag..

Efter skolan så cyklade jag och Hanna upp till tandvården, vi mötte upp Benne och jag trodde att jag skulle ha tid då.. men har inte tid förrens typ om 2 veckor HAHAHAH FAIL. Men vi gick till någon lekpark och pluggade lite där.. hah kul liv. 

Men efter de så cyklade jag hem, skypade med Benne och gjorde de sista på presentationen inför utvecklingssamtalet..  Utvecklingssamtalet gick bra, typ

Asså har typ inget o skriva.. sitter o skypar med Ebba, Erik och Benne så aah..Likes

Comments