Livet i USA

Sedan i torsdags har jag spenderat i princip all min lediga tid med Julia och ett gäng vänner.

Vi har hängt i Dolores, lunchat, hängt massor i stugan och bara umgåtts och packat!

I eftermiddags skjutsade jag Julia till flyget, och nu bor inte en av mina bästa kompisar bara 3 kvarter bort längre... känns så konstigt, vi har ju varit här ganska precis lika länge, så hon har alltid varit en del av min vardag här, Julia du kommer vara saknad - men vi ses i sommar!

Imorgon kommer två av mina bästa kompisar hemifrån och jag är så taggad! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livet i USA

Igår lekte jag housewife och spenderade nästa hela dagen i köket. Kanelbullar, citronrutor, fruitstrips och köttbullar hann jag med!


Likes

Comments

Recept

Vi har massor äpplen på vårt äppelträd just nu och passade därför på att testa att göra äppelchips! Tjejerna älskade det och det är ett perfekt snack att skicka med till skolan,


Ingredients:

4 Apples, sliced

1-2 tsp . Ground Cinnamon

1-2 tsp . Granulated Sugar, (optional)

Cooking Spray (or nonstick pan)


Instructions

Preheat oven to 200 degrees fahrenheit.

Add the sliced apples to a large bowl; then coat the apples with the cinnamon and/or sugar.

Spray a baking sheet with cooking spray and line the apples flat on the pan. You may need to use two pans so that they are not overlapping.

Bake 2-3 hours until the chips are dry yet still soft. Allow to cool completely before placing them in an air tight container for up to 4 days.

Likes

Comments

Livet i USA

Igår började jag med att jobba på morgonen och det kändes som en riktigt tung morgon, var så himla trött!
När jag slutade vid 11 så mötte jag upp Malin och vi åkte till Dolores och åt lunch i solen. Det var 30 grader och strålande sol!

Efter att jag slutat på kvällen så kom Nora och hämtade mig då den strålande solen var ett minne blott och det ösregnade istället! Sen spenderades kvällen framför Paradise Hotel och Wahlgrens värld, supermysigt. Det åskade och ösregnade hela kvällen!

Likes

Comments

Livet i USA

Började min söndag med sovmorgon innan jag tog mig till gymmet.
Runt lunch åkte jag ut till Lafayette för att träffa Matilda och Emma. Det blev parkbänk och glassätning innan jag begav mig in mot city igen.
Kvällen spenderades uppe på Twin Peaks med Malin. Vi köpte med oss middag och satt på en filt och såg solen gå ner över stan. Har bott här i över ett år och har fortfarande svårt att förstå att jag bor i denna fantastiska stad!

Likes

Comments

Livet i USA

Idag jobbade jag några timmar på eftermiddagen. Så morgonen spenderade jag hemma, tog sovmorgon och fixade med lite småsaker 😊
När jag sen slutade jobbar runt 6 så åt jag middag med min värdfamilj innan jag mötte upp Elin downtown för bio!

Vi såg den nya filmen It med Bill Skarsgård! Den var väldigt obehaglig, bästa ordet jag kan hitta på för att beskriv den är -disturbing! Spenderade halva filmen gömd under min jacka...

Likes

Comments

Recept

Jag tror inte att jag är den enda au pairen som tycker att det är svårt att hitta på mat som ens värdbarn faktiskt kommer äta. Jag har på slutet börjat söka inspiration på pinterest och jag har hittat flera bra recept som kidsen gillar!

Tänkte därför påbörja en ny kategori där jag delar med mig av mina favoritrecept.

Jag börjar idag med att dela med mig av det vi åt till middag idag.


Broccoli Nuggets:

- 16 ounce bag of broccoli

- 3 eggs

- 1 cup bread crumbs

- 1 cup shredded cheddar cheese

- 2 teaspoons Italian seasoning (hade dock inte det här hemma, så använde annan liknande!)

- 1/2 teaspoon garlicpowder

- Salt

Directions:

- Preheat oven to 375 degrees.

- Place broccoli florets inside a food processor and pulse until finely chopped.

- Add eggs, breadcrumbs, cheese and seasoning to veggie mixture. Process a few pulses until every combined.

- Using a small cookie scoop, place veggie nugget scoops onto a parchment lined baking sheet. Gently press them down so all nuggets are the same height.

- Bake for 20-25 minutes until the tops are golden. Remove from the oven and allow them to cool slightly prior to serving.

- Store leftovers in an airtight container and refrigerate up to 3 days.

Klicka här för att se ett youtubeklipp där dom lagar det här receptet!




Likes

Comments

Livet i USA

Vi kom hem sent igårkväll från Lake Tahoe, och idag har jag haft en kort arbetsdag - skönt med såna ibland 😊
Morgonen spenderade jag till att träna och sedan åka ut till Daly City för lite ärenden. Julia och Malin hängde också med!
Arbetsdagen gick snabbt - hängde med lilla E innan jag åkte och hämtade tjejerna, sen var det matlagning och sedan slutade jag 😊
Kvällen blev väldigt lugn, bara hängt hemma och sen har ekar "möte" med mina värdföräldrar ikväll för att gå igenom de kommande veckorna 😊

En av mina favoritsaker med San Francisco är alla fina hus med massa detaljer ❤️

Likes

Comments

Livet i USA

Uppdateringen på slutet har inte varit på topp, men ska försöka ta tag i bloggen igen!
Just nu är vi iallafall i Lake Tahoe, och har varit här sedan torsdagkväll.
Idag har vi varit på stranden och vi fångade lite kräftor - så ikväll blev det en liten minikräftskiva.
Imorgonkväll bär det av mot San Francisco igen!

Likes

Comments

Idag har jag och Julia spenderat dagen på Waterworld - ett stort vattenland utanför SF.
Det var superroligt, som att vara barn igen! Kul också att få en heldag med Julia innan hon åker hem...
På vägen hem stannade vi till för middag på IKEA och inhandlade även lite lösgodis!
Nu avslutar jag kvällen med en godisskål och Sex and the City ❤️

Likes

Comments