Livet i USA

Måndag morgon men börjar inte förrän 1pm - så har haft jobbigare måndagar.

Har spenderat min morgon till lite fix med podcasten och har skickat ut mejl till månadens Cultural Care Buddies!

Nu ska jag börja packa för i eftermiddag går bilen tillbaka till SF!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livet i USA

Ligger nu i sängen efter en riktigt bra dag!
Tog det lugnt på morgonen. Mina värdföräldrar hade sina första intervjuer med au pair kandidater. Jag pratade också med en av dom. Riktigt trevlig - men nu börjar det kännas verkligt att tiden börjar rinna ut. Vet att jag har lång tid kvar dock, men det kommet gå snabbt!
Hann även med en tur till gymmet idag.
Ikväll har vi haft gäster och det blev en väldigt trevlig kväll!

Likes

Comments

Livet i USA

Helgen spenderas i Lake Tahoe! Jobbade till 3 idag och när jag slutade hämtade Katie upp mig och vi åkte till ett trail i närheten för en liten hike!
Sen blev det middag på en pizzeria här innan vi åkte till klubbhuset för lite bubbelpool och bastu!
En riktigt bra dag!

Likes

Comments

Livet i USA

(Från min första dag hos familjen! 516 dagar sedan!)

Igår var jag som sagt ledig fram till 12. Spenderade några timmar på Starbucks och fixade saker till podden (in och lyssna och följ!).

Runt 11 gick jag hem igen och jag och min värdmamma satt en lång stund och gick igenom bilder till deras CC - profil - det är nämligen dags för min familj att börja söka ny au pair... Känns så konstigt, men det blir nog bra!

På eftermiddagen åkte jag och hämtade tjejerna från skolan och sen tog vi en promenad till brandstationen. De har nämligen varit väldigt intresserade av brandkåren efter att de fick åka brandbil i helgen, så vi gick dit och hälsade på!


Likes

Comments

Livet i USA

Har varit ledig idag (sååå skönt!) och det har varit en riktigt bra dag.
Gick upp redan vid 8 då jag skulle prata med Anna på Cultural Care.
Sen tog jag det lugnt och hängde hemma framtill 11 då jag åkte över till Katie (blev ingen movienight igår så vi träffades idag istället). Hängde där i några timmar innan hon skulle börja jobba, då åkte jag hem och napade - såå skönt.
Sen blev det middag med familjen och jag hjälpte A med hennes läxa - hon lär sig om Astrid Lindgren just nu!
Sen jobbade jag lite på min scrapbook innan jag mötte upp Malin för en sen bio. Vi såg Pitch Perfect 3 och den var riktigt bra.
Nu ligger jag nedbäddad i sängen och ska sova, klockan är 1am men som tur är börjar jag inte förrän 12 imorgon!

Likes

Comments

Livet i USA

I fredagskväll åt jag middag med ett gäng svenska tjejer på Cheesecake Factory. Supermysig kväll och jag avslutade dagen i sängen med en cheesecake och Grey’s.

I lördags började jag dagen tidigt med en spinning klass innan jag mötte upp Noemi och Martina för lunch. Sen hängde jag hemma hos Malin eftermiddagen och kvällen - blev tacofredag!

Idag så sov jag länge och tog det lugnt hemma. Sen var det dags för månadens LCC - möte. Vi träffades på brandstationen här i Noe Valley. Där pratade vi bland annat om vad man gör om det brinner eller om ett barn är i fara. Sen fick vi ta ett varv i brandbilen - riktigt kul faktiskt! I eftermiddag har jag gjort lite uppgifter inför min weekend class i januari och ätit middag med värdfamiljen. Nu ska jag snart ta mig till Katie för movienight!

Likes

Comments

Livet i USA

​Inatt var det den första riktiga jordbävingen som varit under tiden jag varit här - vaknade jag? Såklart inte. Båda mina värdföräldrar hade vaknat och det höll på i 30 sekunder, men jag sov såklart rakt igenom! Jag skulle verkligen vilja känna på en liten jordbävning bara för att känna hur det känns.

Utöver det har det varit en vanlig och ganska lugn dag. Slutade 5.30 och då åkte jag och mötte upp Emelie på Stonestown mall då jag skulle fixa mina naglar. Sen blev det ett stopp på Alice’s för att hämta mat och sedan hem till mig.

Kinamat + the Bachelor i min säng bjöd kvällen på - inte mycket att klaga på!

Likes

Comments

Livet i USA

Jag jobbade nyårsafton. Runt 6 åkte vi över till skidbaken där de hade lite nyårsfirande. Ett fackeltåg på skidor och sedan fyrverkerier - riktigt mysigt.
Sen åkte vi hem mot huset igen och några kompisar till mina värdföräldrar hängde på. Senare åkte de på nyårsmiddag och jag stannade hemma med barnen.

Trots att jag jobbade så hade jag ett väldigt mysigt nyår. Efter att alla barnen slocknat på soffan så sjönk jag ner i soffan framför en eld. Där satt och lyssnade på musik och satte upp mål för 2018. Är så taggad på det här året!

Mina värdföräldrar kom sen hem ganska tidigt, innan tolvslaget. Så på tolvslaget satt jag ute på trappen under månskenet och pratade med Olivia.

Likes

Comments