Header
View tracker

Livet i USA

Några bilder från när jag träffade Emelie i veckan och vi kollade in "The tiled steps" här i SF. Vi åt även lunch på en väldigt häftig korvkiosk! Så gott var det 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Livet i USA

Idag tog jag sovmorgon och mötte sedan upp Emma vid hamnen. Älskar verkligen att strosa utmed vattnet!


Likes

Comments

View tracker

Livet i USA

Igår var det dags för de luciatåg jag övat inför de senaste 5 veckorna tillsammans med några av mina svenska vänner.

Det blev en väldigt lång, men ändå rolig dag. Älskar lucia och får så mycket julkänsla av det!


Likes

Comments

Livet i USA

Kvällen bjuder på jobb då mina värdföräldrar är på någon show.

Vad har hänt sedan senast då? Jag har jobbat, sett Gilmore Girls med mina värdföräldrar, varit på Target och Michaels och fixat julsaker till mitt rum, myst massor med mina värdbarn, skypat massor med de där hemma och annat smått och gott. Måste verkligen bli bättre på att uppdatera lite varje dag, inser hur snabbt man glömmer vad man gjort!

Igår kom Gwen äntligen tillbaka också, usch vad jag saknat henne! Tyvärr stannar hon bara 3 veckor innan det är dags för henne att åka hem på riktigt...

Nu kommer mina värdföräldrar hem igen så jag ska ta och krypa i säng, kram.

Imorgon är det 1 december, hur galet?! Är så exalterad över julen!


Likes

Comments

Livet i USA

Då var det måndag igen och tillbaka till rutinerna. Förra veckan var ju väldigt speciell då vi var i Lake Tahoe och det var Thanksgiving! Men nu är vardagslivet återställt vilket känns ganska skönt. Nu räknar jag dock ner för fullt till New York nästa helg!! 😍

Sitter i skrivande stund och väntar på att tjejernas simlektion ska sluta! Kvällen kommer nog ägnas åt att öva luciasånger och se Gilmore Girls!

Likes

Comments

Livet i USA

Vad har hänt sedan sist?
I torsdags var det ju Thanksgiving. Var väldigt kul att få uppleva och det blev en väldigt mysig dag!
Vi började dagen tidigt med att vara med i ett så kallat Turkey Trot. Det är väldigt vanligt här och det är ett lopp som sker på thankgivings-morgonen. Idéen är att man ska röra på sig lite innan man börjar trycka i sig mat!
Resten av dagen gick åt till att laga mat och förbereda inför middagen. Några vänner till min värdfamilj kom också och de stannar tills på måndag.
Jag tycker faktiskt maten var god, jag trodde inte att jag skulle tycka det!

Fredag började med en världsmysig brunch med Mathilda. Så himla synd att hon åker hem om bara några veckor...
Efter brunchen blev det lite Black Friday - shopping!

Efter att vi kände oss nöjda med shoppingen så åkte jag hem för att lämna lite grejer innan jag åkte downtown och mötte upp en annan au pair. Vi kollade på tändningen av julgranen Ghiradelli Square innan vi köpte oss varsin kopp varm choklad och promenerade efter vattnet! Supermysigt!
Jag avslutade kvällen med att möta upp Mathilda igen som var med två andra svenska au pairer som jag aldrig träffat förut! Blev en väldigt bra avslutning på en väldigt bra dag!

Idag mötte jag upp en annan svensk au pair för lunch nere vid vattnet innan jag åkte hem och tog det lite lugnt tills det var dags att börja jobba!

Likes

Comments

Livet i USA

Idag har jag jobbar mellan 8 och 15 då min värdmamma fixat massor inför Thanksgiving. Kl 15 for familjen iväg för en familjefotografering och jag kröp ner i sängen med lite svenskt godis från IKEA och datorn!
Nu väntar sushi - middag med familjen!

I Noe Valley julpyntas det för fullt redan nu! Jag som är en stor julälskare klagar inte!

Likes

Comments

Livet i USA

Då var man tillbaka i San Francisco igen. Jag tänkte på det när jag körde in på vår gata, att det faktiskt kändes som att komma hem. Möttes dessutom av ett upplyst hus då det varit några här i helgen och satt upp all vår julbelysning, sååå mysigt!!

Anyway, helgen i Lake Tahoe var så mysig. Älskar verkligen att vara där. Massor av kvalitetstid med min fina värdfamilj, mys i soffan, lek i snön och så mycket annat roligt! Jag har egentligen aldrig varit en vintermänniska utan alltid längtat efter sommaren, men en helg här och där är det faktiskt kul med vinter. Så länge jag slipper snöslask, hala trottoarer och de andra jobbiga sakerna som kommer med vintern så är jag nöjd!

lime

Två bilder från igår kväll då det blev s´mores! 😍

Likes

Comments

Idag har vi varit ute och åkt pulka och hat snöbollskrig! Så roligt!

Kvällen kommer nog spenderas i soffan framför en brasa, hur mysigt?

Likes

Comments

Livet i USA

Sitter och myser med en kopp varm choklad framför en brasa. Vi kom nyss in från ett snöbollskrig i snön.
Vi lyssnar på julmusik, pratar minnen och bara umgås. Sånna här dagar får mig att förstå hur tur jag har som hamnade i den familj jag hamnade i. Är så lycklig just nu ❤️

Likes

Comments