Inspiration

Tre saker jag vill uppleva igen?

Åh va svårt att bara välja tre grejer men.. Resan till Brighton jag & Nattis åkte på i början av sommaren.

3an i grundskolan då jag gick i en väldigt sammanhållen klass.

Även dagarna vi båtluffade i Grekland.

Tre saker jag ofta pratar om?

Resor jag har gjort/ska göra. T.ex allt jag vill åka och upptäcka efter gymnasiet.

Kläder och skor, saker jag vill köpa men inte har gjort än.

Killar.

Tre saker jag ser framemot?

Dagen då jag får åka iväg och bli aupair.

När alla mina plitor i ansiktet är borta.

Julafton, älskar när familjen är samlad och doften av mat/ljus som sprider sig i hela huset.

Tre saker jag gillar?

Familj/Vänner, Sommar, Choklad <3

Tre saker jag inte gillar?

Mobbning, bara så himla onödigt!

Falska människor, usch fy blä.

Höga höjder.

Tre saker jag ska göra i helgen?

Plugga inför nästa veckas prov och inlämningar.

Födelsedagsmiddag hos Farmor.

Inspark för mina kompisar.

Ide av, Jossanj.

Likes

Comments

MIN DAG, School

Hello, då var det fredag igen & ännu en vecka har svept förbi. Tycker veckan har varit bra over all då jag inte haft så jättemycket. Däremot kommer nästa vecka bli ännu stressigare men har redan checkat av en hel del. Då jag & Isabelle hade bestämt av vi skulle in till stan efter skolan och leta gråa jeans (gissa vem som hitta ett par? Jo jag!). Och eftersom jag slutade lite mer än 1h innan Isabelle, satte jag mig i skolbibblan och checkade av lite läxor. Känslan efter är ju så härlig då jag nu har ännu mer fritid denna helgen. Vilket verkligen behövs för att ladda upp inför nästa vecka.

Helgens planer blir träning, plugg & inspark på lördag, och födelsedagsfirande av farmor på söndag. Så denna helgen kommer nog gå riktigt fort. Outfit bilder till insparken kommer imorgon då jag tänkt ha på mig mina gråa jeans. Förstår egentligen inte hur saker kan göra en så lycklig.

Hoppas nu ni får en toppen helg, kram!

Likes

Comments

MIN DAG, School

Hejhej!
Denna veckan har gått så himla fort, det är ju redan onsdag. Haft en väldigt chill dag i skolan med typ 3h hål då jag och en tjej i klassen köpte plocksallad och satte oss i trädgårdsföreningen. Eftersom det fortfarande är super fint väder så passade det ju jätte bra med utelunch. Har även checkat av lite läxor från min "to do list" vilket känns riktigt skön. Efter skolan drog jag och Isabelle till frozen yoghurt och sedan vidare hem till mig. Meningen var att jag nu skulle träna men har inte lust+ att jag ändå ska springa på idrotten imorgon och träna på gymmet efteråt.

Likes

Comments

School

Åhh vad jag älskar denna dagen. Började dagen kl 9.40 med samhällskunskap vilket var både min första & sista lektion idag. Matte lektionen jag skulle ha nu efter lunch blev inställd. Så nu blir det hem & se på Gilmore Girls. Vilket jag är helt upset med!! Sen lite senare blir det gymmet med Sofia efter två dagars vila.
P&K

Likes

Comments

Sommar 2016, Traveling

​Förde precis över alla mina  mobilbilder från sommaren till datorn, och kan inte annat än att längta tillbaka. Saknar att vakna till utomhusfrukost, solbrända ben, lugnet, glassen, skratten etc. Var verkligen en sån bra sommar och en så bra Europa resa. Tog inte med bilder från alla ställen men vi var i ; 

Tyskland, Luxemburg, Frankrike, Spanien & Schweiz. ( + att jag var i England innan )

Hoppas verkligen på en liknande semester igen <33 

Likes

Comments

Sommar 2016, OUTFIT, Shopping

Har gått in och ut i flertal affärer för att hitta ett par gråa jeans med hål på ena knät. Men att det alltid ska vara så svårt att hitta något man verkligen vill ha. Finns ett par jeans på Zara som är helgråa så funderar på de om jag verkligen inte hittar några med hål.


Tycker det är såå fint med gråa jeans, basic t-shirt, bomberjacka & svarat/vita sneakers en mörk höstdag.

Det bästa är att man både kan klä upp och ner gråa jeans.

Likes

Comments