MY DAY

Hejhej, hoppas allt är bra med er!

Herregud va trött jag är just nu. Kom inte hem förens vid två-halv tre tiden i natt, efter att ha varit i Lerum med ett gäng kompisar. Så just nu ligger jag bara i min säng, snackar houseparty med Therese och väntar på att klockan ska bli 18.00. Ska då iväg hem till Isabelle tillsammans med Linn för att ha en myskväll med bad, pizza och massa snack.

Är det bara jag som tycker att denna veckan aldrig har velat ta slut? Haft två stora prov, plugg efter skolan varje dag och ingen träningsmotivation alls, hehe. Så bestämde mig igår för att ta tag i nästa veckas plugg + att jag har bokat in mig på lite träningspass. Så motivationen kommer väl snart tillbaka.

Nu ska jag packa det sista i övernattningsväskan.


Likes

Comments

Usch fy blä. Gått en dag på denna vecka och vill att den ska vara över ASAP. Har en stor essäskrivning om första världskriget imorgon, terminsprov i matten på fredag och däremellan ska jag hinna andas och träna. Wish me good luck.

Stannade i skolan med Therese & Eric idag tills klockan 18.00 idag. Vi delade dokument med varandra och hjälptes åt att förstå det som var oklart med essän. Kände att jag behövde det efter gårdagen när jag verkligen fick panik och inte fattade vad jag skulle göra i huvudtaget. Menmen what to do, snart är denna veckan gjord och då hoppas jag på mindre plugg. Det jobbiga är att vi egentligen skulle ha essän om 1-2 veckor.

Likes

Comments

View tracker

TRAVELING, PICTURES, MY DAY

Sista dagen i Trysil är gjord för denna gången och det känns faktiskt lite sorgligt. Har varit en sån bra vecka och vi har verkligen haft bra väder hela tiden. Speciellt igår när det inte var mer än -9 grader och strålande sol.
Har varit så skönt att bara leva i nuet för en vecka och strunta i allt som har med skolan att göra. Har även hittat ännu en bra serie att titta på. Så jag tänkte eventuellt göra ett inlägg där jag tipsar om just mina favorit serier.

Hände en sån sjuk grej i fredags när jag och Sofia var och tog en strawberry daiquiri på hotellet. Det kommer fram en kille i 16års åldern från Holland och börjar trolla med kort för oss. Jag tycker sånt är så häftigt för jag fattar verkligen inte hur det går till.
Tillexempel fick jag skriva mitt namn på ett kort och sedan vika det och bita på det. Så gjorde han likadant med sitt kort. Så tog han mina händer och poff så hade jag hans kort i min mun och han hade mitt i sin. Helt sjukt.

Men nu väntar en lång bilresa hem, puss.

Likes

Comments

MY DAY, PICTURES, TRAVELING

Usch var -30 grader här igår. Den dagen då jag och Sofia hade bestämt oss för att sätta klockan på 8 för att sedan vara ute i backen vid 9. Så trötta och kalla som vi var tog vi oss nästan upp på toppen. Där blåste det ungefär 6 m/s och var cirka -35grader (om inte kallare.) Vi fick lite panik så vi bestämde oss för att ta en "grön" backe ner. Riktigt dumt gjort kan jag säga nu i efterhand.. Slutade upp med att vi åkte på platt mark med två riktigt små branta backar i lite mer än 5km, phuu. Vi fick ta av oss skidorna i ena backen då det verkligen var ett stup och öven fast det var så kallt ute svettades vi som bara den när vi kom tillbaka till liften. Fransarna och håret var av is.

Vi åkte sedan blå backe två gånger innan vi inte kunde känna varken fingrar eller kinder längre. Svimmade nästan sen för jag hade tagit i så. Men idag mår vi bättre bara allmänt trötta.


Puss & kram

Likes

Comments