INSPIRATION, MY DAY, PICTURES

Även fast jag är "singel and Ready to mingel" hade jag en fantastisk alla hjärtans dag. Vaknade lite för tidigt och gick ut och sprang nästan två kilometer, fixade sedan iordning mig,pluggade och åt lite frukost. Vid lunchtid tog jag spårvagnen in till stan och mötte upp Lisa & Therese. Vi satte oss på Vapiano och spenderade nästan två timmar där med bara massa prat. Fick sedan för oss att gå på en promenad så vi gick ner mot hamnen, bort till stenpiren, upp bland husen och sen kom vi till en jättefin utsiktsplats. När solen hade gått ner gick vi mot Haga och satte oss på var sin buss och åkte hemåt.

Påväg hem mötte jag även upp Isabelle och vi tog sällskap hem till mig. Vi kollade Parneviks samtidigt som vi åt kladdkaka med vaniljglass, mums. Sedan låg vi och pratade i flera timmar så vi somnade lite för sent igår. Men det var helt klart värt det.

Likes

Comments

INSPIRATION, MY DAY, PICTURES

Godmorgon Lördag!

Känns så skönt att denna veckan är avklarad och att jag har en hel veckas lov att se fram emot. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt. Plugga, träffa gamla som nya kompisar och försöka träna på gymmet minst fyra gånger. Jag inte har varit där på nästan en vecka nu så jag och Therese är inbokade på bodybalance imorgon. (Rekommenderas starkt, ett pass bestående utav yoga, pilates och tai chi.)

Anledningen till att gymmet inte har varit en utav mina prioriterings denna veckan är för att jag har haft fullt upp hela tiden. Tre inlämningar i måndags, skidåkining från 07.00-18.30 i Tisdags osv. Men det är även för att jag och tre kompisar håller på med en "challenge". Vi ska springa minst 1 km i 100 dagar och vi började förra fredagen. Så jag var ute vid halv åtta i morse och sprang 3km. Hatkärlek.

Ikväll blir det tacokväll med Nathalie & Klara, antagligen framför Mello eller någon mysig film. Nu blir det lite HIT träning och sedan duschen.

// En bild från två helger sedan //

Likes

Comments

Fick ett sms av mamma i tisdags,där hon undrade om jag var ledig på lördag. Hon skulle fixa en överaskning till oss i familjen som ingen kunde lista ut var det var. Tills vi kom till Majorna och min bror förstod ganska snabbt att det var Go Karting vi skulle köra. Hade aldrig kört det innan så var verkligen super nervös... Men det gick faktiskt ganska bra, kom inte sist iallafall. Sen blev det Thai take away och godismys i mellosoffan. Hoppas alla fick en bra lördag.

Likes

Comments