Det finns den tjej i min klass som jag hatar mer än allt annat. Hon är som en klisterlapp som aldrig lämnar en ifred. Hon blir sur för allt och hon berättar allt för sin mamma.(Detta kan bli långt).

En gång skulle jag och 2 av mina kompisar(kallar dom 1 och 2) åka till badethuset. 1 var ganska bra vän med denna tjejen(3). Hon triggade då på 1 för att säga att vi skulle dit. Grejen är att 1 inte kan säga nej på grund av att då går 3 till sin mamma och hon ringer till 1s mamma. Så vi bestämmer hos för att inte vara så mycket med henne men såklart ringer hon till 2. Det slutar med att vi tvingas till att vara med henne! Hon vinner!

Det finns 3 andra tjejer i klassen(a,b och c). A och C var hemma hos A och det knackar på dörren. Vem tror ni att det är? 3s mamma som kallar A för. Jävla dotter. Vad fan! Hon är 13 år gammal! Men C sitter hemma ju hemma hos A i köket. 3s mamma står och skriker till A. Utomhus samtidigt går B och 1. Dom är på väg till A. Men dom ser 1s pappa gå mot As hus. Vem tror vi vann? Hon vann!

Idag stod i matkön för att få mat och Cs lilla syster har brutit sin fot så hon går med kryckor. Hon petar C med denna men jag ser inte detta så jag tittar "in" mellan B och 3. Helt plötsligt tror 3 att jag försöker att gå före henne och hon flippar ut och sen blev jag lite arg på henne så jag förklarade för henne i en ganska elak ton och det slutar med att hon säger: håll bara tyst! Senare när vi är inne i matsalen. Så finns det bara 4 stolar vid bordet och vi är 5. Jag går och hämtar min laktos mat i köket och sen när jag kommer tillbaka berättar B att det bara fanns en stol var och den hade hon sagt var min och 3 blev skit sur och tro nu att et är mitt fel.

Nästa vecka är det ju halloween och vi a,b,c,1,2 och kanske 2 till. Ska vara hemma hos c. Men vi vågar fan inte prata om detta för då vet vi att 3 kommer att trigga på hos att berätta och hon kommer att vilja förlja med och vi kan inte säga nej för då går vi till mamma. Hennes mamma tror ärligt talat att hon är en ngel och vi alla är djävulen! 

Jag brukar inte prata skit om folk. Det brukar jag ärligt talet inne. jag hatar när folk gör det men jag hatar verkligen henne och jag behövde bara skriva ner det och se om ni fattar vad jag menar och kanske kan hjälpa oss. För man säger inte till en person: Nej vi vill inte ha med dig för du är så jävla jobbig att vara med! 

//Stina//

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments