View tracker

Igår kväll regnade det massor, men vi köpte varsin regnponcho och gav oss ut i regnet för att käka lite. Vi hittade en restaurang med mycket locals, supergott. Idag vaknade vi till fint väder så vi hyrde en chaufför som körde oss till risfälten, kaffeprovning och sedan till ett vattenfall. Så vi har turistat järnet idag, snart ska vi på matmarknad. Heeeejs, Stina👋🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Precis anlänt till staden Ubud på Bali. Och det suger verkligen.... Det spöregnar och vi kan inte lämna hostlet och där vill vi inte spendera mer tid än på natten. Vi lämnade Canggu vid lunch idag och då lämnade vi även solsken och chans till strandhäng. Tanken var att vi skulle gå på yoga här i Ubud och sedan försöka se oss omkring lite men det verkar omöjligt just nu. Hostlet är väldigt ocharmigt också, vi bor på ett dorm tillsammans med fyra andra och har bara ett draperi som dörr. Anyway så hoppas vi på uppehåll snart så vi kan ta moppen in till mainstreet så vi slipper ligga inne!

Hade / Felicia

Likes

Comments

View tracker

Ligger för tillfället på stranden, jobbigt va? Vi ställde klockan imorse i hopp om att solen skulle skina, vilket den gjorde, så vi käkade frukost på Crate som ligger här i Changgu. Mycket gott, så tips till er om ni tänkt åka hit. Ikväll är tanken att vi ska spendera lite pengar på happy hour på Old Man's och sedan ha en liten avskedsmiddag då alla ska åt olika håll. Fellus och jag är för övrigt dom blekaste människorna på Bali men förhoppningsvis blir det ändring på det snart.

Hejs, Stina!!

Likes

Comments

Klockan ringde 03 imorse, då var det bara att bege sig iväg till flygplatsen som låg precis bredvid hotellet. Superskönt. Sedan avgick planet till Bali vid 06 och nu sitter vi är svettiga och hungriga på vårt hostel och inväntar Emma, Felicia och Sofia.

Lägg gärna märke till bilden på Felicia när hon precis vaknat, har aldrig sett en tröttare människa. Hon blir mordbakis och mordjetlaggad, hur ska detta sluta. Ni som har sett min story ni vet.

Hej👋🏼, Stina

Likes

Comments

Äntligen framme i Bangkok efter en lång flygresa på ca 11 timmar. Väl i Bangkok har vi sorgligt nog ätit på donken och försökt pruta ner taxin men misslyckades totalt... Bättre lycka nästa gång!
I morgon går flyget tidigt till Denpasar, Bali och sedan vet vi inte mycket mer än så.

Kramisar / Felicia

Likes

Comments

19 dagar gick fort hörreni. Nu sitter vi i bilen påväg mot Arlanda, 14.30 går planet till Bangkok. Hade!

Likes

Comments

Nu ni. Vi har bokat en till biljett, denna gång vidare till Bali den 28e. Så vi mellanlandar helt enkelt bara i Bangkok. Det är fortfarande en hel del saker kvar som måste fixas, men det hinner vi nog med.

Om det är någon som har några "det här får ni inte missa tips" tar vi gärna emot dom.

På återseende 💃🏼

Likes

Comments

​Jag tänker inte ta tag i min bloggkarriär, så ni kan vara lugna. Tanken är att denna blogg ska fungera som en typ av resedagbok när jag och mitt eminenta resesällskap Felicia reser runt. Så här kommer ni kunna läsa om vår resa i Asien/Indonesien!!

Igår bokades första biljetten, en enkelresa till Bangkok. Och från Bangkok har vi tänkt ta oss till Vietnam för att sedan hänga där i några veckor. Vi reser på lite obestämd tid men har väl ett hum om när vi tänker komma hem till SWE, mer om detta någon annan gång. 

Likes

Comments