​Jag tänker inte ta tag i min bloggkarriär, så ni kan vara lugna. Tanken är att denna blogg ska fungera som en typ av resedagbok när jag och mitt eminenta resesällskap Felicia reser runt. Så här kommer ni kunna läsa om vår resa i Asien/Indonesien!!

Igår bokades första biljetten, en enkelresa till Bangkok. Och från Bangkok har vi tänkt ta oss till Vietnam för att sedan hänga där i några veckor. Vi reser på lite obestämd tid men har väl ett hum om när vi tänker komma hem till SWE, mer om detta någon annan gång. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ligger i sängen här i Santa Barbara och ska snart sova. Hade första lektionerna idag och det var helt okej faktiskt, imorgon ska jag käka lunch med en svensk/dansk tjej och sen ska vi nog gå lite på stan!

Likes

Comments

Efter jobbet idag så kom Rita och vi badade i poolen sen så käkade vi Rhodos.

Likes

Comments

Har äntligen landat i sängen efter en 12 timmars arbetsdag, puuuh. Tur att det är sista dagen på tekniska verken imorgon, dock väntar ett 6 timmars pass efter det men det är snabbt avklarat(vill helst dö). I onsdags frågade Katrin om vi skulle käka glass men det slutade i middag på djulö herrgård, hur mys som helst. I helgen ska jag förmodligen ta det lugnt eller så blir det utgång med Tess, tvek på den.

Har fått min värdfamilj i USA nu, dom bor mitt i centrum vilket känns fantastiskt och lättsamt då man slipper åka skolbuss varje morgon. Och så verkar dom super gulliga så dom två veckorna jag ska bo där kommer gå super! Är dö nervös inför flygningen men jag har koll så det ska nog gå bra.

Likes

Comments

Svensk sommar kan vara det absolut bästa som finns likaså mina fantastiska vänner. I helgen har jag jobbat, käkat mat med Fellus, Tess och Kerri. Och så även en utgång som resulterade i efterfest fram tills 06.30 i soluppgången. Även lite tråkigheter denna helg men det är väl en fis i rymden jämfört med allt det bra! Om tre veckor så har jag gått klart skolan för andra dagen i rad i USA, så läskigt men så sjukt roligt!!

Likes

Comments