Header
häst & ridsport

Idag har jag varit med Amanda, min kusin, heeela dagen. Sååå mysigt att bara ägna hela dagen åt hästarna. Vi var uppe hos hennes foderhäst, Fabregas(fabbe), där även Amy & Tessan går. Vi provade en hel del nya saker till fabbe, han var såå(!!) fin i nya lädergrimman, älskar mörkbrunt på skimmlar! Men under tiden amanda longerade Fabbe så knoppade jag Amys lugg & man. Uppiffade shettisar är nog det sötaste som finns<3 Alltså, älskar när man ser dom på tävlingar, min personliga shettisfavorit(efter Amy) är nog Pünchen som amanda Schyman hade. Värkligen en häftig ponny!

Alltså, hur gullig var hon inte?! Inte guldbelönade knoppar kanske, men hade ju inte så mkt tid och tålamod ute bland flugorna. Självklart tog vi bort dom efter, men bra tidsfördriv om man har tid och tålamod.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

häst & ridsport

Som ni vet drev jag en blogg för ungefär ett år sedan. Jag tröttnade men nu har suget kommit tillbaka och vi gör ett nytt försök!

Jag kmr börja ned att upd 2ggr/vecka MINST. Vilka dagar har jag inte bestämt en, men en vardag och en helgdag är tanken nu.

Vidare till hästar har jag varken kvar Tiffany, Amigo, blixten eller Magnolija. Amigo och Maggis har åkt tillbaka till sina ägare, Tiffany såldes i april och blixten har fått somna in♥︎

I december köpte jag en ny häst. Munsboro Dakota, irlänsk sporthäst, 05, ca 160 i mkh. Mer om henne kmr i ett annat inlägg<3 vi har också tagit hem en häst på prov, Brukne. 4år, 165 mkh, lettiskt kallblod.

Likes

Comments