Äntligen dags att köpa studentmössa! Känns ganska overkligt att jag har beställt min studentmössa nu, det blir liksom på riktigt helt plötsligt. Suttit länge och tänkt på hur jag vill att den ska se ut men nu är den klar och beställd. Nu är det bara att vänta tills den kommer nästa år...

Beställde från C.L. Seifert eftersom skolan har samarbete med dem som ger oss ett bra erbjudande. Valde ”skolpaketet” där det ingår champagneglas, mösskydd och massa andra saker.
Landade runt 1000 lappen vilket jag kan tycka är ganska dyrt för en mössa man ska använda en gång i sitt liv. Samtidigt tar man ju bara studenten en gång så det får väl kosta lite ;)

Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Några gobitar som jag har haft ​ögonen på ett tag. Är ni sugna på att uppdatera garderoben så hoppas jag ni fåf lite inspiration.

 Spontan köpte blusen från Gina igår eftersom jag såg att den var på rea så hoppas den kommer snart!

Puss!!

Likes

Comments

Passade på att gå en promenad medans regnet inte öste ner. Det är ju alltid skönt att få lite luft. Måste säga att hösten är väldigt fin ändå (bortsätt från när det regnar och blåser). Jag har aldrig riktigt gillat hösten och alltid tyckt att det bara är mörkt och kallt, men nu på äldre dagar så tycker jag det är lite mysigt ändå.
Puss o kram!

Likes

Comments

Hej igen!
Det blev ingen händelserik fredagskväll för mig, satt hemma i syrrans lägenhet och kollade på tv. Väldigt skönt att bara ta det lugnt ibland. Idag låg jag och drog mig extremt länge sen blev det pannkaksfrukost. Lyx!! (Syrrans pannkakor säger man aldrig nej till)
Efter det blev det en snabb sväng till stan med mamsen.
Nu ska vi iväg till några vänner så vi hörs senare!

Likes

Comments

Halloj och välkommen till min blogg!
Äntligen är jag igång. Det har varit mycket fram och tillbaka ifall jag ska skaffa en blogg eller inte. Jag är ju tyvärr en sådan person som ibland startar upp saker men inte riktigt fullföljer det. Men jag är optimistisk och hoppas att jag kommer fortsätta vara det.

Här på bloggen tänkte jag mest dela med mig av min vardag, bilder jag tar och sådant som händer nu sista året på gymnasiet.

Tänkte inte skriva så mycket om vem jag är och vad jag har för intressen utan jag tänker att ifall ni fortsätter läsa min blogg så får ni lära känna mig då.

Hej så länge så hörs vi i nästa inlägg!

Likes

Comments