Jeg har længe gået med en drøm om at samle en masse instagrammere i et netværk hvor man kan følges i et træningsforløb. Fit.nu har gjort dette til en mulighed da de har udviklet en genial app'.

Forløbet på denne app hedder "Fit på 90 dage" og er en enestående kombination af gennemtestet og yderst effektiv allround hjemmetræning og sund kost. Programmet er baseret på træning hver anden dag - og indeholder 9 forskellige træningspas, der looper over de 45 træningsdage/90 dage. De i alt 9 forskellige træningspas (varer i gennemsnit 40 min.) Cardio 1 + 2, Pump Tabata, Cardio, Core & Abs 1 + 2, Pump Isometrisk, Plyometrisk 1 + 2 samt Endurance. Alle indeholder de hver især en lang række forskellige øvelser, der gør træningsdagene meget alsidige - du kommer hele kroppen rundt. Øvelserne i Fit på 90 dage udføres enten med en træningstube eller ved hjælp af din egen kropsvægt. Mikkel Kessler er blandt andre med som charmerende og humoristiske motivator på træningsvideoerne.

… Det HELE er gjort nemt i én overskuelig app, med træning, opskrifter, kostplan og dynamiske indkøbslister…

Send en SMS til 1272 med teksten STINABIINA (alm. takst)

...Så modtager du et link til mere information/tilmelding. Når du så har meldt dig til, så sendes startpakken til dig (indeholder træningstube, målebånd og 90 dages adgang til Fit.nu app'en for kun 359 kr.) og samtidig sendes en SMS med navnet på den hemmelige Facebook-gruppe, hvor vi deler vores erfaringer og motiverer hinanden! Jeg elsker det allerede og stemningen er helt fantastisk - SAMMEN ER VI STÆRKE!

Overskuddet for dette forløb har Fit.nu valgt skal gå til Kræftens bekæmpelse, hvilket også bare gør projektet endnu bedre!

Træn sammen med mig og de andre skønne instagrammere de næste 90 dage… det bliver hårdt, men vi har hinanden til støtte og motivation.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Opskrift til 4 personer:

Kødboller (ingredienser)
500 g hakket kalvekød eller oksekød
0.5 bdt. frisk baslikum, finthakket
1 alm. løg, pillet og finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
5-6 cherrytomater, finthakket uden kerner
1 spsk. olivenolie
2 æg
2 tsk. husk
Salt og peber
Lidt olie til stegning

Kødboller
Kom køddet i en skål og tilsæt basilikum, løg og hvidløg. cherrytomaterne (ca. 5-6 stk) deles i kvarte og kerner fjernes., så skal de hakkes fint og kommes i farsen. Tilsæt olivenolie, samt salt og peber, æggene og husk, og røres godt, steg dem på en pande med olie.

Tomatsovs (ingredienser)
Lidt olie til stegning
1 løg
1 spsk balsamico
1 flaske mosede tomater fra urtekram
6-7 cherrytomater
2 laurbærblade
Rosmarin
Salt og peber

Tomatsovs
Olien varmes op i en gryde og det finthakkede løg tilsættes. Når løgene er svitset lidt tilsættes balsamico og efter opkog tilsæt de mosede tomater. Skær cherrytomaterne i kvarte og put dem i gryden sammen med laurbærbladene og rosmarin (smag til og husk salt + peber). Lad det stå og boble under svag varme.

Når kødbollerne er færdige hældes dem varme tomatsovs over dem på panden. Derefter skal sovsen lige sætte sig i et par minutter.

Server med squash-spaghetti.

Fordelingen over måltidet: 19 % kulhydrat, 35 % protein og 46 % fedt

Nedenfor kan du se hvordan jeg har indtastet måltidet i Madlog, samt mængderne af de forskellige sager (1 person). Retten er Low Carb og ikke KISS-KOST!

Likes

Comments

Så fik jeg kastet mig ud i at lave en sund udgave af én af mine livretter. Jeg skar ned på brugen af kokosmælk og så udskiftede jeg risene med blomkål. Mums hvor var det lækkert og kan virkelig anbefales.

Fordelingen over måltidet: 15 % kulhydrat, 32 % protein og 53 % fedt.

Smelt kokosolien i en kasserolle eller sauterpande og rist karrypastaen heri. Hæld kokosmælk på og rør godt rundt. Tilsæt øvrige ingredienser på nær grønt og kød, og lad sovsen simre ved lav varme. Tilsæt tilsidst den tilberedte kylling (havde forkogt kyllingebryst i tern) i sovsen og lad den varme med op. Derefter tilsættes de hakkede grøntsager i sovsen og lad dem varme med.

Blomkålen er hakket fint i en minihakker og vendt på panden. Så smager blomkålsrisene ikke af prutkål! ;-)

Nedenfor kan du se hvordan jeg har indtastet måltidet i Madlog, samt mængderne af de forskellige sager.

Likes

Comments

Frokosttid! Rugbrød med friskefrikadelle og skyr blandet med remoulade, tomat, agurk, skyr, ostehaps og en stjernehaps. Glemte helt at få drueagurkerne med på billedet! Fordelingen i maden stemmer overens med Kiss-kosten.

Fordelingen over måltidet: 33 % kulhydrat, 33 % protein og 34 % fedt.

Nedenfor kan du se hvordan jeg har indtastet måltidet i Madlog, samt mængderne af de forskellige sager.

Likes

Comments

Aftenens dessert (vi får det faktisk hver aften!) blev lune vafler med jordbærsyltetøj - what's NOT to like? Jeg havde pandekage-pulver tilbage fra mit samarbejde med IDUVA (mærket hedder Fast) og det skal da bruges. Fordelingen i dag blev helt efter KISS-kostens principper.

Fordelingen over måltidet: 33 % kulhydrat, 34 % protein og 33 % fedt.

Nedenfor kan du se hvordan jeg har indtastet måltidet i Madlog, samt mængderne af de forskellige lækkerier. Der blev i alt 2 vafler ud af portionen. Brugte kokosolien til at smøre vaffeljernet med.

Likes

Comments

Det er koldt og blæsende udenfor - derfor stod den på gryderet og blomkålsris her til aften. Jeg går meget op i at lave nemme og sunde retter, så derfor må denne hér altså deles med dig. Retten er mere Low Carb end KISS-kost, men det går også an da der er styr på ingredienserne og kulhydraterne.

Fordelingen over måltidet: 21 % kulhydrat, 44 % protein og 35 % fedt.

Vi lavede selvfølgelig dobbelt op (til 2 personer), men beregningerne i Madlog nedenfor viser 1 person (mig). Vil råde dig til, hvis du er single, at lave til 2 personer så du har til dagen efter. Det passer også bedre da der er anvendt 1 pose Knorr.

Jeg startede med at varme en gryde op med lidt minarine. Derefter tilsatte jeg kyllingetern og cocktailpølser, og brunede dem lidt af. Så tilsatte jeg mælk + vand + Knorr og lod det koge lidt op. Derefter tilsatte jeg peberfrugt og lod de stå lidt ved svag varme.

Blomkålen blev kørt igennem i minihakkeren og kom på en varm pande med lidt olivenolie. Krydrede det med lidt salt. Det må gerne falde lidt sammen.

Serveres med lidt salat ved siden af - velbekomme!

Nedenfor kan du se hvordan jeg har indtastet måltidet i Madlog, samt mængderne af de forskellige sager (1 person).

Likes

Comments

Aftensmaden bestod af oksetern der var marinerede i ingefær, hvidløg og lidt chilikrydderi. Salaten bestod af hvidkål og pære. Hele retten blev toppet med sesam.

Fordelingen over måltidet: 31 % kulhydrat, 37 % protein og 32 % fedt.

Nedenfor kan du se hvordan jeg har indtastet måltidet i Madlog, samt mængderne af de forskellige sager.

Likes

Comments

Sådan så frokosten ud i dag. Salat med kylling, squash, mozarella, dressing og rugbrød.

Fordelingen over måltidet: 33 % kulhydrat, 30 % protein og 37 % fedt.

Nedenfor kan du se hvordan jeg har indtastet måltidet i Madlog, samt mængderne af de forskellige sager.

Likes

Comments

Frokosten i dag bestod af dette. Rugbrød med leverpostej og pikant-ost med kylling, samt squash-stænger med pesto-hytteost-dypMinimum-brødet fra Netto er et hit, når man ikke plejer at må spise sådan noget.

Fordelingen over måltidet: 34 % kulhydrat, 31 % protein og 34 % fedt.

Nedenfor kan du se hvordan jeg har indtastet måltidet i Madlog, samt mængderne af de forskellige sager.

Likes

Comments

Hvor svært kan det være??? Det ene ben foran det andet???

Løb er en super god træning, da det bidrager til et stærkere immunforsvar, bedre hjernefunktion, reducering af stress, bedre udholdenhed, bedre lungefunktion og selvfølgelig... en smækker-lækker krop!

Inden du for alvor bliver bidt af at løbe, så er det vigtig at man forbereder sig ordentligt og holder humøret højt. Jeg vil komme med lidt fif til hvordan du kommer i gang, så løbeturen bliver nemmere, sjovere og benene hurtigere.

Udstyr
Løbeskoene er vigtige! Jeg har fået lavet en løbetest hos Løberen i Lyngby og fik på baggrund af dét købt nogle sko der passede perfekt til mig. Skaf dig noget behagelig løbetøj og husk at du altid skal lægge 7-8 grader til udendørstemperaturen, når du klæder dig på hjemmefra. Hvis det fx er 13 grader udenfor, så føles det som 20-21 grader når du løber. Drik vand, men ikke så meget at det bliver ubehageligt. Jeg tager ikke vand med på mine løbeture, men sørger for at få noget inden.

Opvarmning
Hvis man bruger Endomondo's træningsplan, så er der opvarmning inkluderet, hvor man går i hurtigt tempo i nogle minutter inden løb. Opvarmningen er vigtigt for nervesystemet og leddenes reaktionsevne.

Åndedrættet
Det er super vigtigt ikke at holde vejret i længere tid når du løber. Det havde jeg en tendens til i starten. Træk vejret ind og ånd ud på hvert andet skridt. Hvis du får sidestik så lærte jeg i løbeklubben, at man skal presse spidsen af pegefinger og tommelfinger mod hinanden (som et ok-tegn), og så forsvinder det oftest. Det virker af én eller anden mærkelig grund ;-)

Ned i fart
Det et bedre at man starter stille og roligt op ellers er der større chance for at få en skade. Jeg skal virkelig kæmpe med mig selv for ikke at løbe for hurtigt, så derfor bruger jeg app'en Endomondo så jeg kan kontrollere min fart. Før i tiden løb jeg 7-8 km uden problemer, men efter en skade skal jeg starte op fra bunden igen. Kombiner derfor løb og gang - intervalløb er vejen frem! Jeg har fået lavet mig en træningsplan i Endomondo, så jeg automatisk får tempo/tid at vide. Det kan virkelig anbefales!

Musik i ørerne
Der er lavet undersøgelser der viser at man træner mere effektivt med motiverende musik. Lav en playliste selv eller find én på Spotify, som passer til dit tempo/intensitet.

Omgivelserne
Man kan både løbe inde på et løbebåndet og ude i den smukke natur. Jeg kombinerer disse to, da asfalten godt kan være lidt hård for mine led. Derudover er det også bare rart at man kan være uafhængig af vejret.

Udstrækning
Det er dét jeg altid "glemmer"... jeg er meget øm hér i starten, så tror at jeg vil få det gjort fremover. Ville være rart at undvære en rollator når man skal på toilettet ;-) Hahaha...

Nedenfor er vises et billede af hvordan min træningsplan ser ud på Endomondo! Hvis I har andre tips, så skriv gerne i kommentarfeltet nedenfor.

Likes

Comments

Instagram@stinabiina