Nyt indlæg

Som i jo nok ved var det min første dag i dag på den nye uddannelse. Det er en klasse hvor vi ikke er ret mange. Vi er tre linjer samlet i en klasse, så vi er ikke så mange gastronomer. Men de er alle sammen super søde og flinke, og det samme gælder underviserne. Jeg var virkelig nervøs i morges, men for en gangs skyld formåede jeg at holde hovedet højt trods nervøsiteten, og bare gå ind hvor de havde bedt mig møde op. Jeg blev lidt overvældet af hvor mange mennesker der stod, og håbede på de ikke alle hørte til min uddannelse. Det gjorde de heldigvis ikke, vi var alle Grundforløbs 2'erne som det jo hedder til alle mulige linjer, så vi skulle blot sidde sammen til et overordnet power point oplæg i en times tid.

Da vi blev delt i Food, vagter, sosu'er osv, kom vi ned til hvor vi skulle være fremover. Det er et rigtig lækkert lokale, nok det bedste jeg har oplevet til dags. Underviserne fortalte en hel masse om Food linjen, og det lød virkelig spændende, jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med at blive gastronom/kok.

Når nu det var den første dag, så er det jo altid en helt masse informationer om skolen, deres regler og så den sædvanlige screening i ordblindhed. Jeg bestod også denne gang, så det jo dejligt :-).

Hvad det værste er, og nu lyder jeg godt nok som en forfængelig pige et øjeblik her, det er jeg frygtede mine endelige lange flotte negle skulle være korte............... ØV Hvor er det altså surt de skal kortes af til hvad jeg virkelig føler er ingenting! Men jeg forstår jo selvfølgelig godt at det ikke er så skide hygiejnisk med lange negle.

I morgen skal vi i køkkenet for første gang og lave nogle burgere, hvor bager holdet laver burger bollerne og vi laver resten. Når nu vi snakker om at lave mad, omg jeg elsker det køkken! Det er så fedt, stort og virkelig bare for vildt! Vi skal også prøve uniformer i morgen og finde ud af hvad for en størrelse osv vi skal bruge, jeg havde godt nok fået besked på vi skulle måles osv, men det skal vi vidst ikke. Det bliver altså også for vildt at få sin helt egen kokke uniform, og så tilhøre der en sød lille hat til! :-D

Skemaet fremover er hårdt da jeg ikke er vant til det, og virkelig bare ikke er god til mange timer af gangen, men Mandag hedder det teori fra 09:50 - 15:10 Tirsdag, Onsdag og Torsdag er det køkken fra 08:15 - 15:10 Fredag Teori igen fra 08:10 - 15:10. Jeg glæder mig til at komme sådan rigtig igang. I forløbet skal jeg også have fundet to ugers praktik, så er der nogen der ved noget omkring Vordingborg, Næstved, Roskilde, Nykøbing Falster, og i andre byer der omkring så sig endelig til både med praktik plads i en uge af gangen, men også med elevplads efterfølgende! :-D

Det har været en lang dag, med som sagt en h*lvedes masse informationer, så jeg er virkelig fyldt i mit hoved, med giga hovedpine, og helt energiforladt, så jeg måtte tage en lur da jeg kom hjem. Jeg har planer om at putte på sofaen med min dejlige dyne og Sex And The City resten af dagen.

Til minde om mine lange negle, som jeg ville have haft endnu længere xD :

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

På Mandag har jeg første dag på min nye uddannelse som jo er Gastronomi grundforløbet. Jeg glæder mig helt enormt, men så småt er nervøsiteten begyndt at strømme ind over mig. Siden jeg var helt lille har jeg altid elsket at lege, og drømme om at få mit eget madprogram i tv'et, og lave fantastisk inspirerende mad til hele verden. Min drøm nu er at mestre konditori evnerne, og få min egen restaurant hvor jeg kan lave den inspirerende opfindsomme mad. Det er en drøm der kunne være så fed at opnå, og drømme det kan jeg bestemt, om det nogensinde vil lykkedes mig det må tiden vise :-D

Denne her weekend vil jeg bruge på at spærre mig lidt inde og opbygge energi igen efter en skøn men hård uge i Jylland. Jeg skal have styr på min søvn igen, ved hjælp af min medicin, jeg skal have styr på min indre uro med det dårlige tankesæt som begynder at røre på sig. Det ved jeg godt kommer frem når nu det er noget nyt jeg skal begynde på, det er normalt for mig at blive voldsomt nervøs, ustabil i humøret og i mit temperamant. Jeg er bare glad for jeg denne gang ved jeg skal være forberedt på det, og at det for mig er helt normalt jeg reagere sådan grundet min Borderline diagnose.

I dag har jeg hygget mig med Sims 4 og købt ud at spise, og det er jo fantastisk at kunne udleve min drøm om at eje min egen restaurant, og så er det Sims 4, det er jo altid en tidsrøver og fyldt med sjov og underholdning :-)

Jeg har også fået tiden til at gå med at pakke lidt ud og få hængt min drømmefanger op. Den købte jeg på min tur, i Hanstholm bunker museet. Jeg blev helt vild med den dels fordi den har nogle flotte brune farver, og jeg har virkelig savnet at eje sådan en. Jeg havde en lyserød for nogle år tilbage, den var gammel og slidt, så jeg måtte smide den ud, mod min vilje :-D.


Likes

Comments

Sikke en uge her i Thy! Jeg har oplevet en hel masse ting, jeg tror praktisk talt vi måske nærmest har oplevet alt hvad der er at opleve her i den skønne del af Danmark. Jeg har fået taget endnu flere billeder end sidste indlæg jeg skrev. Jeg har også fået anskaffet mig nogle souvenirs, en flot sten af rose quartz, og en flot brun drømme fanger. Jeg har haft en virkelig skøn uge, og jeg er så glad for alle mine oplevelser! Vi har oplevet B&O museum, hvor man kunne opleve en masse ting med lyd, i et rum skulle man gætte hvor dyre brølet kom fra, at få en virtuel klipning og hvordan lyden er kommet il hvor den i dag er med 3D. I Jyllands Akvariet så vi en masse fisk og kunne komme til at klappe en slags hajer, man kunne også se stadierne fra hvordan en haj gik fra æg hvor den bevæger sig helt vildt, og så frem til at blive den haj den gør med tiden. 

Da  vi besøgte Kystcentret Thyborøn kunne vi prøve at lave vores egne bølger, starte en orkan og styre nogle små færger i et bassin.

I Bunker museet kunne vi se en masse forskellige kanoner, komme ind i de rum hvor der var soldater som boede den gang, og lære en masse om 2. verdenskrig, som jeg altid har fundet interessant, så det var jo en hel vild oplevelse for mig. 

Den ene aften var vi på havnen i Thisted og fik os en gammeldags isvaffel og gik en lille tur rundt på havnen der, bagefter spillede vi minigolf hos Thisted camping, det var en rigtig hyggelig aften, med for en gangs skyld okay vejr uden for meget regn.

De første to dage vi var her var der Internationalt marked inde i Thisted by i en gågade, det var rigtig hyggeligt også med mange spændende boder både med smykker, mad og slik.. Jeg aner ikke hvad der har været mest spændende, men hyggeligt og sjovt det har det i hvert fald uden tvivl været.

I dag kom noget af min svigerfamilie på besøg her i sommerhuset og det var så super hyggeligt. Jeg har ikke set dem i de der 6 år eller der omkring, så det var dejligt at se dem igen.

I morgen er den sidste hele dag, og der er ikke rigtig de vilde planer, det bliver nok at sove længe og genopleve nogle forskellige strande eller lignende. Jeg kan kun rose Ferieparken Thy for dette ophold, og jeg kunne bestemt finde på at gøre det igen, jeg har allerede småluret hvor der ellers ligger en afdeling for Ferieparken som kunne være en mulighed næste gang.

Jeg afslutter dette indlæg for denne gang med en hel masse billeder fra min tur, og så vil jeg så småt tænke på at slappe af og gå i seng inden så længe :-)Likes

Comments

I går Fredag eftermiddag landede vi i det sommerhus vi har lejet. Turen her over var lang og vi var alle ret trætte til sidst, men jo længere over og op vi kom, jo smukkere blev naturen.

Vi havde forstillet os at sommerhuset lå i et område hvor der var mulighed for at gå over til de gratisse aktiviteter som badeland, tennisbaner osv. Men desværre skal man køre minimum 20 minutter til alle de ting vi vil se, og hvis det skal være noget større som en zoologisk have eller andet, er der omkring 1½ time. Det er selvfølgelig ikke lang tid, men med to hunde som ikke er helt tilfredse med bil kørsel, og nu desværre også min vovse med noget gigt i benene, og en stor bule af betændelse grundet gigt, så er det ikke så nemt.

Vi har fået set en masse af områderne her, og det er så skønt, vi har blandt andet en flot udsigt til vandet, på lang afstand, men det er stadig rigtig flot! Vi har allerede besøgt nogle forskellige strande, blevet halvt druknet af bølger på en mole, og selvfølgelig set et lille akvarium i Vorupør.

Sommerhuset er også et smukt hus og rigtig flot indvendigt. Indtil videre vil jeg klart anbefale Ferieparken Thy, man skal dog være forberedt på at det er et område med aktive oplevelser, som spadsereture, cykleture osv, det er jo også okay og fedt nok, men det var ikke lige helt det vi regnede med.

Planen er vi skal besøge Jyllands akvariet og Kystcentret Thyborøn. Det er noget jeg glæder mig enormt meget til. Man kan en hel masse fremgår der på deres hjemmeside, så det skal også nok blive rigtig godt.

Det har været to dejlige dage, men naturligt træt det bliver jeg, og det lige før jeg ikke behøver den medicin jeg har fået til min søvn.


Likes

Comments

Så er det i morgen vi smutter på ferie i en hel uge med eget dejligt sommerhus. Nej hvor har tiden været lang og alligevel synes jeg at det nærmest var i forgårs nedtælling af de 53 dage gik i gang.

Jeg startede med vi kunne være i en kuffert og en taske, men nu er det endt ud i to kufferter, en pose og to tasker. Og lige nøjagtig derfor begyndte jeg at pakke en uge før tid, for jeg vidste der ville komme en masse ting undervejs jeg havde glemt :-D

Alt er klaret, vi glæder os og i dag, dagen før, boom så gik den ene bil i gang med at give problemer, og for pokker hvor sker det altså altid for os det der, men nu har den tid hos mekaniker så den burde gerne komme til at fungere og så er det afsted med os som planlagt :-D

Jeg kom til at shoppe lidt inden ferien med nogle ting jeg kan bruge, to par bukser med stjerne ned af siden, det ene par er grå med sorte stjerner, og det andet sort med sølv stjerner, og de er så gode at have på! Jeg købte dem i Bilka for 79 .- stk og det er ikke et køb jeg har fortrudt, jeg købte faktisk det ene par den ene dag, og måtte op og have det andet par også. Uderover det så spottede jeg den her super lækre taske. Den kostede normalt 149 .- men var sat ned til 25.- Så kunne jeg da ikke lige lade den gå min næse forbi! Den er vandtæt, har virkelig god plads og så føles den lidt som en pude uden at være en pude selvfølgelig, men den er rigtig god, og så har den også strop så den kan få en lang strop i stedet for to skulderhanke.


Jeg har haft så travlt med at pakke så derfor får i en kort opdatering lige nu, og så forventer jeg at vejret skifter så jeg kan vise jer en masse flotte billeder fra ferien og de oplevelser turen giver.

Skolen gav mig besked på om jeg var optaget på Gastronomi uddannelsen. De måtte meddele jeg er optaget på grundforløbet! Yaaay! Endnu en milepæl opnået og jeg glæder mig så meget til at komme igang. Og så for 1200 .- får jeg min egen uniform målt lige efter mig, og det lige før jeg glæder mig mest til at få den dragt haha :-D I made it this far!!! Hold da maugle jeg er stolt af mig selv at jeg er kommet her til nu! :-D

Vi ses snart igen :-)


Likes

Comments

I Fredags var jeg med min søster og kæreste en tur ud til Avnø Naturcenter. Det var første gang jeg var der, og blev overrasket over hvor hyggeligt der egentlig er. Der er et lille Museum hvor man kan læse omkring de forskellige dyr man kan finde rundt omkring i området. Der er som tilkobling på den her bygning et tårn, med en lang åben trappe med ca. 50 trin vil jeg tro. ( Ja tak det var noget af en udfordring med højdeskræk!) Jeg fik da overkommet det og kom op på toppen, for jeg havde mit kamera med og billeder af den smukke udsigt det ville jeg have med hjem fra turen! :-D


Oppe på toppen er der en kikkert, her kan man kigge ud over hele området, og det er altså virkelig bare et flot område, som jeg bestemt vil råde folk til at opleve! Som det store dyre menneske jeg jo er, blev jeg jo ellevild da min søster sagde er det ikke en sæl der ligger der ude! Rundt med kikkerten og der lå de flotteste skønne sæler rigtig ude og råhyggede i solen oven på vandet. På skift kiggede vi alle og opdagede flere og flere grupper sæler rundt omkring der ude. Det var en virkelig fed oplevelse, og af en eller anden grund var hverken jeg eller min søster egentlig rigtig klar over der kunne leve sæler i friheden her i Danmark, men det lærte vi så de godt kan :-D


I nogen af grupperne lå der nogle små hvide baby sæler, årh hvor var de dog nuttede! Jeg prøvede at tage nogle billeder, og det lykkedes mig rigtig så min kæreste prøvede for mig og det gik vist lidt bedre, som altid ligger jeg billederne op i bunden. Billedet med vejskiltene synes mig og min søster var ret sjovt :-D.


Bagefter tog vi et smuttur til Bilka, jeg manglede lidt forskelligt til lakering af negle, og nogle andre ting til ferie. Og apropos ferien, så er jeg nu begyndt at pakke både det ende og det andet til ferien! Den store kuffert er næsten allerede fyldt med det tøj og badetøj vi skal have med :-D Ja der er jo stadig en lille uge til, men jeg er sikker på jo tidligere man pakker, jo flere dage har man jo til at opdage endnu flere ting man har glemt at få pakket med ned, og derved husker flere af tingene :-)

Jeg håber i alle nyder den sommer der nu endda er, og øv hvor er det altså trist der ikke rigtig er mere end der er.


Likes

Comments

igår var min familie og jeg jo til møde med demensudredning Danmark for at få mere information om min mors demens. Som jeg tidligere har fortalt fortalte min mors læge hende at hun havde demens, grundet CT scanningbillederne viste der var forandring i min mors hjernebark. Hun blev jo derfor sendt videre for at finde ud af hvilken type af demens sygdommene hun havde og hvor slemt det stod til. Da Roskilde afdeling havde en ventetid helt til oktober/november måned, godkendte de at hun blev sendt videre til demensudredning Danmark. Vi kommer frem til klinikken, og den dame som møder os virker flink men lidt forvirret, grundet klinikken er ny op startet. Da vi kommer ind og sidder på kontoret, starter hun med at sige som det første at CT scanningbillederne ingenting viser og de er helt fine. Vi kigger alle sammen fuldstændigt forvirret på hinanden, og min far vælger med god grund så at sige undskyld hvad sagde du kan vi få den en gang til? for lægen fortalte der var ændring og at min mor derved havde demens. Damen fortæller så at det ikke er rigtigt men at hun selvfølgelig skal teste min mor og se hvad hun husker osv, men hun holder altså stadig fast i hun ikke vil mene min mor har demens. På det her tidspunkt da vi bliver sendt ud og min mor skal igennem en test, aner ingen af os andre hvad pokker der sker og hvad vi så lige gør. Da testen er slut har min mor bestået med 92 point ud af 100 og der konstateres ingen demens.

Jeg er så glad for hun/vi ikke skal igennem demens sygdom, og har bestemt selv forstået og lært hvor forfærdeligt det er at blive ramt af den sygdom. Vi har de sidste to måneder gået og grædt og jeg ved ikke hvad da lægen klart ud meldte min mor havde demens. Jeg er af den holdning at jeg er vred på lægen virkelig vred, for man skal ikke udtale sig om noget, og da slet ikke en så alvorlig sygdom, hvis man ikke en gang aner hvad man snakker om! Han sørgede for hele min familie blev smadret og smidt i knæ over en sygdom som slet ikke var der ! I mine øjne har den læge handlet fuldstændig forkert ! Jeg ved godt der kan ske fejl, men at give en diagnose på en sygdom, uden at have forstand på det, det er bare ikke okay!

Nu står jeg så tilbage med en forvirring så stor at jeg slet ikke kan finde hoved eller hale i noget, for anden gang i det her forløb. Jeg er virkelig indebrændt på den læge, og har lyst til at råbe op om hvordan fanden man kan sige noget så sikkert i sin sag, og sende en videre med det udgangspunkt om at blive undersøgt mere for afklaring om hvilken osv, jeg ved godt jeg gentager mig selv lidt her, men AAARRGHH!! For pokker hvor er jeg splittet. For at jeg ikke lader mit temperament overtage, fokusere jeg alt hvad jeg kan udelukkende på at være så utroligt glad som jeg er over det er blevet afkræftet!

Men for pokker, nu til det gode i alt det her, jeg er så glad for min mor er rask, og jeg er samtidig helt oppe at køre over det ikke skal ske for os, men lad mig stadig pointere at jeg virkelig har mine tanker hos alle der er ramt af demens, jeg er så ked af det på jeres vegne !


Likes

Comments

I dag skal vi ind på emnet om hvordan det er at være mobbeoffer, og hvad mobning kan resultere ud i.

Jeg vil tage emnet op dels fordi i så kan lære mig bedre at kende, og måske forstå lidt bedre at jeg er som jeg er, og gør som jeg gør. For det andet fordi jeg gerne vil sætte et billed på hvad der sker med mobbeofre når de igennem flere år udsættes for massiv mobning, af både lærere og andre elever.

Jeg husker min barndom som være god og fantastisk indtil jeg startede i ca. 1. klasse. Da jeg altid har været overvægtig, var jeg endnu et eksempel på et nemt mobbeoffer for andre elever. Jeg blev kaldt alle mulige ord man kan finde på omkring overvægtige personer. Jeg blev til en desperat lille pige som så meget gerne ville have nogle venner, egentlig bare at en klassekamerat ville snakke med mig. Da nogle af de andre begyndte at snakke til mig, blev jeg overbevist om jeg nok var okay alligevel, og nu ville de gerne lege med mig. Jeg blev dog hurtigt klogere, da de udnyttede situationerne til at de kunne vende ryggen til mig næste pause, eller næste dag. Jeg begyndte langsomt som årene gik, at indse jeg ikke var noget værd, at jeg var en fed ulækker person som ikke havde nogen grund til at føle sig fortjent til at have et liv. Jeg blev hurtigt til en trist, indelukket og temperamentfyldt lille barn. Jeg begyndte på at indeholde al den her vrede som kom til udtryk via vold mod min søster derhjemme.

Jeg havde også en masse skænderier med mine forældre, som også resulterede i at mine forældre langsomt følte sig magtesløse, de snakkede med skolen næsten dagligt, og skolen gjorde ingenting. Jeg begyndte at føle jeg blev tvunget til at flygte hver eneste pause næsten for at undgå den bestemte gruppe af klassekammerater. Jeg fik en masse ar på min sjæl, og blev til en meget ulykkelig pige. Da jeg blev ældre blev det ikke bedre, jeg blev kaldt dum af min ene lærerinde, og derfor blev jeg bestemt ikke en fan af det boglige generelt, men slet ikke matematik. Jeg begyndte også at ligge mit fokus på mobningen, så jeg ikke kunne følge med i det faglige, jeg følte altid at jeg ingenting forstod i næsten alle timerne, bortset fra da jeg endelig fik Engelsk. Sprogligt var jeg ret god, og der turde jeg sige noget, for det var jeg ikke i tvivl om jeg var god til!

Årene gik, det hele fortsatte i alle disse år, indtil jeg begyndte i 7. klasse. Jeg fik nogle veninder dette år, og jeg følte for første gang i skolen at de faktisk var oprigtige, problemet var bare at JEG ikke turde lade mig gå ind i venskaber, for troen og tilliden til andre mennesker var egentlig fjernet hos mig. Jeg forstod stadig ikke rigtig noget i det boglige, og endte med at kigge efter de få veninder jeg havde, jeg blev derfor hellere ikke klogere fordi jeg snød, men det var min overlevelse til at overhovedet komme igennem folkeskolen.

Da jeg begyndte i 8. klasse fik jeg en ven på internettet, og jeg begyndte derfor langsomt at begive mig ind i chat verden. Jeg fik flere venner og veninder der end jeg nogensinde havde haft i virkeligheden. Den ene fyr holdt jeg fast i, vi fik et virkelig godt venskab, og efter noget tid, fik jeg lov til at møde ham, han blev min redning, og det første menneske som jeg rent faktisk stolte mest på, måske også mere end mine forældre. Jeg stolte mest på ham fordi jeg ikke følte jeg kunne tale med mine forældre om det, nu ved jeg at det kunne jeg jo selvfølgelig godt, men den gang følte jeg ikke der var plads til mine problemer, da min far var blevet alvorligt syg med depression og stress, og min søster havde også en del problemer psykisk, så jeg ville ikke give familien endnu en belastning. Fyren er min nuværende kæreste og jeg går ikke en dag uden at jeg føler mig så taknemmelig for han har været der for mig, og stadig er det. Nå men da jeg så begynder i 9. klasse går det rigtig op for mig hvor lidt jeg egentlig kan bogligt, og jeg begynder at spekulere på om jeg overhovedet består nogen fag. Jeg kunne ikke følge med, og pludselig var det eksamens tid. Jeg fik ikke særlige gode karakterer, men Dansk og engelsk det bestod jeg. Fysik og kemi faget dumpede jeg. Matematik troede jeg at jeg havde bestået ind til for et lille års tid siden. Gymnastik dumpede jeg også, da jeg aldrig dukkede op, for hvorfor skulle jeg vise mig frem i badet, når nu jeg endelig havde fået veninder, der var jo ingen grund til at minde dem om hvorfor de mobbede mig da jeg var mindre. Jeg kom igennem eksamenerne og stod så der og anede ikke hvad pokker jeg så nu skulle. Jeg kom ind på produktionsskole hvis jeg husker korrekt, den tid er forsvundet lidt fra min hukommelse må jeg indrømme. Jeg havde det SÅ fedt på produktionsskolen, jeg var i køkkenet og jeg har ALDRIG været SÅ glad for noget jeg lavede som der. Jeg fik så mange fede venskaber, og jeg følte faktisk at jeg var den andre så op til. Det var en vild fornemmelse. Grundet jeg havde oplevet mobning i alle de år, var jeg lidt en af dem andre mobbeofre kom til, de følte jeg beskyttede dem og de kunne se op til mig. Jeg forsvarede dem også fordi her var jeg ikke kendt for at være den tykke klamme pige, så der turde jeg godt sige fra, også når det gjaldt mig selv.

Da jeg var færdig der, blev jeg sygemeldt med stress, og i mellem tiden nåede jeg at blive 18 år. Jeg kom på kontanthjælp og startede på et selvhjælpskursus. Her havde jeg det rigtig godt også, jeg fik hjælp, og nogle rigtig gode venskaber endnu en gang. Man kan jo så stille mig spørgsmålet om så ikke jeg lærte via disse to steder at mennesker ikke er farlige, og jeg kan stole på dem? Mit svar er og bliver stadig nej. Jeg stoler stadig ikke på andre mennesker, og der skal virkelig meget til før jeg tør lade dem lære mig at kende bare lidt. Men jeg vil endnu aldrig lade nogen komme så tæt som min nuværende kæreste kom mig. Jeg valgte efter længere tid at starte uddannelse på dyrepasser grundforløbet. Det var også en fantastisk tid, jeg bestod med et 7.tal. Og så var der den her opgave hvor jeg bestod både fremlægningen og opgaven sammen med min gruppe, med 2 12- taller. Hold da nu KÆFT, ja undskyld mit sprog men hvor var jeg dog stolt af mig selv, og min gruppe!
Herefter begyndte jeg på webintegrator uddannelsen, og jeg synes også det gik fint til at starte med. Men pludselig en dag hvor min bedste veninde ikke var i skole, vendte de to jeg havde snakket med ellers, mig fuldstændig ryggen, da jeg snakkede til dem, de gik væk fra mig og ignorerede mig. Jeg husker tydeligt den dag, jeg skulle fremlægge. Men det mønster de to voksne kvinder gjorde, det var alt for velkendt! Jeg tør sådan set godt sige jeg blev ramt af et voldsomt angstanfald. Jeg gik helt i stå, fik det dårligt og følte jeg bare måtte væk fra situationen. Desperat og med en voldsomt smerte af sorg inden i, ringede jeg til min far og bad ham hente mig. Den time var den længste jeg nogensinde har oplevet!

Jeg skred fra skolen uden at sige et ord til nogen. Et par dage efter hvis ikke allerede dagen efter, meldt jeg mig ud ag skolen og blev sygemeldt endnu en gang. Jeg fik forresten også af vide jeg havde diagnosen ADHD og ængstelig personlighedsforstyrrelse inden jeg startede på dyrepasser uddannelsen. Jeg begyndte på endnu en uddannelse som SSH'er, den måtte jeg opgive grundet problemer med kollegaerne igen. Jeg begyndte at bekræfte mig selv i at de i skolen havde ret, jeg er uduelig, jeg er forkert, og jeg høre bestemt ikke til på den her jord!

Nu må det her indlæg hellere slutte så nu springer vi frem til nutiden. Jeg har fået fjernet ADHD diagnosen, jeg har fået emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse, borderline. Jeg kæmper hver evig eneste dag med de tanker om jeg ikke høre til, jeg er ikke god nok, jeg er dum, jeg fejler i alt jeg gør, jeg er et frygtelig forfærdeligt ulækkert klamt menneske, jeg er så forbandet tyk og ulækker at ingen da umuligt vil kunne holde af mig, det er så hårdt, og jeg prøver virkelige at bekæmpe tankerne, men det lykkedes mig næsten aldrig. Det ender 99% af gangene med jeg får vredesudbrud, og låser mig ude på badeværelset, fuldstændig ulykkelig, og med tårer der pisker ned af mine kinder. Og her kommer så det næste tankesæt, lysten til at skære i mig selv. Lysten til at mærke hvordan jeg straffer mig selv for at være den jeg er, ved at mærke hvordan min hud bliver revet fra hinanden, og til sidst at se hvordan blodet slæber al den vrede til mig selv med ud gennem mine snitsår. Det er en følelse som jeg ikke kan beskrive, men det føles virkelig som om jeg bliver 10 kg lettere af vrede. Jeg har ikke gjort det i noget tid nu, men jeg kan mærke de tanker, sammen med tanker om at fjerne mig fra jorden ved at tage livet af mi selv, hver gang det her sker.

Nu går jeg med drømmen om gastronomi uddannelsen, mens jeg nu skal kæmpe med min egen diagnose, men også med at min mor har fået diagnosen demens, og desværre bliver demens diagnosen fastlagt allerede nu på Lørdag. Så nej det bliver ikke nemmere med tiden for et mobbeoffer, det vil sidde fast i hukommelsen, og det vil forme hvem man bliver som voksen, min borderline siges at opstå grundet de mennesker fra folkeskolen, så jeg kan da lige slutte med at sige tak, mange tak for i har smadret mit liv og jeg dagligt skal kæmpe med alle de her ting, mens i kan rende rundt og i kan endda noget så simpelt beholde et job, og gennemføre en uddannelse, for mig er det en kamp bare at komme ud af sengen. Jeg håber i nød alle de sårende ord i sagde. :-)

Til allersidst, har i nogen spørgsmål så stil dem, for jeg vil hellere end gerne hjælpe, og dele ud af mine erfaringer!


Likes

Comments

ååh bedst som jeg troede min nye oplader ledning først kom om lang tid, så dukkede den op med posten igår, og nej hvor har jeg savnet mit kamera mere end jeg lige gik og forestillede mig. Jeg elsker de flotte billeder det kan tage, og nu glæder jeg mig endnu mere til at skulle vise jer billeder fra ferien :-D

Jeg har afprøvet de forskellige indstillinger for at lige lære det at kende igen, og tog en masse billeder, i får lige en smagsprøve på nogle af dem i bunden af indlægget.

Vufferen er min hund kaldet Emma, og den voksne missekat er Tiger, mine skønne dyrevenner :-D.


Jeg har fået lysten tilbage igen med at ordne mine negle med en flot lakering. Jeg har holdt en alt for lang pause, ingen tvivl om det, for jeg skal lige igennem noget genoptræning i det inden jeg selv bliver helt tilfreds, men resultatet er okay for nu.


I morgen skal jeg ud og hygge med de gamle, og få opfrisket min mors hår inden ferien med lidt klipning hist og her og en farvning.

Nedtælling til ferie : 9 Dage!


Likes

Comments

Jeg har lavet lidt små opdateringer herinde på bloggen, det er nok ikke nogle der er så tydelige for jer, men designet har jeg ændret lidt på.


Jeg har dog en dårlig nyhed, og jeg er selv ret øv over det, jeg har mistet alle mine indlægs jeg havde lavet. Så derfor starter vi lidt fra bunden af igen, men det skal nok blive godt alligevel! :-D

Jeg har et mål for fremtiden om at få opdateret mine billeder, ved at bruge mit digital kamera! Jeg har endelig fundet et sted hvor jeg kunne købe den ledning til at oplade kameraet, så nu skulle det gerne snart blive klar.

Jeg er endnu ikke kommet ind på blogkeen med den nye blog her, da blogkeen ikke kan finde min blog endnu, men så snart jeg har fået koblet den på, så vil i kunne subscribe der inde på min profil. Det er nemmere for jer at følge med i hvornår jeg ligger nyt indlæg op, da den fortæller jer der, hvis i laver en konto derinde, det smarte er også i ikke behøver have jeres egen blog for at kunne følge alle jeres yndlings bloggere derinde.

Jeg håber i nyder dagen og jeg vender snart tilbage igen! :-)

Psst, i får lige lidt forskellige sommer billeder i bunden :-)Likes

Comments