För två veckor sedan fyllde jag 19. Och gullig som min mamma är fixade hon därför en överraskningsresa till mig som gick till Karlstad. En weekend i Karlstad på hundvänligt hotell, närmare bestämt.

Vad gjorde vi i Karlstad då? Vi började med att besöka Sandgrund, ett före detta danspalats som numera är Lars Lerins permanenta konsthall med många av hans vackra akvareller.

Vi hade turen att få träffa Lars Lerin i person också, eftersom han dök upp helt plötsligt när vi satt och fikade. Väldigt intressant och begåvad människa. Trevlig också! Han både signerade mammas bok och lät oss ta bild.

Efteråt gick vi på stan och åt på Pinchos. Och på kvällen gick vi på Värmlandsteatern och tittade på en dramatisering av De 39 stegen - en thrillerkomedi av Alfred Hitchcock. Min familj verkar så kultiverad lol. Skitbra var den för övrigt! Rolig och spännande.

Det var första gången Pontus (vovven) bodde på hotell förresten. Han tyckte det var jättespännande tydligen, och han trivdes bra i hotellsängen. Andra bilden är på utsikten från vårt hotellfönstret, om ni undrar. Ingen fem-stjärnig utsikt kanske, men det dög fint ändå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments