VÄNNER

Hej! Nu var det ett tag sen, antingen har jag inte hunnit med att blogga eller så har jag bara inte haft nått att skriva om. Men nu är skolan igång, och det är väll sådär haha. Men ni får ha de så bra så hörs vi snart!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ITALIEN 2017

Snart är det dags för hemfärd, jag vill verkligen inte hem. Hem till skolan och kalla kalla Sverige. Det är ju så underbart här! Men jag ska verkligen njuta nu den sista tiden här.

Likes

Comments

ITALIEN 2017

Från en liten photoshoot med majsen, mitt hår var så saltigt och härligt så var bara tvungen att fota det haha! Iallafall, efter en lång dag på stranden i strålande sol känner jag att jag fick lite solsting, var helt borta och slut. Men om någon sekund ska vi gå och äta, så hejsvejs sålänge

Likes

Comments

Hej på er! Idag hyrde vi en bil och tog oss en tur till Tropea, som är såå fint. Bilen som vi hyrde ska vi nu ha resten av veckan, så imorgon tror jag att vi drar till Capo Vaticano som är en super fin strand! Love Italien

Likes

Comments

FAMILJ, ITALIEN 2017

Äntligen är vi här i finaste Italien och den extrema värmen!.

Klockan 20 i 7 imorse lyfte vi från Landvetter och kalla Sverige och for vidare mot värmen och Italien! Så fort vi kom till hotellet tog vi på oss strandkläderna, och ända fram till nu har vi varit på nere på stranden.

Nu ska vi göra oss iordning och gå ner för att äta lite middag, vi är Såå hungriga.


Likes

Comments

FAMILJ, SOMMAR 2017

Hej på er! Idag var en sån där hemmadag när man BARA ligger hemma och chillar i stortsett. Rätt tråkigt faktiskt, men jag behövde kanske det.

Nu närmar sig resan och jag är såå taggad! Blir bättre uppdatering där jag lovar, Kram på er sålänge.

Likes

Comments

SOMMAR 2017, VÄNNER

Mina fina vänner Elsa och Tuana, dom är bäst!

Hörni sommarlovet går alldeles för fort, vill inte ens tänka på skolan. Men ska njuta resten av lovet. Det blir en vecka i Italien sista innan skolan börjar. Kommer bli super mysigt!

Likes

Comments