Hej allihop!!
Hur är det? Har ni en bra vecka?

Jag har en ganska jobbig vecka. Jag mådde jätte bra, jag var pigg och taggad på livet men sen så small det bara till och allt blev tungt och jobbigt. Jag fick min mens och jag har märkt att när den kommer så blir jag jätte nere, trött och seg. Det är så tråkigt och jobbigt för jag var så taggad och glad, jag orkade massor och jag behöver den energin då jag har väldigt mycket att göra och orka med just nu!
Men jag får ta det lite lugnt, ha en del egentid och försöka komma igenom deppigheten på något sätt. Jag ska se till att använda min vila till att umgås med Gud och försöka stressa ner lite! :)

Igår kväll hade jag värsta mensvärken så jag kunde knappt ligga still. Jag valde att gå ut och springa en runda, då jag hade känt mig misslyckad tidigare under dagen när jag inte lyckades springa 3 km. Jag tänkte testa min kondis och min kropp, vad den klarar nu när jag börjat träna igen så jag sprang 7.5 km och jag klarade det!! Jag var så lycklig! Det var jätte länge sen jag sprang så långt! Jag hade ont i vaderna el del under springturen och min ena fot somnade haha men jag kom fram och jag sprang i jämt takt! Jag är så stolt över mig själv!

Men så klart skulle jag få ont i knäna sen när jag skulle lägga mig.. jag fick smörja in med voltaren och försöka somna trots smärtan. Jag har fortfarande ont men jag ska göra mina övningar för knäna och ta en Ipren och se om det hjälper !

Min sjukgymnast sa att jag har patellofemoralt smärtsyndrom! Någon av er som vet något om det eller har erfarenhet av det? Jag är osäker om jag verkligen har just det för övningarna hjälpte inte sist jag körde dom under 6 månaders tid.. jag vill slippa smärtan nu! Jag vill kunna träna och må bra!
Någon av er som har problem med knäna eller annat?

Idag ska jag vila knäna och sitta och skriva på min predikan jag ska hålla den 8:e och ett seminarium jag ska hålla på en konferens i Gävle den 9:e ! One way conference! Kolla in hemsidan för konferensen! De kommer bli grymt bra! Ricky, deras ungdomspastor, är sjukt grymt! Han är en av de mest brinnande personer jag känner! Han älskar verkligen Gud och människor! Han har tidigare varit missbrukare och han har en fantastisk vittnesbörd! Jag kan kolla med honom om han vill göra ett gästinlägg! Vad skulle ni tycka om det ?


Har ni några förslag på inlägg ni skulle vilja läsa? Kommentera gärna! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Hur är det?

Jag är ganska trött och seg idag men jag har inget speciellt att göra idag så det är skönt! Jag och Eliaz ska ut och träna när han har jobbat klart och det ska bli riktigt najs! Jag har en vecka ungefär nu att träna upp mig och det är inte jätte länge så jag känner mig lite pressad men jag försöker tänka att jag inte får pressa mina knän för mycket för då kommer jag inte kunna träna på ett tag igen.

Som jag sagt tidigare så har jag en liten hemlighet som ni kommer få veta om någon vecka!
Det är anledningen till att jag behöver träna upp mig men det är allt jag vill berätta än så länge.
Jag vet inte hur allt kommer gå så jag vågar inte säga något förrän det är säkert.

Jag behöver eran hjälp med bloggen, jag har fått slut på idéer på saker att skriva och och inlägg att skriva osv. Har ni några önskemål eller förslag? Kommentera gärna!
:)

Likes

Comments

Hej allihopa!
Det var ett tag sedan nu!
Förlåt för dålig uppdatering! Jag har haft fullt upp nu sen i fredag men nu har det lugnat ned sig lite gran!

I fredags var jag på lan med ungdomar till på lördag och efter det åkte vi hem och åt mat och sen somnade jag haha. Jag var så trött och jag ville inte vara trött sen när vi skulle iväg på festen.
Vi drog typ vid 18 till vår vän och det var jätte kul att få träffa honom nu innan han flyttar till Karlstad! Han är en av mina bästa vänner och det är sorgligt att han ska flytta!

Jag har beslutat för ett tag sedan att vara helt nykter, ni kan läsa mitt inlägg kring alkohol om ni vill veta mer, så Eliaz och jag drack inte alls men det var kul ändå. Vi blev dock väldigt trötta runt 23 så vi drog hem när festen var på sin topp. Det kändes lite konstigt att vara på en fest och inte dricka och veta att man har en helt annan syn på alkohol, sex osv än många av mina vänner och jag känner mig utanför och jag har gjort det länge nu med vänner som dricker och ja men lever annorlunda än mig. Jag kände därför att festen fick vara lite av ett avsked även för mig när det gäller sådana fester och vänner. Det var lite sorgligt men jag känner inte att jag missar något! Jag vill vara med människor som bygger upp mig och där jag kan vara den jag är och inte behöva låtsas vara någon annan eller känna mig utanför. Jag älskar mina vänner och jag skulle aldrig överge dem men jag måste välja att vara mindre med dem. Det är tråkigt men jag behöver det och jag måste tänka på mig själv lite. Men de kommer alltid ha en plats i mitt liv och hjärta!

Hur känner ni med fester och vänner som lever annorlunda än er ? Hur gör ni?

Likes

Comments

Hej på er!!
Vad gör ni ikväll?

Nu har lanet kommit igång rejält! Har hunnit spela i några timmar! Det är riktigt nice här trots att vi sitter i ett garage Haha!

Jag blev lite sen då jag spelade innebandy innan och det var super roligt! Helt klart värt att vara med på den ikväll. Jag behöver träna upp mig igen!

Nu ska jag fortsätta spela och ha kul med gänget här! Vi hörs imorgon!

God bless!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag och Eliaz gick upp för en timme sedan och har bara tagit det lugnt och ätit frukost. Jag har jobbat lite med mail och bloggen också! Nu ska vi ut och springa och träna lite sen ska vi packa och fixa inför lanet som börjat kl 16! Jag kommer dock åka ut lite senare pga att jag ska till hallen och träna lite innebandy då vi hade råkat boka hallen innan vi visste nya träningstiderna!

Jag har en hemlighet också som ni kommer att få veta om några veckor förmodligen!😄

Livet är på topp just nu och det känns super bra!

OBS! Ni kanske märkte att det inte kommit någon läs med mig del 6 och det är för att jag inte hann igår för det hände lite saker och så men jag kommer att skriva om olika bibeltexter jag fastnar för istället men de kommer ikväll eller imorgon! 😊

Ha det så bra så hörs vi senare! 🙌🏼

Likes

Comments

Hej på er! Vilken underbar dag vi har! Solen skiner, det är varmt och skönt! Hur är vädret hos er?

Jag har en väldigt bra dag idag! Vi ska ha teamsamling i kyrkan med ungdomarna inför hösten och jag är super taggad att få komma igång! Jag och Eliaz sitter i kyrkan och förbereder inför träffen och efter träffen funderar jag på att träna lite. Jag tränade igår och jag brukar bara köra varannan dag men jag är väldigt taggad haha så vi får se!

Imorgon ska vi ha lan hemma hos en av ungdomarna i deras garage och det känns riktigt kul! Det blir nog väldigt lyckat! Jag är taggad på att få spela paladins haha! Det är mycket roligare att spela om man är ett gäng. Spelar ni något? Vad brukar ni spela? Kommentera gärna! :)

På lördag har min och Eliaz kompis utflyttningsfest och det ska bli så kul att få träffa honom men det är jätte tråkigt att han ska flytta! Han ska flytta till Karlstad för att plugga så de kommer bli svårt att träffas! Men vi får försöka så gott vi kan helt enkelt!

Nu ska jag jobba så hörs vi senare!

Likes

Comments

Godmorgon allesammans! Hoppas ni har sovit gott och att ni kommer ha en toppen dag! Glöm inte att Gud är med er hela dagen och han vill gärna umgås med dig och höra hur du har det! :)

Här kommer ännu ett inlägg där jag delar mina tankar om ett speciellt ämne!

Ämnet jag tänkt skriva om idag är församlingen och kyrkan!

Jag har valt just det här ämnet för att det finns mycket fördomar om kyrkan och församlingen och många kanske inte vet vad en församling är och hur det är tänkt att vara. Sen vet jag också att många har blivit sårade av medlemmar i kyrkor och det finns en ganska negativ syn på kyrkan. Jag tänkte därför dela mina erfarenheter och kunskaper för att kunna stötta, hjälpa och kanske lära er mer eller något nytt om kyrkan och församlingen!

Jag tänkte börja med att dela med mig av mina egna erfarenheter av kyrkor och församlingar. Jag har varit i ett flertal kyrkor och jag har varit med o flera församlingar. Jag kommer inte nämna namn på församlingar i det här inlägget. Jag har både positiva och negativa erfarenheter. Jag har många erfarenheter av församlingar där man känt sig älskad och välkommen så fort man kommit till parkeringen. Flera gånger har människor jag aldrig pratat med bjudit in mig till deras hem, hjälp mig med saker och bara samtalat med mig och älskat mig. Men jag har två församlingar där jag känt mig illa behandlad och nedtryckt. Jag har blivit mobbad av vuxna. Jag har haft en ungdomspastor som ljög för andra om mig och även hittade på lögner och sa till mina föräldrar som fattade att personen ljög och de valde att inte prata med personen. Jag har blivit utfryst i en församling för att jag var utifrån och för att jag inte höll med dem i allt. Jag har haft många vuxna som har snackat illa om mig och försökt få mig att inte vara med på olika sätt. Jag har varit nära på att ge upp att gå till kyrkan i överhuvudtaget flera gånger under de senaste 7 åren typ. Jag har stora sår efter vad medlemmar i församlingar har sagt och gjort. Men jag har alltid stannat för att jag vill förändra. Jag säger i från och har alltid jobbat hårt för att det ska bli rätt istället för jag vill inte att andra ska råka ut för det jag har råkat ut för och då blir det ju inte bättre om jag är tyst och sticker utan jag vill se till att det ändras och blir bra. Det har varit tufft många gånger men det fungerar. Jag har lärt mig under åren att hitta människor i församlingar som inte är dumma och hålla mig till dem och inte låta andras skitsnack bita på mig.

Jag har aldrig dömt alla församlingar och alla kyrkor bara för att några har varit sämre än andra för att det har ju inte varit hela församlingen och hela kyrkan som varit dålig utan några enstaka personer. Det finns dumma människor överallt och bara för att man tror på Jesus betyder det inte att man är något helgon utan man kan vara minst lika elak som troende och vi vet nog alla att många inte tycker att församlingar eller kristna är snälla på grund av vad många kristna och hela församlingar har gjort. Men jag tror att det är viktigt att vi alla förstår att där det finns människor, där kan det också ske dumma saker för människor har det i sig. Vi troende borde inte mobba människor eller döma andra men ändå gör många det för vi är inte perfekta och därför tror vi på Jesus! VI behöver hans vägledning och förlåtelse. Jag har hört många döma alla kristna och alla kyrkor på grund av vad vissa kristna har sagt eller gjort och det är fel. Alla människor är inte dumma, alla kristna är inte likadana. Döm inte alla efter vad en eller några har gjort. Jag skulle aldrig döma en hel församling för det några gjort mot mig. För det är inte en hel församling som har varit elak. Det är viktigt att förstå att kristna också är människor och kan vara dumma och elaka också. Det gör det inte okej att vara dum eller så men vi får inte döma alla. Kristna människor är inte bättre än andra på något sätt men många människor lägger stor press på att kristna ska vara perfekta men vår tro handlar om att vi behöver Jesus för att vi inte är perfekta. Att Jesus dog och uppstod för alla människor gjorde inte några människor bättre än andra utan Han gjorde det för att vi alla behöver Honom.

Jag är ledsen om någon församling har behandlat dig illa. Jag är ledsen att någon dömt dig eller behandlat dig! Men du får aldrig tro att Jesus är sån på grund av att kristna kan vara sådana. Jesus är utan synd och han skulle aldrig göra så mot dig. Jesus älskar dig och han vill ha JUST DIG! Det spelar ingen roll vad andra sagt om dig eller hur någon behandlat dig- Sanningen är att Jesus älskar dig så mycket att han dog på ett kors och besegrade döden för att du skulle bli räddad från mörkrets makt. Låt inte din bild av Gud bli påverkad av elaka människor. Läs bibeln och umgås med GUd. Lär känna honom på riktigt så du får rätt bild av honom!

Kyrkan är vi som människor, inte en byggnad utan vår kropp är ett tempel. Vi tillsammans är en församling. När vi samlas fler än en så är det en församling. Vi behöver inte en byggnad eller en speciell mötesordning eller något sådant men det kan hjälpa till. Jag har tänkt länge på en sak jag läste för ett halvår sedan. Det var en man som sa att det är konstigt att kyrkor samlar så många på möten. Jag tänkte att det lät skumt men sen berättade han vidare.. Han sa att man har begränsat med elever i en klass i skolan för att alla ska kunna hänga med, förstå och vara delaktiga. Jag fastnade verkligen för det han sa! Varför ska vi som kyrkor och samfund ha så stora samlingar alltid och varför har det blivit så?

Jag tänker att de nästan blir mycket mer personligt och lättare att vara delaktig om man är cirka 20 stycken än om man är 100 eller 500 osv. Vad tror ni?

Jag tror inte att det är kasst att ha stora möten för det är viktigt att samlas och upphöja Jesus tillsammans med många andra och få se att fler tror och att man inte är ensam men jag tror inte att det är tänkt att vi ska samlas så för ofta utan att de viktiga mötena och undervisningen borde ske i mindre samlingar. Bibeln talar ofta om att vi ska dela livet med varandra. Jag tror att det blir svårare ju fler man är. Bibel talar mycket om att man samlades i hemmen och det kanske är svårt att få med alla om man är över 100. Jag tror att det kan vara lätt att missa människor och tappa en viss del av kontakten när man är många. Men jag tänker också att med helige ande så är allt möjligt. För Gud är allt möjligt och jag tror att han ser till att kyrkor, möten och verksamheter fungerar oavsett storlek.

På bilden nedanför så ser ni hur ett typiskt möte på vårat ungdomsarbete R.E.D kan se ut! Vi älskar Jesus och vi vill att människor ska få möta honom och vi satsar mycket på våra möten. Vi gör det vi kan med de människor vi har. Jag tror att det är viktigt som församling och kyrkan att inte känna press att man kanske inte har ett lovsångsteam eller att man kanske inte har några som vill predika. Jag tänker att Gud fördelar gåvor på bästa sätt och Alla församlingar har inte samma människor i sig. Därför kommer församlingar se olika ut och jag tror att det är viktigt att man som församling försöker tänka " vad vill vi fokusera på? Hur vill vi att mötena ska se ut? Vilka dagar och tider passar vår församling? osv! Många församlingar verkar tro att det ska vara på ett visst sätt och sen når de inte nya och folk sticker men de ändrar inget för det ska ju vara på ett visst sätt men jag tror att det är viktigt att man ber och känner in som församling vad Gud vill göra i just där och så. Jag menar det kanske inte skulle passa alls att ha hillsong stuket på våra möten för det kanske inte är Guds plan för oss men det passar utmärkt i Stockholm! Hänger ni med?

När vi startade R.E.D för två år sedan så var vår dröm och vision att vi skulle ha ett radikalt och Guds fokuserat arbete med mycket fokus på lovsång, undervisning och bön. Vi lyssnade in vad vi tänkte att Gud ville ha här i Odensbacken och vi tappade några i början och vi var bara cirka 5 varje fredag men vi höll i och tillslut kom det fler och fler och nu är vi över 30 st varje fredag för att vi vågade förändras och lyssna in vad Gud ville just i den här tiden just på den här platsen!

Hur är det i era församlingar? Behöver ni förändras för den här tiden? För platsen? Hur har ni det? Har ni koll på vad ni vill med era verksamheter?


Jag tror att det är oerhört viktigt att man som troende har någon slags kristen gemenskap för att kunna få stöd och undervisning. Vårt liv som Jesus efterföljare och kristna handlar inte om att vi bara ska ta emot Jesus och sen inget mer utan vi ska då starta äventyret med Honom och lära oss mer och leva med Honom!


Har du någon gång blivit sårad av en församling eller kyrka? skriv gärna till mig så kan vi dela erfarenheter och prata! :)

Har du ingen församlingen eller någon kristen gemenskap alls? Meddela mig så kan jag kanske hjälpa dig hitta någon som passar dig! Kommentera gärna vad ni tänker och tycker! Kommentera också om ni har önskemål på ett ämne jag ska skriva om eller så!

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare!

God bless!Likes

Comments

Hej allihopa! Hur är det? Hur går bibelläsningen för er?

Om du är ny besökare på bloggen så vill jag tipsa dig om att kolla om Läs med mig del 1! :)

Här kommer Johannesevangeliet kapitel 4!

”När Jesus fick veta att fariseerna hade hört att han fick fler lärjungar och döpte fler än Johannes – även om det inte var Jesus själv som döpte, utan hans lärjungar – lämnade han Judeen och vände tillbaka mot Galileen. Han måste då ta vägen genom Samarien, och han kom till en samarisk stad som heter Sykar, nära den mark som Jakob gav till sin son Josef. Där fanns Jakobs brunn. Jesus, som var trött efter vandringen, satte sig där vid brunnen. Det var omkring sjätte timmen. Då kom en samarisk kvinna för att hämta vatten. Jesus sade till henne: "Ge mig lite att dricka." Hans lärjungar hade gått bort till staden för att köpa mat. Den samariska kvinnan sade till honom: "Hur kan du som är jude be mig, en samarisk kvinna, om något att dricka?" Judarna umgås nämligen inte med samarierna. Jesus svarade henne: "Om du kände till Guds gåva och vem det är som ber dig: Ge mig lite att dricka, då skulle du ha bett honom, och han hade gett dig levande vatten." Hon sade: "Herre, du har ingen kruka och brunnen är djup. Så varifrån får du det levande vattnet? Är du större än vår far Jakob? Han gav oss brunnen och drack ur den själv, likaså hans söner och hans boskap

vers 13." Jesus svarade henne: " Den som dricker av det här vattnet blir törstig igen. Men den som dricker av det vatten jag ger honom ska aldrig någonsin törsta. Det vatten jag ger blir en källa i honom med vatten som flödar fram till evigt liv." Kvinnan sade till honom: "Herre, ge mig det vattnet, så att jag slipper bli törstig och gå hit och hämta vatten." Han sade: "Gå och hämta din man och kom hit." Kvinnan svarade: "Jag har ingen man." Jesus sade: "Det stämmer som du säger att du inte har någon man. Fem män har du haft, och den du har nu är inte din man. Det du säger är sant." Kvinnan sade: "Herre, jag förstår att du är en profet. vers 19

Våra fäder har tillbett på det här berget, men ni säger att platsen där man ska tillbe finns i Jerusalem." Jesus svarade: "Tro mig, kvinna, det kommer en tid när det varken är på det här berget eller i Jerusalem som ni ska tillbe Fadern. Ni tillber vad ni inte känner. Vi tillber vad vi känner, eftersom frälsningen kommer från judarna. Men det kommer en tid, och den är redan här, när sanna tillbedjare ska tillbe Fadern i ande och sanning. Sådana tillbedjare vill Fadern ha. Gud är ande, och de som tillber honom måste tillbe i ande och sanning." Kvinnan sade till honom: "Jag vet att Messias ska komma, han som kallas Kristus. När han kommer ska han berätta allt för oss." Jesus sade till henne: "Det Är Jag, den som talar med dig." Just då kom hans lärjungar. De blev förvånade över att han talade med en kvinna, men ingen frågade vad han ville henne eller varför han talade med henne. Kvinnan lämnade sin vattenkruka och gick in i staden och sade till folket: "Kom så får ni se en man som har sagt mig allt jag har gjort. Han kanske är Messias?" Då gick de ut ur staden och kom till honom. Under tiden bad lärjungarna honom: "Rabbi, ät!" Men han sade till dem: "Jag har mat att äta som ni inte känner till." Lärjungarna sade till varandra: "Det är väl ingen som har kommit med mat till honom?" Jesus sade: "Min mat är att göra hans vilja som har sänt mig och att fullborda hans verk. Säger ni inte: fyra månader till, sedan kommer skörden? Men se, jag säger er: Lyft blicken och se hur fälten har vitnat till skörd. Redan nu får den som skördar sin lön. Han samlar in frukt till evigt liv, så att den som sår och den som skördar får glädja sig tillsammans. Här stämmer ordet att en sår och en annan skördar. Jag har sänt er att skörda där ni inte har arbetat. Andra har arbetat, och ni har gått in i deras arbete." Många samarier från den staden kom till tro på honom genom kvinnans ord, när hon vittnade: "Han har sagt mig allt jag har gjort." När samarierna kom till honom bad de att han skulle stanna kvar hos dem, och han stannade där två dagar. Många fler kom till tro på grund av hans ord, och de sade till kvinnan: "Nu tror vi inte bara på grund av vad du har sagt. Vi har själva hört, och vi vet att han verkligen är världens Frälsare." Efter dessa två dagar gick Jesus därifrån till Galileen. Han hade själv vittnat om att en profet inte blir erkänd i sin hemtrakt. När han nu kom till Galileen tog galileerna emot honom, eftersom de hade sett allt som han gjorde i Jerusalem vid högtiden. De hade själva varit där vid högtiden. Så kom han tillbaka till Kana i Galileen där han hade gjort vattnet till vin.

Vers 46 En kunglig ämbetsman hade en son som låg sjuk i Kapernaum. När han fick höra att Jesus hade kommit från Judeen till Galileen, gick han till honom och bad att han skulle komma ner och bota hans son som var döende. Jesus sade till honom: "Om ni inte får se tecken och under, tror ni inte." Ämbetsmannen sade: "Herre, kom innan mitt barn dör!" Jesus svarade: "Gå, din son lever." Då trodde mannen det ord som Jesus sade till honom och gick. Medan han ännu var på väg, möttes han av sina tjänare som berättade att hans son levde. Han frågade vid vilken tid han hade blivit bättre, och de svarade: "I går vid sjunde timmen släppte febern." Då förstod fadern att det hade hänt vid just den tid då Jesus sade till honom: "Din son lever." Och han kom till tro med hela sin familj. Detta var nu det andra tecknet som Jesus gjorde sedan han kommit från Judeen till Galileen.” Vers 54

‭‭Johannesevangeliet‬ ‭4:1-54‬ ‭SFB15‬‬


Mina tankar: Jag fastnade särskilt för de två delar i kapitlet som jag märkt ut verserna på. Den första delen handlar om ner Jesus talar med en samarisk kvinna. Bara att han pratar med henne är en stor sak under den tiden och kulturen de levde i. Jesus gör inte skillnad på människor oavsett vilket kön, vart de kommer i från eller hur deras liv ser ut!' Jag fastnade extra för just det att han ber kvinnan hämta sin man trots att han redan vet att hon inte har någon. Han bryr sig om henne och jag tror att Jesus ville visa henne att Han vet allt om henne men att han ändå frågar för att han vill höra från henne precis som han vill höra från oss hur vi har det även fastän han vet allt.

Sedan kommer vi till den andra texten jag fastnade extra för!

Den här delen handlar om en kunglig ämbetsman som hade en dödsjuk son. Han hörde att Jesus hade kommit till hans stad och han gick därför till honom. Jesus säger något som jag tänkt mycket på, han säger Om ni inte får se tecken och under, tror ni inte. I den nya levande bibelns översättning står det " Jesus frågade: Kan ni verkligen inte tro på mig, om ni inte ständigt får se under?" Jag tror att Jesus blev frustrerad över att alla ville se helanden och under hela tiden för att tro på vem han var. Vi behöver tro på Jesus i hjärtat, lita på att Han finns och fungerar.

Det står senare i Johannesevangeliet

"Jesus sade till honom: Du tror därför du har sett mig. Saliga är de som inte har sett men ändå tror." kapitel 20 vers 29

Jag tänker att vi kommer vara lyckligare genom att tro på Jesus i våra hjärtan oavsett under än om vi kommer att vara osäkra i vår tro och behöver ha bevis på att Han är äkta hela tiden.

Jag tänker att Jesus kommer att möta dig på de sätt just du behöver för att kunna tro. Han kommer göra stora saker om du behöver det men små saker om du behöver det. Han känner dig utan och innan. Men du måste låta honom få chansen att göra något i ditt liv.

Vad tänker ni om kapitlet? Fastnade du för något särskilt? Kom ihåg att tala med Gud om det du tänker och läser och be helige ande om hjälp att förstå.

Imorgon läser vi kapitel 5! Vi hörs imorgon allihopa!

Godnatt, sov gott!


Likes

Comments

Hej allihopa? Har ni haft en bra dag?

Jag har haft en ganska seg dag, jag har känt mig trött och hängig men det blev bättre senare! Jag Hagby haft en grym kväll! Vi har spelat såpabandy med tjejerna på innebandyn! Vi ville göra något speciellt och kul som start på säsongen och det blev verkligen super kul! 🌸

Vi kommer nog göra om det här fler gånger!

Nu ska jag hem och duscha för jag är helt klibbig och äcklig efter att ha ramlat en massa! 🙌🏼

Vi hörs lite senare när "läs med mig! Del 5 kommer upp" ! 👌🏼

Likes

Comments

Hej på er!

Jag hittade flera grymma erbjudanden och jag vill dela med mig av dem till er!

Super bra erbjudanden om du vill ha ett nytt skal, några nya smycken eller om du vill fynda bra smink!

This post contains adlinks from AdviralKlicka här för att kika in alla skal!

This post contains adlinks from Adviralearrings / choker / choker / bracelet / choker / bracelet

This post contains adlinks from AdviralKlicka här för att se mer!

Likes

Comments