Jag gick all in på det här med blogg - i 4 inlägg sen var det mindre kul, mina lugna vardag kom emellan. Betoning på lugn eller hur var det nu?

Nej men livet kom emellan, skolan startade igen och jag har verkligen haft fullt upp. Mest med att kolla serier och vara negativ, men ändå.

Milla blev skadad så kamelen har i 4 veckor skrittats, och ska nu skrittas i 4 veckor till. Så mitt flyt flyter på som en sten i en sjö. Det säger det mesta.

​På bilden ser jag i alla fall glad ut, eller det är jag ju också. Det är ju bara någon där uppe som vill mig illa... 

Skämt å sido, måste ju ha  lite kul med tanke på den natt med plugg jag har framför mig, föreställ er bilden av en tjej nedanför ett högt berg i alperna, den resan hon gör påväg till toppen - det är så jag känner inför pluggberget inatt och fortsatt tills gymnasiet är klart. Sen jäklar vad jag ska njuta av utsikten ;) 

"Walk the extra miles, it´s never crowded"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1/3 av sommarlovet har gått - liksom what redan?!

Vad har jag gjort? Jo jag har stått i ett kök 6 timmar om dan med hårnät och bakat kakor. Inte för jag klagar faktiskt, fett gött att baka på arbetstid. Helt utarbetad är jag - verkligen.

Jag gjorde ett bra jobb och mina arbetsinsatser uppskattades så jag fick på sista dagen en present i form av en kokbok eller ja rättare sagt kakbok. Så glad blev jag - den var jättefin!

Det tog dock på krafterna att jobba, vara i stallet, rida och träna så igår kväll var jag HELT slut!

Så istället för en spontan sovmorgon blev det en medveten sådan - sov på riktigt 11 timmar. Sen har jag varit en helt vanlig tonåring - alltså inte gjort något redigt alls. Jag har bara utövat det ord pappa hatar som mest - att "chilla".


Åh mysigaste skogsturen tog jag och Alice idag. En lugn runda på över en timme i skogen och träffade på både fölisar och kossor.


Jag har verkligen snöat in på att baka nu så ikväll gjorde jag Snickersdoodles aka Stinas tekakor, jag skojar inte - godaste kakorna jag någonsin smakat! Ännu godare med en kopp te till. Nej men gud vad gammal jag lät nu. Herregud! I vilket fall så är det gaaaalet gott. U gotta try it.

Likes

Comments

Ja- godmorgon typ eller inte. Klockan ringde och ringde och jag stängde av och stängde av.

Men efter 55 minuter började jag bli trött på ringandet och steg upp och insåg ganska snabbt att min tanke om att cykla till bussen 07.00 var ganska körd när jag gick upp 06.45... Så jag fick skjuts till jobbet av mamma - tack!

Men tiden att klä sig riktigt fanns inte så jag har spenderat dagen i leopardfärgade byxor och joggingskor... Kan ju tillägga att jag även var inne i affären i detta, kände mig som en deltagare i "16 and pregnant" förutom delen med pregnant då.


Ikväll vankas det markarbetsträning med kamelen. Förhoppningsvis går hon inte hela passet med huvudet som på bilden. Vi är i alla fall taggade, eller jag är, Kamelen står nog hellre i stallet och äter hö.

Älskar hennes nya smeknamn - kamelen. Hmm undra om man kan döpa om sina hästar? Kan man det? Skulle lätt döpa henne till "The kamel".

Nog om henne herregud, lägger ut en bild ifrån midsommar istället. En av de fina bilderna hehe


Likes

Comments

Väldans vad trevligt att just du hittat hit, att just du är nyfiken på mig och mitt liv men vem är inte det liksom? Skämt å sido - så intressant är jag nog inte.

Men vem är den där brunetten på bild egentligen?


Hmm jag antar att jag inte behöver säga vad jag heter då jag tycker det är ganska tydligt men i vilket fall så heter jag Stina. Jag är sexton år gammal och bor med mina föräldrar och två katter i ett typiskt rött hus med vita knutar ute i skogen. Kan ju tillägga att detta verkligen är ute i skogen, liksom närmsta buss är 3 kilometer landsväg bort.

Då kommer ju nästa fråga - vad sysslor hon med där ute i skogen?

Inte så extremt svårt att gissa kanske? Jag höll på med kamelridning - i mina ögon var vi ganska bra men eftersom det inte är så många som sysslar med denna sport så har min kamel fått byta art så hon är nu en ponny. Hennes presentation kommer senare men nu vet ni i alla fall... Största hemligheten är avslöjad.

Men ni skulle bara veta vad trevliga kameler är i grund och botten - särskilt min. Envis är hennes andra namn, Bitchig hennes första men gillar henne ändå ;)


Vad gör jag annars på fritiden då?

Jag gillar att springa - eller gillar och gillar men jag gör det. Det går oftast ganska långsamt tills jag springer på en orm i vart fall för då går de i sjuhundrafyrtio - i de lägena brukar jag även se vad mina stämband går för...


Trodde nog själv att jag skulle vara mer intressant än såhär men det är väl i det stora hela vem jag är, så verkar jag intressant så är det ju bara att fortsätta läsa och hoppas på att jag kan förgylla era dagar lite grann i alla fall.

Xoxo, Gossip girl

Hahahah nä, men enligt min bror så är mitt liv och vardagliga drama minst lika inntressant som gossip girl.

Vad det nu säger om mig är upp till dig att bestämma - på återseende

Likes

Comments