Vardag

Hej vänner!
Idag jobbade jag 7.30-16. En ovanligt seg jobbdag då vi hade väldigt lite att göra. Under min rast bestämde jag mig för att gå till kiosken som ligger ett par minuter från förskolan jag jobbar på för att köpa glass och nocco. Otroligt värt! Sedan satte jag mig utanför förskolan i solgasset och njöt av noccon.

Efter jobbet köpte jag blommor till min midsommarkrans och hämtade ett paket innan jag åkte hem. Jag valde att inte träna idag då jag var på ett hårt pass igår och kände att kroppen behöver vila. Det är viktigt, det där med vila! Imorgon började jag jobba klockan 6 så jag ska försöka somna i tid ikväll. Xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

I fredags tog många av mina vänner studenten och jag lyckades få ledigt från jobbet vilket var otroligt skönt. Jag kollade på mina vänners urspring och efter det letade jag upp dem i folkhavet. Jag grät mig igenom hela utspringet. Typ. Jag kan inte med ord förklara hur fantastisk min studentdag var och vill inget mer än att uppleva den igen. How ever. Lite mer tårar under den tiden jag tittade på när studenterna åkte flak genom stan och sen mötte jag upp en av studenterna för att skjutsa honom hem och vara på hans mottagning en stund. Innan kvällen var slut hade jag hunnit med fyra mottagningar.

I lördags fick jag sova ut, vilket var vördigt skönt. På eftermiddagen åkte jag och hämtade Olivia och vi åkte sedan hem till Jossan och John för att ha avslutning med ledarteamet i kyrkan. Vi grillade, snackade, spelade kubb och lovsjöng en stund. Senare på eftermiddagen åkte vi till Viaredsjön en stund för några i gänget ville bada. Sen avslutade vi kvällen med lite sällskapsspel. Så mysigt!

Helt klart en helg att vara tacksam för! Xx

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Hoppas ni mår bra! I fredags åkte jag och min familj ner till Helsingborg och våra familjevänner sen 16 år tillbaka. Min bästa vän och den familjens näst äldsta dotter tog studenten och deras äldsta dotter tog sjuksköterskeexamen förra fredagen. Så i fredags när vi kom hit bytte vi om hemma hos familjen och sen gick vi till skolan där Alva skulle springa ut. Efter utspringet gick vi ner på stan för att kolla på studenterna som gick från sina skolor till platsen där ALLAS flak stod. Upplägget på studenten här är så annorlunda från hemma. Där står ju flaken vid respektive skola så kanske man ses på gatan där flaken åker. Men hur som helst. När Alva hittat sitt flak och vi tagit med hennes skylt så gick vi hem och väntade in Alva och gästerna. Sen åt vi god mat och firade hela kvällen. Puss Xx

Likes

Comments

Texter & tankar

Snart har det gått ett år sedan jag fick ta på mig min vita klänning och min vita mössa och springa ut på Bäckängs trappa och jubla för friheten. Det känns galet. Ett år. Ett år som jag hade så mycket tankar, oro, stress och panik över. Hur skulle det gå med jobbet? Hur länge till skulle min stackars bil orka? Vad borde man göra året efter studenten? Hur är livet utan skola?

Åh vad jag önskar att jag visste svaret på de frågorna, inte bara då utan även nu. För nu står jag här igen. Ett år har gått och jag har enbart jobbat. Jobbat, jobbat och jobbat. Jag som trodde att jag skulle resa, upptäcka och leva life. Men jag har hallfall köpt en bil, det är ju en viss bedrift iallafall. Men rädslan och oron inför framtiden finns kvar. och den är nästan värre nu. Jag vill så mycket men jag är rädd för precis lika mycket.

Rädd för det okända med samtidigt obeskrivligt trött på det kända. Jag vet att jag egentligen behöver komma ifrån vardagen, den lilla byn jag växt upp i och den sömniga småstaden, och istället upptäcka världen, testa alla möjliga konstiga, roliga och läskiga saker. Framtiden är så oviss för min del. Jag vet inte alls vad jag vill och jag är så himla rädd för det jag inte känner till. Och rädd för att misslyckas. Hösten kommer närmare och närmare och jag vill så mycket. Resa, flytta hemifrån, plugga, jobba. Och jag har faktiskt alla möjligheter i världen.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Idag var jag på Ellas konfirmation. Själva konfirmationsgudstjänsten är generellt väldigt tråkig, tyvärr. Min var tråkig, min brors var tråkig, min sysslings var tråkig och denna var inte så kul heller haha. Det är så långdraget och jag tycker faktiskt att Svenska kyrkan är ganska steril och trist hehe. Bättre är det med Frikyrkor! Nästa vecka ska jag faktiskt på ytterligare en konfirmationsgudstjänst, och då i min egna kyrka.

Hur som helst. Efter själva gudstjänsten åkte vi hem till Ella och åt mat och tårta. Vid fyra tiden åkte jag till gymmet för att avsluta veckan med ett ryggpass. Dessutom körde jag intervaller i 20 minuter. Jag som verkligen inte gillar cardio har kommit fram till att intervaller faktiskt är ganska okej. Hoppas ni haft en bra dag och helg! Puss Xx

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Dagarna bara försvinner nu, snart är det liksom student och sommarlov för er som går i skolan. Och sommaren är snart här, åh vad jag längtar! Ledighet för min del blir det inte förrän veckan 27 då tanken är att jag ska åka till Hönö. Men det är en del praktiska grejer kring just Hönö som inte är löst så jag får kika lite mer på just det och så får vi se helt enkelt.

Men ja, min vardag består allra mest av jobb och träning. Träningen går så himla bra just nu och jag sover mycket och försöker äta så bra som möjligt. Och jag mår väldigt bra av de rutinerna! Bloggen hamnar lite i skymundan då det är så mycket annat som ska göras och hinnas med. Att jobba heltid är verkligen så mycket jobbigare än jag kunnat föreställa mig, haha.

Så ja, det var väl min lilla life update, även om den kanske var ganska förutsägbar. Jag önskar verkligen att jag ska finna mer tid till att uppdatera, men vi får helt enkelt se! Xx

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Det går ett tag mellan inläggen numera. Men jag har verkligen fullt upp. Med ett heltidsjobb, ett extrajobb och dessutom en ledarroll i kyrkan så blir det väldigt lite tid över. Men jag ska verkligen försöka nu, men ni får ha lite överseende.

Jag är äntligen igång med träningen igen och försöker dessutom äta så bra mat det går. Och jag lyckas ändå ganska bra. Idag var jag på gymmet efter jobbet och körde ett rygg- och armpass. Mitt solklara favoritpass! Hoppas ni mår bra så hörs vi snart! Xx

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Imorse åkte jag hemifrån strax efter halv sju och parkerade bilen i stan och sen satte jag mig på bussen mot Göteborg. 9-11 var jag på skolan och skrev intagningsproven som ändå kändes helt okej. Det var som på vilket prov som helst, en del frågor kan man direkt när man tittar på dom medan man kan titta på andra frågor hur lång tid som helst utan att förstå.

Efter det sista provet promenerade jag från Gårda, där skolan ligger, och in till Nordstan och kollade i lite butiker. Jag fick faktiskt med mig några grejer hem och en del var väldigt välbehövliga!

Solen lyste på mig när jag promenerade runt idag och det var så härligt.

När jag kom tillbaka till Borås åkte jag till pappa och fixade nya torkarblad till bilen och sedan åkte jag vidare för att träffa en saknad vän. Så mysigt! Nu sitter jag hemma och häller i mig te med honung och målar lite i min mindfullnessbok. Hoppas er dag varit bra! Puss!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Long time no see. Hoppas ni mår bra. Jag mår sådär faktiskt. I fredags blev jag hes och i helgen hade vi en ungdomshelg tillsammans med Mullsjö Pingst i kyrkan så att vara tyst och vila rösten har inte kommit på fråga. Istället har det varit full fart hela helgen. Därför har jag varit hemma idag för att vila rösten.

Sedan ni hörde av mig senast har det inte hänt jättemycket. Jag har mestadels jobbat, försökt träffa lite vänner och periodvis sovit alldeles för lite. Två kvällar förra veckan somnade jag innan klockan tio på kvällen och hjälp vad skönt det var. Att jobba heltid tar verkligen på en.

Här får ni några bilder fåra min kamera som legat orörda sedan jag kom hem från Habolägret.

Det var mitt tredje Haboläger och liksom varje år slås jag av hur otroligt vackert det är. Det ligger ett sådant lugn över den platsen och jag älskar att kunna gå ner till sjön och sätta mig där och bara blicka ut över sjön. Eller på kvällen, när man ser bilarna som kör på E4 på andra sidan Vättern. Det är något med det som får mig att inte kunna slita bort blicken.

VECKANS PLANER

Måndag är ju redan över så vi kastar oss på tisdag istället.

Tisdag - (Lönedag nr1 för mig) Jag har det tidiga passet på förskolan, 6-14.30. Efter det ska jag kila ner på stan en stund och kolla på jeans och lite smink som tagit slut. (Lol, inte ens lite. Foundation, concealer, transparent puder och setting spray, goodbye money). Därefter har jag tjejgrupp, så mysigt!!!

Onsdag - Jag är faktiskt ledig från jobbet för att jag ska åka iväg till Göteborg och skriva ett intagningsprov på IHM Business School. Jag har sökt en utbildning där men jag tror faktiskt inte att jag kommer komma in, men oavsett så är jag en erfarenhet rikare. Efter provet så kanske jag stannar en stund i Göteborg och kollar i lite affärer. Om jag mår bättre kanske jag åker och tränar lite när jag är tillbaka i Borås.

Torsdag - (Lönedag nr2!!!) Tillbaka på jobbet igen. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag mår så pass bra att jag kan träna. Åh vad jag vill träna.

Fredag - Jag slutar tidigt!!!!! Känns som att det var så längesedan jag slutade tidigt inför en helg så det ska verkligen bli så skönt. Kanske ett litet träningspass här? Eller lite mer shopping? På kvällen är det iallafall ungdomskväll i kyrkan och det ska bli så najs.

Lördag - Jag ska åka till Lager 157 med en kompis. Min klädkris är så påtaglig att jag får panik av att ens titta på min garderob när dörren till den är stängd, haha! Shoppingdagen avslutar vi med lite filmkväll, tror jag.

Söndag - Absolut inga planer än. Kanske tränar, kanske går till kyrkan, kanske tar en söndagslunch på stan. Jag vet faktiskt inte. Men det är skönt med sådana dagar också!


Likes

Comments