Det gick super bra igår på intervjun, ska på snabb utbildning på onsdag och lära mig mycket av de jag måste kunna för att servera. Så jag är jätte taggad och det ska verkligen bli super kul!!

Idag ska jag ut och äta med några av mina klasskompisar på en ny resturang som precis öppnat här i Eskilstuna som heter Pinchos så de ska bli super trevlig att se vad dom har för gott, har hört mycket positiva saker om dom! Hoppas ni har de grymt!

Xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 198 readers

Likes

Comments

Känns som att de här kommer bli en skön dag. Idag är de praktikdag och då börjar jag 10 vilket är super skönt!! Så idag hann jag med riktigt god frukost, smoothie med kvarg, banan och bär och knäckemackor med skinka och tomat. Super gott!
Idag ska jag på "arbetsintervju" tsm med mina kompisar, de är ett helg jobb som servitris på en jätte fin resturang. Så jag hoppas verkligen att de går super bra! Hoppas att resten av er har en grym dag!

Xx

  • 204 readers

Likes

Comments

Sitter just nu på min praktikplats och funderar, har nämligen tänkt att jag efter studenten ska starta ett eget företag och hyra stol som frisör någonstans, helst på praktiken jag är på nu. Men vi får se var de blir. Så nu sitter jag och funderar på vad jag ska heta som "företag" och sådär, tänkte skaffa Instagram med mina arbeten och sånt så skulle vara kul att ha ett namn då, och kunna göra en snygg logga.

Har ni några idéer? Kom gärna med förslag!
Xx

Bild 1: Ett arbete jag, Ronja & Emeli hjälpte varandra med på vår lektion igår när vi hade egen hårvård.

Bild 2: Ett arbete jag gjorde i skolan för några veckor sedan.

  • 208 readers

Likes

Comments

Oj vilken lång vecka detta har varit.. har haft så mycket i skolan, praktiken och hur mycket som helst i huvudet också så har inte blivit så mycket bloggande pga de tyvärr. Just nu ligger jag i soffan och försöker ta de lugnt eftersom de har varit såå sjukt mycket runt mig nu på senaste tiden och känner att jag verkligen behöver slappna av. Har ont i hela min kropp och är super trött. men nu har jag i alla fall fått sömntabletter och ångestdämpande tabletter så jag hoppas att min kropp börjar stressa ner nu och att jag kommer att kunna sova bättre och skönare om nätterna. Nu tänkte jag gå och laga mat, ni får ha en fortsatt grym dag!

Xx

Likes

Comments

Äntligen KÖRKORT!!!

Jag är såå sjukt glad och lättad att jag äntligen efter allt detta pluggande nu får köra helt själv utan någon annan, fatta att bara kunna ta bilen och bara dra iväg. Finns inget som begränsar mig nu, nu kan jag äntligen sluta fokusera på körkortet och teorin och äntlige kunna släppa de, få fokusera på skolan, studenten skaffa ett jobb och allt där emellan! så det känns verkligen super skönt. riktigt bra och härlig dag!

Fundering

Idag har jag funderat på om man kanske ska börja med Youtube igen tillsammans men min kompis som jag har haft Youtube med förut. det var verkligen super kul och verkade som att folk gillade att se oss tillsammans. Så ska ta mig en funderare och prata lite med henne om de ;)


Xx

Likes

Comments

Har varit väldigt dålig uppdatering dom senaste dagarna men jag har varit super sjuk och försökt att sova så mycket som möjligt så jag så småningom om ska bli piggare och frisk. Men idag känns de lite bättre och jag känner mig piggare för att ta mig upp och kanske förhoppningsvis orka hitta på något.

Just nu sitter jag i soffan och myser i pyjamas, morgonrock och tofflor. Älskar sånna mysiga stunder på morgonen när man sitter i myskläder och bara tar de lugnt ett tag och får fundera på vad man ska hitta på under dagen, tänkte gå och fixa lite te nu. Ha en bra dag!

Xx

  • 303 readers

Likes

Comments

Köpte två nya väskor idag, likadana men olika färg eftersom jag hade svårt att bestämma mig... men jag är super nöjd! Dom är super fina!

Just nu är de enda jag längtar till att de ska bli varmare och bli mindre blåsigt så man kan börja ha tunnare jackor och bekvämare kläder på sig. Gillar inte alla dessa tjocka jackor och kläder man måste ha för att inte frysa, de enda jag längtar till nu är sommaren och solen!

  • 329 readers

Likes

Comments

  • 328 readers

Likes

Comments

Instagram@stina.ahlsen