View tracker

Träffat många härliga och fina vänner denna vecka och är verkligen så tacksam för att jag har dom i mitt liv och för att dom är så underbara mot mig! Har också varit väldigt tydlig med att berätta de för dom, tex på 200 dagars festen. Tänkte att jag ska göra ett inlägg med lite bilder där ifrån senare.

Men igår hade jag de mysigt med mina vänner, fast fet var tråkigt när vi kom ut på krigen så hade vi kul innan och försökte göra de till en bra kväll fast de nästan bara var vi ute.. men är ändå ganska nöjd över hur kvällen slutade.

Nu ligger jag i soffan och har kollat på alla delar som varit på julkalendern och vet i te vad jag tycker om den riktigt än, men ska ge den en chans iallafall, hoppas ni alla har en fin dag! Puss

X.stina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 11 readers

Likes

Comments

View tracker

Så blev mina fransar och jag är verkligen super nöjd med dom! Låg i 3h och somnade lite då och då. Men är verkligen såå glad att jag gjorde dom och tror verkligen att jag kommer fortsätta med de! Det var så skönt att vakna imorse och inte behöva göra något mer än att borsta fransarna. Jag rekommenderar verkligen detta, vi får se hur dom blir efter jag haft dom ett tag men tror jag kommer vara lika nöjd.

X.s

  • 27 readers

Likes

Comments

View tracker

Är sjuk.. och de är verkligen de tråkigaste jag vet, att ligga hemma, dricka Tea och inte göra ett skit! De är sååå tråkigt så jag tror jag går under! Skönt i början att bara ta de lugnt men just nu har jag såå tråkigt. Dessutom måste jag till skolan imorgon för vi har förflyta och jag kan inte vara hemma, har verkligen inte tid med de.
Senare idag ska jag över till grannen och för första gången sätta fransar, och de ska bli super härligt! Kommer upp med på de när jag är klar. Ska dit vid 16:00 så nu ska jag duscha och försöka få i mig lite lunch och sådär.

Ha en grym dag alla! X.s

  • 26 readers

Likes

Comments

Idag började jag dagen med att vakna klockan 11:00 och gå upp och äta frukost som blev pannkakor. Fick sedan klippa min bror för han hade blivit långhårig och skulle ta bild med handbollslaget idag. Efter de skjutsade mamma mig in till stan för att jag stod med min klass och sålde fika på en julmarknad, de var mysigt men lite kallt.

Nu är jag hemma och har ätit, förrätt och varmrätt, bakat julgodis och nu har alla grannar kommit över hit och vi sitter och snackar skit, dricker bubbel och vin och har de super trevligt! Trevlig lördag!

X.s

  • 33 readers

Likes

Comments

Igår övade jag på en bröllopsuppsättning som jag ska göra inför en modevisning vi ska ha, det var super kul och jag är ganska nöjd med den, men måste jobba lite mer med den till modevisningen. Är super glad också för min fina modell som ställer upp!

Just nu sitter jag på min salong och ska snart ta lunch, väldigt lugn och mysig dag förutom att telefonen ringer hela tiden, så fort jag ska sätta mig ringer den igen. Men de blir nog en skön dag!
Ikväll ska jag ut med massor av mina vänner och de ska bli super kul att träffa alla, längesedan känns de som!

X.S

  • 35 readers

Likes

Comments

Instagram@stina.ahlsen