Tänkte bara informera om att jag snart kommersat få min nya telefon och kommer då att börja blogga igen, haft uppehåll nu när jag inte riktigt kunnat blogga och haft massa annat att göra, så de ska bli riktigt riktigt kul att få komma igång med. 


Xx. Stina 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har varit dålig på att lägga upp saker men det har hänt så otroligt mycket denna vecka. Nu sitter jag iallafall på båten på väg mot Waxholm i Stockholms skärgård där vi ska sova vår första natt, efter de bär de av till Finnhamn där vi ska bo en vecka tsm med mormor, morfar, morbror och vår kusin som har hyrt en stuga där.

Bilden är bara för att jag saknar min älskade lilla kisse misse såå himla mycket!!

X. S

  • 216 readers

Likes

Comments

Haft en skön och rolig dag vid vår båt i Strängnäs idag, vi har fixat och planerat inför vår 2 veckors båt semester som vi ska iväg på i Stockholms skärgård nästa vecka.

Fick då tillbaka mina tankar om att skaffa en bra systemkamera och hittade en som jag blev intresserad av och ville höra/veta om någon har erfarenheter av den eller någon annan bra kamera som inte är alldeles för dyr men bra. Hittade i alla fall en kamera vid namnet Nikon D3300 på El-Giganten för 3990 :-, den som är på bilden ovanför.

Likes

Comments

Idag har det varit en skön dag, börjar dagen med en frukost ute i solstolen och sedan hjälpa mamma med att plantera lite nya blommor och göra fint inför min och Ellens födelsedag nu på onsdag. Fick även gå över till grannarna Malin och Mattias rakt över gatan och klippa dom båda medan mamma fick sina ögonbryn fixade av Malin som jobbar med hudvård, vaxning, och lite allt möjligt spännande.

Igår var jag och Ellen med mormor i Erikslund och shoppade lite inför semestern, jag köpte ett par shorts, 3 par toppar och en badräckt från Gina tricot som var super fin, och satt jätte bra.

x.S

Likes

Comments

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så mår jag inte så bra psykiskt just nu och då kan det vara riktigt skönt att skriva av sig här på bloggen tycker jag. 

Har hamnat i en typ av depression, jag vet själv knappt orsaken till varför jag hamnat där bara att jag ofta känner mig låg, ledsen, ofta kan bli väldigt arg på små saker. Mitt humör klarar inte av vissa situationer helt enkelt.. Så har nu varit och pratat med en psykolog jag tidigare haft kontakt med och det känns bra, nu ska vi bara lösa vad de är för hjälp jag behöver och hur mycket hjälp jag behöver med mitt mående vilket känns super skönt att äntligen få hjälp!

Nu är det inte alls lång tid kvar till jag fyller 18år vilket känns sjukt spännande och roligt, och efter det kommer de hända massa roliga saker. Vi ska ut med båten i skärgården och massa spännande äventyr, som också då kan hjälpa mig att tänka på annat vilket känns bra.

Likes

Comments

Är inte på topp i psyket just nu och är såå glad att jag har min bästa vän och min familj som tar hand om mig och alltid finns där för mig! Därför jag inte varit aktiv och skrivit så mycket här på bloggen tyvärr, men hoppas på att det kommer en vändning i mitt liv snart!

  • 288 readers

Likes

Comments

Nu så här på morgonen har jag och mamma varit ute och gått vilket var super skönt! Idag är de också min fina mammas födelsedag som vi ska fira med massa gäster senare. Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå snabbare så jag kan gå till min praktik och klippa lite kunder, hoppas alla får en bra tisdag!

  • 376 readers

Likes

Comments

Det var riktigt längesedan jag bloggade känner jag, men har en mobil som skriver och gör lite som den vill för att jag tappat den i toan och fick precis tillbaka min dator som varit inne på lagning, så bi får väl se om de går bättre denna gång!

Igår var jag iallafall på 18-årsfest för mina tvillingkompisar som jag känt väldigt länge, hade super trevligt och kul! Under kvällen umgicks jag mest med min fina och bästa vän johanna, hon betyder allt för mig! Jag och min tvilling sov sedan över hemma hos henne och blev imorse hämtade av mamma som hade med vår mysiga katt Murre som aldrig åkt bil förut, men han verkade tycka att det var ganska okej.

Just nu sitter jag och väntar och hoppas på att få åka till Ikea och Erikslund i Västerås för att shoppa lite, men vi får se vad mamma säger.

  • 387 readers

Likes

Comments

Hade super kul idag på praktiken! En händelserik dag, fick för första gång idag följa med på ett hembesök hos en pensionär som inte kunde ta sig till salongen, då åker vi dit och klipper hos kunden istället, vilket var super mysigt och roligt! Jag tycker det är en riktigt bra grej med tanke på att de finns många pensionärer och säng liggande personer som också vill och behöver klippa sig.

Fick också på morgon en klippa Diego (Min handledare) eftersom han blivit så långhårig sedan sist jag klippte honom, fick också trimma ner hans skägg lite.
De sista jag gjorde idag var att färga utväxten på Marcela (Diegos syster som han har salongen med). Nu sitter jag på bussen på väg hem, då jag tänkte ge mig ut och springa lite tänkte jag!

  • 565 readers

Likes

Comments

Nu skriver en klantig tjej här igen, varit sur och inte så aktiv. Gillar bäst att blogga från mobilen men tappade min mobil i toan så de blev svårt, men nu har den börjar funka igen (konstigt att den överlevde).

Men nu tänkte jag visa bilder ifrån när jag var på skägg kursen förra veckan! De var super kul och Alexander som höll i kursen var imponerad av mig berättade han, han hade inte så mycket mer att säga så de var ju positivt!

  • 592 readers

Likes

Comments

Instagram @stina.ahlsen