View tracker

Gud vilken härlig fredag! Börjar med att jag går upp skiiit tidigt (det var där emot inte så härligt) och åker in till stan för att göra min uppkörning och de bästa av allt var att jag faktiskt klarade den!!!
Dock så har jag inte klarat av teorin än... så de får jag däremot kämpa vidare med, men men, tillslut så får jag mitt körkort och kommer kämpa för de in i de sista.

Där efter åkte jag till salongen för möte med min lärare och mina handledare på salongen för att prata om min utveckling och min framtid, och de gick super bra. Alla var nöjda med mig och min utveckling. Efter de fick jag raka med kniven och klippa lite skägg på min ena handledares bonus son och de gick super bra och var Såå kul efter att inte gjort de på länge! Resultat nedanför.

Efter praktiken blev de att åka hem till våra båtkompisar för middag med dom och många fler vilket var super mysigt, men nu är de snart dax att dra hem för jag börjar bli super seg och trött efter en lång dag och efter att ha gått upp tidigt ... har haft en mysig fredag, hoppas ni också haft de!

Xx

  • 19 readers

Likes

Comments

View tracker

Före Efter

Idag hade jag en kund som ville bli med guldig och få mer "liv" i sitt hår, så jag gjorde en mer guldlockige färg i botten, efter de la jag i en lite ljusare färg på topparna. När jag var klar med båda färgerna så la jag samtidigt i några paket med folie slingor på de mer mörkare partierna för att få lite mer "spel" och "liv" i de, lite mer rörelse.
Hon blev super nöjd med resultatet och de blev jag också!

Xx

  • 39 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag haft en dålig dag, iallafall på morgonen och fram till typ 14:00, efter de har jag bara hittat på saker som varit bra för mig och kul!

Åkte efter skolan till min kompis som precis fått en lägenhet och vi tillsammans med min tvilling och en till kompis lagade mat och snackade massa skit och hade de bara super mysigt och trevligt tillsammans.
Efter de hämtade en annan kompis upp oss, vi åkte hem till oss och hade de bara såå jävla kul. Och de var så längesedan jag träffade henne så de var så kul att få träffas nu igen efter så lång tid. Så även om morgonen sög så blev de totalt sätt en bra dag pga mina underbara vänner!

X.s

  • 53 readers

Likes

Comments

Efter frukosten och lite film mys så blev de en pw med familjen ute i de kalla snöiga vädret, frös ihjäl men kändes friskt och bra för kroppen. Nu är de mat och sen blir de nog att ligga och ta de lugnt, bara ha de skönt i soffan, kanske kolla någon film eller serie.

  • 62 readers

Likes

Comments

Sitter i soffan och äter frukost, tror de är min favorit måltid, eller kanske middag, de beror på vad de är för middag, men frukost är liksom alltid gott och man är alltid hungrig och sugen när man vaknar.

Jag har bara liiite söndagsångest, men inte alls lika mycket som jag brukar ha. Idag tänkte jag ta mig ut i de fina vädret för en liten promenad i den friska luften. Sen blir de nog annat som städning och fix i mitt rum tror jag.

X.s

  • 62 readers

Likes

Comments

View tracker

Instagram@stina.ahlsen